Algselt postitas Litmanen
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Rumeenia (07.09.2012)
Collapse
X
-
Huvitav, kas EJL koondise särkidel nö. Viru Valge fondi kasutamise asemel A. Le Coq'i fondi kasutamist ei kaalunud?DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKruglov hasn't played for a while. Lindpere is more like a sub, cause Vassiljev is simply better playmaker. Zenjov is severly injured. Post and Ahjupera? Well, current selection has better strikers.
Kommentaar
-
Kosta on äärmiselt häiriv ja täiesti arulage pasundamine. Varem oli kuidagi vaiksem imo, pasunaid polnud vms, igatahes eesolevad kodumängud võiks kuidagi ilma pasunateta olla organiseeritud. Minu poolest kas või ära keelata, või kui see on liialt ebademokraatilik, siis lihtsalt teha propaganda, et debiilne pasundamine ei häiri vastaseid ega erguta omasid.
PS: Kostja äärel, kammoon.
Kommentaar
-
Kas ma olen ainukene, keda häirib see pinin? Kohe tuleb Rock-Ehitustöörist finaal meelde, kus vahet pidamata pasunaid puhuti. Rõvedalt häirib, nagu see samune vuvuzela. Rumeenia oli vähekene parem nüüd. Tahtsid nagu rohkem väravat lüüa. Meie võiks seda pikka mitte peksta. Enamus langevad vastastele. Ojamaa võiks kiilaks ajada end, muidu puterdab palliga liialt. Kostjat pole seal ääres väga näha olnud, äkki sobinuks Vungile äär paremini? Kaitse on väga positiivne olnud. Morozovist on lemmik mängija saamas mulJa mainiks paar sõna ka vormi kohta. Mulle isiklikult küll meeldib. Operi 8 meenutab vähekene Spidermani, kui need horisontaaljooned ära võtta
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKas ma olen ainukene, keda häirib see pinin? Kohe tuleb Rock-Ehitustöörist finaal meelde, kus vahet pidamata pasunaid puhuti. Rõvedalt häirib, nagu see samune vuvuzela. Rumeenia oli vähekene parem nüüd. Tahtsid nagu rohkem väravat lüüa. Meie võiks seda pikka mitte peksta. Enamus langevad vastastele. Ojamaa võiks kiilaks ajada end, muidu puterdab palliga liialt. Kostjat pole seal ääres väga näha olnud, äkki sobinuks Vungile äär paremini? Kaitse on väga positiivne olnud. Morozovist on lemmik mängija saamas mulJa mainiks paar sõna ka vormi kohta. Mulle isiklikult küll meeldib. Operi 8 meenutab vähekene Spidermani, kui need horisontaaljooned ära võtta
Kommentaar
-
Lõppeb see mäng kuidas lõppeb,aga tänase mängu kõige kehvem mees on peatreener Rüütli! Kas tal olid oma rahad täna mängus? Miks oli vaja Vassiljev äärele panna ja põhimõtteliselt nullida mees!
Klavan,Ojamaa,Jääger on täna igati alla oma taseme mänginud. Morozov igatahes asjalikum kui kapten!
Ja kohtunik ikka mustlaste poolel rohkem!
Positiivselt võib ära märkida vanameister Operi ja Dmitrjevit!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Litmanen Vaata postitustI also believe that Ojamaa is the best estonian striker at the moment, but still....Ahjupera plays in hungarian league and Post plays in norwegian league....and the estonian coach thinks that these players are not even good enough to sit on the bench against Romania? Wtf.
And also Ahjupera is one of the worst players we have ever had in our team.
Kommentaar
-
Püha jeebus. 0-0 seisul võis veel mõelda, et tulemus õigustab, aga... see oli sitt. Väga. Juba enne esimest väravat. Rüütli eksperiment Vassiljeviga 1. poolajal arusaamatu, nagu ka Ojamaa asendamine Voskoga. Närviline, umbropsu rapsimine selmet üritadagi midagi läbi keskvälja ehitada. Näotu, maotu, ideetu, arg mäng – 15 m kaugusel seisab vaba mees, aga parem virutame palli pimesi puhtaks ja vajume uuesti kaitsesse. Nagu 90.-ndad. Seejuures ei oska kedagi individuaalselt süüdistada. Rumeenia oli there for the taking, täiesti keskpärane sats.
Positiivne, et siit saab ainult paremaks minna. Läheme kah, aga valiktsükli hilisemas faasis võib see tulemus veel persest hammustada.
(Kui eelnev on pädematu ila, siis vabandan, hommik on targem.)
Kommentaar
-
eks see masendav oli täna ja mulle isiklikult tundub, et oli täiesti põhjendatud, miks mõned mehed meil vahepeal koondises ei mänginud. nüüd, kui nad jälle mängivad, tõmbavad nad taseme taas alla. rapsivad küll, aga tulemus on nagu seitse-kaheksa aastat tagasi. laseme parem uuel põlvkonnal põleda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar