Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ta tahtis öelda, et kui sa jätad selle otse.err.ee oma arvutis juba varem lahti, siis ta ei lähe jalka ajaks kinni
Täpselt sama küsimus mis ilikemuru'l . sportlemonid ja atdhenetid ei näita? Ja kui kaua oleks piisav see err. enne tööle panna? sest vist peab magama ka enne, muidu mängu lihtsalt ei mäletaks hommikul kui järjest peaks sinnani ootama.
Täpselt sama küsimus mis ilikemuru'l . sportlemonid ja atdhenetid ei näita? Ja kui kaua oleks piisav see err. enne tööle panna? sest vist peab magama ka enne, muidu mängu lihtsalt ei mäletaks hommikul kui järjest peaks sinnani ootama.
http://otse.err.ee/etv2/ kohaselt võivad seda kõik netis vaadata, sest televiisorilogol seda neetud punast kriipsukest peal ei ole, mis tähendab et tegu nö. omasaatega. Samas on see "kriips" teinekord sinna päeva jooksul peale tekkinud, mistõttu olen pidanud muid striime kasutama, sest asun ise ka hetkel väljamaal. Loogika aga ütleb, et kui 35 mintsa enne mängima panna, siis peaks tol hetkel miskit omasaade peal olema, nii et peaks jooksma küll. Oleneb muidugi ajavööndist, kus parasjagu asuda, aga kui kõrtsud lahti on, siis saab päeva jooksul ehk läbi käia ja uurida kas kanalite nimekirjas Al Jazeera 10 on. Ise lähen selle tõttu näiteks täna pubisse sinistele kaasa elama.
Miks pannakse Puri jälle mängu, kui viimane mäng oli tal kohutav, kas Kink pole palavikust terveks saanud või Purje on gangreeni saanud. Jube vorm Puril ju, võhma pole, kiirust netu, jõudu pole ja söödutäpsus on 0. Haistan siin meie suurt miinust.
Miks pannakse Puri jälle mängu, kui viimane mäng oli tal kohutav, kas Kink pole palavikust terveks saanud või Purje on gangreeni saanud. Jube vorm Puril ju, võhma pole, kiirust netu, jõudu pole ja söödutäpsus on 0. Haistan siin meie suurt miinust.
krt, ka mina olen Puri suhtes üldjuhul kriitiline olnud, aga minu meelest ta viimane mäng Poolaga küll katastroof/kohutav ei olnud. Pigem kandsin ta mõttes isegi plusspoolele selles kohtumises esmamulje põhjal. Aga jah,selles suhtes peab nõustuma, et Puri on kaitsemängus pädevam kui Purje ja Kink. Ja kuna mina näen Rumeenia suurimat ohtu just äärtest, siis otsus on ka mõistetav.
Rüütli on selgelt läinud eesmärgile keskväli lukku lüüa, mis tegelikult mulle meeldib. Vunk-Dimitrijev keskel ja Puri ning Vassiljev äärtel, kellest viimane ilmselt hakkab Ojamaaga kohti vahetama, on suht äge süsteem. Muidugi näeks Lindperet parema meelega Vungi asemel, aga siis läheks koosseis vast liiga ründavaks. Alati on võimalus see vahetus mingi hetk olenevalt vajadusest teha, aga mõistlikum on alustada ettevaatlikumalt.
http://otse.err.ee/etv2/ kohaselt võivad seda kõik netis vaadata, sest televiisorilogol seda neetud punast kriipsukest peal ei ole, mis tähendab et tegu nö. omasaatega. Samas on see "kriips" teinekord sinna päeva jooksul peale tekkinud, mistõttu olen pidanud muid striime kasutama, sest asun ise ka hetkel väljamaal. Loogika aga ütleb, et kui 35 mintsa enne mängima panna, siis peaks tol hetkel miskit omasaade peal olema, nii et peaks jooksma küll. Oleneb muidugi ajavööndist, kus parasjagu asuda, aga kui kõrtsud lahti on, siis saab päeva jooksul ehk läbi käia ja uurida kas kanalite nimekirjas Al Jazeera 10 on. Ise lähen selle tõttu näiteks täna pubisse sinistele kaasa elama.
palun seletage veel ühele lollile, kuidas Itaalias mängu netist näeks, neti on hea ja kiire, tänud
Lähed kindla peale välja ning paned ETV2 striimi ERR-i lehelt tööle kell 20:15.
Ja kui need ei õnnestu, siis kusagil pubis näeb kindlasti, sest rumeenlasi on Itaalias julgelt üle miljoni, saati enam kui Itaalia ise täna võistlustules ei ole. Mäng nägemata ei jää, ühesõnaga Keegi ikka üle kannab.
Edit: My bad. Itaalia mängib jah, nagu juba eika parandas.
Last edited by szandor; 07.09.12, 13:01.
Põhjus: Faktivead.
Ja kui need ei õnnestu, siis kusagil pubis näeb kindlasti, sest rumeenlasi on Itaalias julgelt üle miljoni, saati enam kui Itaalia ise täna võistlustules ei ole.
Kommentaar