Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Rumeenia (07.09.2012)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Minu lineup oleks järgmine:

Oper - Ojamaa
    Lindpere - Vassiljev - Dmitrijev - Kink
    Teniste - Klavan - Rähn - Jääger
    Pareiko

Pingilt võiksid sekkuda vajadusel : Kruglov - Morozov - Ahjupera - Puri - Purje - Vunk

Risky, vist liiga ründav, aga noh samas võiks ka Krugla algul sisse panna Lindpere asemele ja Kink ehk algul ka kohe liiast.

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust

Oper - Ojamaa
      Pareiko

Pingilt võiksid sekkuda vajadusel : Kruglov - Morozov - Ahjupera - Puri - Purje - Vunk

Risky, vist liiga ründav, aga noh samas võiks ka Krugla algul sisse panna Lindpere asemele ja Kink ehk algul ka kohe liiast.
      Ahjuperat seekord koondises ei ole!
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust

Oper - Ojamaa
        Pareiko

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
        Ahjuperat seekord koondises ei ole!
        Ahjupera ei ole jah ja tõenäoliselt niipea ei näe ka vist, vähemalt tähtsamates mängudes. Ei mänginud mees oma kohta koondises välja. Kindlasti on neid, kes vaielda tahavad. Targetmänn targetmänniks, aga minu meelest oli ja on Ahjupera ikka liialt aeglane ja kohmakas, tee mis tahad.

Lainapi kohapealt niipalju, et Morossi paneksin mina iga pauk Rähni asemele põhisse, vähemalt praegu. Kahevahel olen ka Lindpere osas. Poola vastu oli mees ikka väga aeglane. Ei tea, kas oli jetlag või tõepoolest ongi see lahtise kaitsega keskväljal uimerdamine, mida MLS'i kontekstis ka jalgpalliks kutsutakse, Linnuka päriselt ära rikkunud? Samas, keda siis asemele panna? Suhteliselt kahvatult esinenud Puri? Alavormis Kruglõi-Dima? Nii ja naa värk. Isegi alavormis Kruglõi võib sita päeva küüsis vaevlevast Lindperest vabalt üle olla, aga äärepoolikus Dima vist pole päris see?

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
          Lainapi kohapealt niipalju, et Morossi paneksin mina iga pauk Rähni asemele põhisse, vähemalt praegu.
          Kusjuures minul on kahju, et Rüütli pole korralikult saanud proovida Moross-Rähn keskkaitseduot. Rähn oli eelmises valiktsüklis päris-päris hea, peaaegu julgeks öelda, et parem kui Piiroja, aga ei hakka tolmu üles lööma. Ja Klavanit keskkaitsesse ma siiani ei usalda. Samas praegu pole ka see hetk, et koosseisuga lahmima ja riskima hakata.

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
          Isegi alavormis Kruglõi võib sita päeva küüsis vaevlevast Lindperest vabalt üle olla, aga äärepoolikus Dima vist pole päris see?
          Kruglov oli ju pm terve eelmise valiktsükli vasakpoolkaitses ja vaieldavalt Kostja järel stabiilseim ja parim koondise poolkaitsja. Eriti eelmise valiktsükli parimad olukordi ja väravaid vaadates torkas see silma, kuidas väga paljud olukorrad said alguse Kruglovist- mängudes ehk mees nii palju silma ei paistnudki, aga arvestatav kadutegur mehel oli.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
            Kruglov oli ju pm terve eelmise valiktsükli vasakpoolkaitses ja vaieldavalt Kostja järel stabiilseim ja parim koondise poolkaitsja. Eriti eelmise valiktsükli parimad olukordi ja väravaid vaadates torkas see silma, kuidas väga paljud olukorrad said alguse Kruglovist- mängudes ehk mees nii palju silma ei paistnudki, aga arvestatav kadutegur mehel oli.
            Tõsi, mädastasin. Kohe paugust meenus Dima kena kross Vunkile Piirimaa mängus, millega viimane oma koondiseväravate arve avas. Serbias tuli 2:1 Dima läbimurdest äärelt ja maad mööda tsenderdusest kasti (kus Dmitrijev proovis peale lüüa ja siis tuli Kostja ja...).

Ei tea. Näis. Duubli eest ju Kruglov ikka mängib Rostovis, ei? Ses mõttes, et päris puhtalt trenni peal ei vegeteeri ju?

Kommentaar

Kruglov oli oma sittuses jah ülimalt stabiilne. Ma arvan, kui keegi viitsiks teha kompilatsiooni tema valesöötudest ja pallikaotustest eelmises tsüklis, tuleks see vähemalt pooletunnine.
              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                Kruglov oli oma sittuses jah ülimalt stabiilne. Ma arvan, kui keegi viitsiks teha kompilatsiooni tema valesöötudest ja pallikaotustest eelmises tsüklis, tuleks see vähemalt pooletunnine.
                Ka mulle meenub Kruglovi kohapealt eelmise valiktsüklis rohkem negatiivset kui positiivset.

Kommentaar

Koondise särginumbritel uus font üle u 10 aasta, lisaks vahetus ka väravavahi vorm mida võib Facebooki albumist näha.

http://www.facebook.com/media/set/?s...1113814&type=3

Kommentaar

Mulle see Klavan - Moroz kaitseliin meeldib.

Kommentaar

Harjumatu font ja vist ka väheke heledam vorm? Aga mulle täitsa meeldib. Selline mõnusalt teistmoodi, aga ikka vana hea oma. Samas vv vormi see roheline kirju osa on veits puusse

Kommentaar

Ahjaa, Klavan-Morozov paar meeldib väga.

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                          Pange see väravavahtija vorm siia ka, selle fb lingi alt ei näinud. Järgmiseks võiks rahvusstaadioni pingid siniste vastu vahetada.

Kommentaar

Kalevipoegade font vms

Kommentaar

Klavan oma CV poolest peaks vaieldamatult olema Eesti koondise liider, aga kas ma olen ainuke, kes eeldab, et kui homme käriseb, siis just tema pealt? Samas oleks ka imelik eelistada Hiina esiliiga - Eesti kõrgliiga kaitseduot.

Kommentaar

kalevipoja mõte hea, font ka ilus, tekib endalgi isu särk soetada. väravavahtide roheline paistab veidike liiga 1995, aga elame üle.

Kommentaar

Working...
                                X