Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Rumeenia (07.09.2012)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tänane mäng oli nagu kaader minevikust

Kommentaar

No see Klavani tase tänases mängus oli alla arvestust. Imestan, kuidas sellise mänguga Bundesligasse saab. Ojamaa ja Voskoboinikovi vahetus oli täiest mööda. MoM on minu meelest Oper. Nüüd vaja Türgiga korralikult mängida

Kommentaar

No see oli täitsa halb, mis täna nägi.
        Algselt postitas Plechazunga
        Jones doesn't get injuries. Injuries get Jones.

Hmm, that didn't really work.

Kommentaar

Algselt postitas Meireles Vaata postitust
          Püha jeebus. 0-0 seisul võis veel mõelda, et tulemus õigustab, aga... see oli sitt. Väga. Juba enne esimest väravat. Rüütli eksperiment Vassiljeviga 1. poolajal arusaamatu, nagu ka Ojamaa asendamine Voskoga. Närviline, umbropsu rapsimine selmet üritadagi midagi läbi keskvälja ehitada. Näotu, maotu, ideetu, arg mäng – 15 m kaugusel seisab vaba mees, aga parem virutame palli pimesi puhtaks ja vajume uuesti kaitsesse. Nagu 90.-ndad. Seejuures ei oska kedagi individuaalselt süüdistada. Rumeenia oli there for the taking, täiesti keskpärane sats.

Positiivne, et siit saab ainult paremaks minna. Läheme kah, aga valiktsükli hilisemas faasis võib see tulemus veel persest hammustada.

(Kui eelnev on pädematu ila, siis vabandan, hommik on targem.)
          vosko vahetas vunki. ojamaa asemele tuli poolajal lindpere, mis oli aga täiesti mõttetu käik ja vähemalt sama tulemuse oleks andnud ka hennu äärele lükkamine.

ja selline tähelepanek, et marica tundus suluseisus olevat oma värava puhul.

Kommentaar

üli närvi ajas sellinne mäng

Kommentaar

Andres Oper: "Võrdsete mäng oli." Kas ma vaatasin teist mängu või? Ei saa mina aru, miks seda pikka palli jälle ette taoti. Niimodi ju mänge ei võideta. Ja ei jõua mulle kohale ka see, et miks Rüütli Vassiljevi sinna äärele toppis. See pole ju tema koht ja täna oli ta täielikult ära nullitud. Midagi positiivset on siit mängust raske leida peale Operi hädise võimaluse esimesel poolajal. Nüüd teisipäeval võõrsil Türgi. Loodame, et mängupilt on parem, muidu saame ühe korraliku Türgi sauna. Vastane ka teisest puust, kui on seda Rumeenia.
              "Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff

Kommentaar

Masendav. Kostja äärel ja Kostja keskel on ikka kaks erinevat mängijat. Mille jaoks on vaja Ojamaa 45' välja võtta, kui kümmekond minuti pärast tuuakse Vosko sisse. Lindpere Vungi asemel oleks vähe paremini toitnud, ma arvan. Loodan, et eksin, kuid siit pole paremat valikturniiri oodata eelmisest korrast. Ja ma ei tea mis see vokooder on, Dannar, kuid mind häiris kuidas Rumeenia kommentaatorid goool korda tuhat karjusid. Kuulda oli vähemalt.
                Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Emotsiooni pealt, aga pohhui.

Ma arvasin, et me ikka kaugelt pommitajad oleme. Näha oli, et kasti ei lasta, miks kordagi kaugelt ei proovitud? Vassiljev pole juba mai kuustest rekordmängudest saati kaugelt proovinud, aga täna isegi Kink ei proovinud?

Mis ajast meie koondis häbiväärseteks kukkujateks on hakanud, no ok Rumeenlased samasugused kusikud, aga kohtunik neid toitis. Oli ju esimesel poolajal näha, et kergelt kukkuda pole mõtet (Puri), aga ikka jätkati. No tra Dmitrijevi munni mängimise pealt see teine tuli, sai veidi käega näkku ja kohe pikali maha ja tema mees lõi vabalt värava. Tra küll, kui kohtunik pole selleks ajaks toitnud, siis pole nii helesiniselt ka mõtet unistada, et ehk võtab neilt rünnaku ära.

Nurgalöögid? Meil oli kolm torni kastis, miks mitte proovida ja riputada, ei ikka saamatult mängime lühidalt lahti ja laseme Rumeenlastel palli ära võtta. Kui Vassiljev ei julge riputada, siis miks mitte lasta Lindperel seda teha, Poola vastu andis paar ilusat ja MLSisgi on viisakaid kornereid andud. Millal viimati lõi koondis nurgalöögist värava? Meil ei tasu neid proovidagi, anname parem kohe palli vastasele.

Vassiljev äärel? No mida kuradit? Aga see on juba mainitud.

Kogu koosseis oli saast täna. Ops ja Paeriks vaid pääsevad, Jääger ka väga silma ei riivanud..

Viimanti mängis koondis nii sitasti Ukraina vastu ja siis saadi 4-0 , noh eks 2-0 ole ka edasiminek.

Tra EJL, mitu kurja kirja kirjutama peab, et need kuramuse pasunad keelustataks? No ja need vitupead, kes neid ostavad/kasutavad, mis mõtted neilgi peas jooksevad sel hetkel. uuu fännisektor laulab liiga valjusti, parem summutan nende laulu oma ülilaheda pasunaga.

Kommentaar

Tänase mängu tausal ongi Klavani koht bundesligas pingil ja mitte rohkemat! Kaptenilt ootaks ikka enamat aga no tema mäng oli igati lati alt läbi jooksmine. Türgi vastu peavad poisid endast 200% andma,muidu tuleb tõesti üks kuum türgi saun!
                    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                    Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas Peelo Vaata postitust
                      Emotsiooni pealt, aga pohhui.

Ma arvasin, et me ikka kaugelt pommitajad oleme. Näha oli, et kasti ei lasta, miks kordagi kaugelt ei proovitud? Vassiljev pole juba mai kuustest rekordmängudest saati kaugelt proovinud, aga täna isegi Kink ei proovinud?

Mis ajast meie koondis häbiväärseteks kukkujateks on hakanud, no ok Rumeenlased samasugused kusikud, aga kohtunik neid toitis. Oli ju esimesel poolajal näha, et kergelt kukkuda pole mõtet (Puri), aga ikka jätkati. No tra Dmitrijevi munni mängimise pealt see teine tuli, sai veidi käega näkku ja kohe pikali maha ja tema mees lõi vabalt värava. Tra küll, kui kohtunik pole selleks ajaks toitnud, siis pole nii helesiniselt ka mõtet unistada, et ehk võtab neilt rünnaku ära.

Nurgalöögid? Meil oli kolm torni kastis, miks mitte proovida ja riputada, ei ikka saamatult mängime lühidalt lahti ja laseme Rumeenlastel palli ära võtta. Kui Vassiljev ei julge riputada, siis miks mitte lasta Lindperel seda teha, Poola vastu andis paar ilusat ja MLSisgi on viisakaid kornereid andud. Millal viimati lõi koondis nurgalöögist värava? Meil ei tasu neid proovidagi, anname parem kohe palli vastasele.

Vassiljev äärel? No mida kuradit? Aga see on juba mainitud.

Kogu koosseis oli saast täna. Ops ja Paeriks vaid pääsevad, Jääger ka väga silma ei riivanud..

Viimanti mängis koondis nii sitasti Ukraina vastu ja siis saadi 4-0 , noh eks 2-0 ole ka edasiminek.

Tra EJL, mitu kurja kirja kirjutama peab, et need kuramuse pasunad keelustataks? No ja need vitupead, kes neid ostavad/kasutavad, mis mõtted neilgi peas jooksevad sel hetkel. uuu fännisektor laulab liiga valjusti, parem summutan nende laulu oma ülilaheda pasunaga.
                      Krt Dmitrijev oli täna üks meie meeste parimaid ja ta sai ikka korraliku vopsu vastu nägu!
                      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                      Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                        Tänase mängu tausal ongi Klavani koht bundesligas pingil ja mitte rohkemat! Kaptenilt ootaks ikka enamat
                        Tra kas sa oled taun w? või oled sa lihtsalt nii kitsa silmaringiga inimene. Lase inimesel klubisse sisse elada , küll põhisse ka jõuab. Selle pealt viriseda nüüd ,et miks kapten on....tra ma ei või lihtsalt

Kommentaar

Algselt postitas Peelo Vaata postitust
                          Eriti närvi ajavad veel need lapsed kes teevad neid "kes kõige kauem puhub on kõige ägedam" võistlusi.

