Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Rumeenia (07.09.2012)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kas kevadel kapteniks edutatud, ent viimasel ajal klubis mänguaega mitte teeninud Ragnar Klavan võib algkoosseisukohas kindel olla? „Ei ole nii kindel."
    Rüütli puhul on see alati tähendanud seda, et Raku alustab pingilt

Kommentaar

Norrakad ennustavad hetkel reede õhtuks mõnusalt vihma. Kummiülikonnad valmis panna!
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Meenutage mulle viimane koondise korralikus vihmas peetud mäng ja selle resultaat, palun? Endal ei meenu üldse hetkel... Serbia ja Uru olid lumes...

Jalgpalliloogika ütleb, et märg muru kui mitte nullib siis vähemalt pärsib mängijate tehnilisi esitusi. Kuivõrd meie mansa trumbiks ei ole mitte individuaalne meisterlikkus (v.a. muidugi Kostiku karkad), siis... Mida see teeb rumeenlastega ja mängupildiga üldiselt?

Kommentaar

Eesti-Itaalia tuleb meelde

Kommentaar

Tartus Soomega mängides sadas samuti.

Kommentaar

Algselt postitas Meintz Vaata postitust
              Eesti-Itaalia tuleb meelde
              Algselt postitas zip Vaata postitust
              Tartus Soomega mängides sadas samuti.
              Itaalia mäng ei sadanud väga hullusti, sama Soomega. Kui romadega ikka virutab terve mängu pladistada, siis võib hakata nalja saama...

Kommentaar

Kauglöögi maale Eestile see sobib

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                  Itaalia mäng ei sadanud väga hullusti, sama Soomega. Kui romadega ikka virutab terve mängu pladistada, siis võib hakata nalja saama...
                  Tingimused on mõlemale meeskonnale siiski samad, üks plats olgu see siis märg või mitte. Pole mõtet ette nutta, nagu kombeks öelda. Vaevalt nüüd nii hullusti sajab, et platsist mingi riisipõld saab.

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                    Meenutage mulle viimane koondise korralikus vihmas peetud mäng ja selle resultaat, palun? Endal ei meenu üldse hetkel... Serbia ja Uru olid lumes...

Jalgpalliloogika ütleb, et märg muru kui mitte nullib siis vähemalt pärsib mängijate tehnilisi esitusi. Kuivõrd meie mansa trumbiks ei ole mitte individuaalne meisterlikkus (v.a. muidugi Kostiku karkad), siis... Mida see teeb rumeenlastega ja mängupildiga üldiselt?
                    Meenub mõne aasta tagune sõprusmäng Horvaatia vastu, mis toimus ka erilise koerailmaga. Ei tea, kas pidas seal paika see tehnikanullimise teooria või mitte, aga nii juhtus, et mehed 0-0 viigi tegid. Täpsemalt mälu ei erista kes ja kui palju üle oli teisest ja kuidas mängupilt üldiselt välja paistis, kuna vahepeal aega kõvasti mööda läinud sellest ja mänge nähtud omajagu.

Kommentaar

Algselt postitas szandor Vaata postitust
                      Meenub mõne aasta tagune sõprusmäng Horvaatia vastu, mis toimus ka erilise koerailmaga. Ei tea, kas pidas seal paika see tehnikanullimise teooria või mitte, aga nii juhtus, et mehed 0-0 viigi tegid. Täpsemalt mälu ei erista kes ja kui palju üle oli teisest ja kuidas mängupilt üldiselt välja paistis, kuna vahepeal aega kõvasti mööda läinud sellest ja mänge nähtud omajagu.
                      Võimalusi oli seal mõlemal ülimalt vähe.
                      Eesti ainukesed võimalused vist olidki 2 Vassiljevi kauglööki. Palli valdasime 2.poolaeg kõvasti

Kommentaar

nagu enne mainiti, siis mängupäevaks on tõesti oodata märga pinnast, korralikku tuult (8ms) ning 14c. Kõlab nagu klassikaline Eesti ilm. Kostja võib mõne ohtliku kauglöögi teele saata küll ..

Kommentaar

Algselt postitas Meintz Vaata postitust
                          Rumeenia fännid ise on pessimistlikud niipalju kui ma erinevates portaalides ja foorumites olen kolanud
                          Ma ise ka viskasin igavusest kiire pilgu peale, midagi erilist ei leidnud, kuid kõlama jäid ikka sellised laused, et Andorra ja Eesti käest tuleb mõlemalt 6 punkti võtta, muidu on häving. Mõnes kohas mainiti Vassiljevi kauglööke, aga üldiselt leiti, et Rumeenia on igatpidi üle ja see, et Rumeenia üldse FIFA edetabelis meist tagapool on, on lausa häbiväärne. Samas väga palju ei viitsinud otsida ka, äkki leidsid mõne parema foorumi/portaali. Ehk viitsid lingigi visata?

Kommentaar

Ma sattusin paari nädala eest paari rumeenlasega rääkima ja vedasin suht kiirelt jutu tulevase mängu peale ning üllatuseks öeldi küllaltki kindlal toonil, et "te tõenäoliselt võidate". Millele järgnes kiire loeng Rumeenia jalgpallist viimase kolmekümne aasta jooksul, ning nad on tõesti praegu väga kriitilised ja pettunud, ka kogu taustasüsteemide suhtes.

Kommentaar

Algselt postitas LeoPeoleo Vaata postitust
                              Ma ise ka viskasin igavusest kiire pilgu peale, midagi erilist ei leidnud, kuid kõlama jäid ikka sellised laused, et Andorra ja Eesti käest tuleb mõlemalt 6 punkti võtta, muidu on häving. Mõnes kohas mainiti Vassiljevi kauglööke, aga üldiselt leiti, et Rumeenia on igatpidi üle ja see, et Rumeenia üldse FIFA edetabelis meist tagapool on, on lausa häbiväärne. Samas väga palju ei viitsinud otsida ka, äkki leidsid mõne parema foorumi/portaali. Ehk viitsid lingigi visata?
                              Põhiliselt vaatasin xtratimes

Kommentaar

Videointekaid ka:
                                Oper: http://www.ohtuleht.ee/491109
                                Rüütli: http://www.ohtuleht.ee/491108
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X