Kommentaar

Pidage nüüd oma hobused kinni, ffs

Hõisata mõtet loomulikult ei ole, kuid meil on (*täpselt nagu eelmine valiktsükkel tõestas) võimalusi veel palju ees. Kui me Rumeeniale ühe kaotame ning ühe võõrsil (üllatuslikult) võidame, siis on see tunduvalt parem kui 2 viiki kumbagi meeskonna kodus.

Rumeenia on hea sats ning mina ei oleks üllatunud, kui Holland ka kaotab neile punkte, isegi oma kodus äkki.

Positiivse poole pealt, Puri ning Vunk näitasid täna esimesel poolajal paremat mängu kui oleks suutnud uskuda neist.

Oper oli väga ok ligemale 90 min - samas aga täna ei olnud päris oodatud klassist Ojamaa, ta ilmselt ei olnud päris 100% terve või siis suutsid rumeenlased tema mänguisu tappa juba üsna mängu alguses.

Vosko on kahjuks nagu kasutu, murdunud antenniga Nokia 2110i tõeliselt tähtsates valikmängudes, paluks siiski anda veel Ahjule mõned võimalused - kuigi ta ennast koondises pole suutnud tõestada, ei saa ta neverever olla tühjem koht.

Teniste ja Dmitrjev - supermäng mõlemalt, kindlasti ei tasuks Tenistet süüdistada selles väravas, mina paneks need 2 meest täna Eesti parimateks. Ärge kohe tulistage, kuid minu arust Pareiko oleks pidanud selle 0:1 päästma. Pareiko ja kapten Klavan - täna kumbki väga kõrget hinnet ei saa, peatreener Rüütlile samuti ei tule täna plusse...

Tundub, et Eestist võib saada meeskond, kes tihtipeale mängib võõrsil paremini kui kodus - ei imestaks, kui me Rumeeniat võidame või viigistame seal

Kommentaar

Algselt postitas andre26 Vaata postitust
                              Tra kas sa oled taun w? või oled sa lihtsalt nii kitsa silmaringiga inimene. Lase inimesel klubisse sisse elada , küll põhisse ka jõuab. Selle pealt viriseda nüüd ,et miks kapten on....tra ma ei või lihtsalt
                              Oot sa jäid täna Klavani mänguga rahule? Palju õnne sulle siis!
                              Ott Järvela

Kommentaar

[QUOTE=Meireles;1439587]Püha jeebus. 0-0 seisul võis veel mõelda, et tulemus õigustab, aga... see oli sitt. Väga. Juba enne esimest väravat. Rüütli eksperiment Vassiljeviga 1. poolajal arusaamatu, nagu ka Ojamaa asendamine Voskoga. Närviline, umbropsu rapsimine selmet üritadagi midagi läbi keskvälja ehitada. Näotu, maotu, ideetu, arg mäng – 15 m kaugusel seisab vaba mees, aga parem virutame palli pimesi puhtaks ja vajume uuesti kaitsesse. Nagu 90.-ndad. Seejuures ei oska kedagi individuaalselt süüdistada. Rumeenia oli there for the taking , täiesti keskpärane sats.

Esiteks. Ojamaa ei vahetatud Vosko vastu (keegi juba mainis).
                                Teiseks. Ma ei ole kunagi eriline jalgpallitaktik olnud ja tihtipeale olen tõdenud, et OK, olin skeptiline, aga Rüütli on geenius ja teadis, mis teeb ja läks hästi (Budu ära valesti aru saa, ma ei ole sinu paadis, kes pooldaks tema siberisse saatmist), aga tänane eksperimentaalkoosseis tekitas paar küsimärki.
                                Kolmandaks. Elan küll välismaal, aga toetan ettevõtlike fänniplagude arendajaid hea meelega kui vaja on (Arraku idee on fantastiline, lisaks kui kellelgi on hea idee pasunate keelustamise aktsiooniks, siis oleksin meeleldi osaline arutelus, kuidas selline asi ellu viia. Vastik on televiisorist kuulata seda, kuuldes kuidas see summutab seda, mida ma tean, et mu sõbrad 100% üritavad koha peal teha. Agitaatoritel kui on ideid vaja, siis PM, algatame ajurünnakud.)
                                Neljandaks. Ära ütle "selmet". Rõve on.

Kommentaar

Working...
                                X