Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Rumeenia (07.09.2012)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas vincent Vaata postitust
    ok, a teise?
    Tal neid oksakohaga puuteid kogunes minu arust päris mitu.

Kommentaar

Algselt postitas Sport1962 Vaata postitust
      tegelikult jääb arusaamatuks,see vingumine Rüütli suunas siin enamus postitustes,et ta mängitas Kostjat vale kohapeal.Tegelikus näitas, et niikaua ,kui Kostja mängis vasakul äärel oli tablool seis 0-0 ja kaitse ei põlenud meil kuskilt,sest rumeenlased ei olnud sellega arvestanud oma eelnevalt tehtus kodutöös.
      Avastasin peale mängu end sekundiks ka sel mõttel, aga tegelikult viib see eksiteele ja vale on nii mõelda. Tuleb mängu tervikuna vaadata. Oper näiteks ütles, et esimesel poolajal oli räme taganttuul, teisel vastutuul. Nüansse on palju, aga sinu väljatoodu põhjal oleks väga vale järeldus teha. Sest, kas oled nõus, et kõik mängud jäävad meil 0:0? Mina ei ole.

p.s. Vosko pole hetkel koondisele kohases vormis, ta võib meeldida või mitte, aga ka Ats Purje oleks kasutegurilt kindlasti etem olnud.
      Kapten Trumm

Kommentaar

Vaadake, meenutage, mida kuulsite reede õhtul staadionil, ja öelge, et see on õige, hea ja normaalne.

MINGE PERSE OMA PASUNATEGA!

Oi. Vabandust. Kohe tuleb keegi kaunishing ja ütleb, et ma olen monstroosne bastard, sest neile lastele pole keegi õpetanud, et pasun on paha ja nii edasi. Ja et need inimesed on ikkagi staadionile tulnud ja nii edasi.

Aga, parafraseerides Mäharit katusekõnes: need pasunad on lihtsalt ilged ja üldsegi mitte neofunk!

Ja raha, teadagi, ei haise. Cool.

Kommentaar

MInu teada on soomes need ära keelustatud, miks mitte ka eesti jalgpalli liit ei võiks sellist otsust vastuvõtta! Las pasundavad need teiselpool vahemerd ahvi sarnased mustad olevused nendega, mitte valge inimene!

Kommentaar

minu isiklik lemmik tuutuluutu pilt reedest

Kommentaar

Täiesti poogen. Rumeenia mängule sobisid ideaalselt. Andku tuld.
              Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas jansa75 Vaata postitust
                MInu teada on soomes need ära keelustatud, miks mitte ka eesti jalgpalli liit ei võiks sellist otsust vastuvõtta! Las pasundavad need teiselpool vahemerd ahvi sarnased mustad olevused nendega, mitte valge inimene!
                heil hitler!

Kommentaar

Personaalse arvamuse järgi on pasunatest suurem probleem see, et inimesed ei laula kaasa. Törts arusaamatuks jääb, miks inimene ostab pileti fännikale, et nautida atmosfääri, kuid samas ei anna ise mitte midagi sellele juurde. Kui minna nn tuumikust 10m eemale valitseb su ümber juba vaikus. Lõunatribüüni alumine osa võiks ideaalis 100% aktiivne olla. Eks vaikseid tegelasi on kahest leerist: ühed kes veel ei laula ja teised kes enam ei laula. Ei taha kellegile varbale astuda, aga ennem kui hakkame tavakülastajaid reformima võiksime ennast kokku võtta..

Kommentaar

võiks ka lõpuks sinnani jõuda, et kõik on ikkagi OMA KOHA PEAL, mitte ei töllerda võõral kohal ringi vabandusega, et fännikal ju nii ongi normaalne...

Kommentaar

Algselt postitas Myrgel Vaata postitust
                      Personaalse arvamuse järgi on pasunatest suurem probleem see, et inimesed ei laula kaasa. Törts arusaamatuks jääb, miks inimene ostab pileti fännikale, et nautida atmosfääri, kuid samas ei anna ise mitte midagi sellele juurde. Kui minna nn tuumikust 10m eemale valitseb su ümber juba vaikus. Lõunatribüüni alumine osa võiks ideaalis 100% aktiivne olla. Eks vaikseid tegelasi on kahest leerist: ühed kes veel ei laula ja teised kes enam ei laula. Ei taha kellegile varbale astuda, aga ennem kui hakkame tavakülastajaid reformima võiksime ennast kokku võtta..
                      Alustame äkki sellest, et trummimees ronib fännika KESKELE ja kõige ülemisele reale? Niikaua, kui trumm istub kusagil padrikus, siis kostab näiteks raudtee poole tuhm müdin ilge viivitusega. Selle tulemuseks oli Rumeenia mängul näiteks see, et fännika raudteepoolset osa vedasid chantidega Aifo, Puuk ja allakirjutanu tagasihoidlik isik. Keskel aeti oma laulurida või siis võttis laulu lõpuni aega, et kaks tribüüniosa omavahel sünkrooni saada. Trumm peab olema ÜLEVAL, üle peade, siis ta kostab mõlemale poole ja viivitus on väiksem.

Ja selle lollaka kohtade-hala valguses soovitaks mina üleüldse fännikal nummerdatud kohad ära kaotada. Sektor on õige - klaar, astu edasi ja otsi endale koht. Millest nii radikaalne arvamus? Sellest, et äkki see aitaks kaasa ka sellele, et ükskord hakatakse platsi kobima normaalsel ajal ja tehakse möllu ka alles soojendust tegevale meeskonnale. Tean hästi, mis pasarahe selle väljaütlemise peale nüüd tuleb, aga andke kuuma.

Põhjamaa laul, mis kõlas laulupeol korra päris okeilt, oli sel mängul puss. Poolminoorne joig keset jalkamöllu ei lähe mitte, arvasin seda enne Poola mängu ja arvan ka nüüd. Loodan, et see kinnisidee kaduviku teed läheb ja asemele tuleb miskit uut, kiiremat ja rajumat. Väga kõrge viis staadioni muusikavaliku eest hoolitsenud inimesele - LÕPUKS OMETI on lõppenud aeg, kus enne mängu kuulati Push-Up'i ja muud paska. Metsatöll, The Sun, Põhja-Tallinn

Üldiselt ei olnud siiski üldine õhustik minumeelest üldse paha. Võib-olla selletõttu, et meie kvadraadis käis laul lakkamata (ja Aifo mängukommentaar ftw!).

Kommentaar

Selle muusika valiku kohta on küsimus, et kas need enne mängu kõlanud palad kõlasid esmakordselt staadionil? Ise käisin staadionil esimest korda ja oli väga hea emotsioon just muusikavalikust tingituna.
                        Mängu alguses olles ise mõnusas ooteärevuses, näha Eesti ja Rumeenia koondiseid soojenemas, GGG Valguse saatel oli päeva parim emotsioon. Oleks veel võit ära tulnud, usun, et see oleks mu elu parim jalgpalli elamus.

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                          Väga kõrge viis staadioni muusikavaliku eest hoolitsenud inimesele - LÕPUKS OMETI on lõppenud aeg, kus enne mängu kuulati Push-Up'i ja muud paska. Metsatöll, The Sun, Põhja-Tallinn
                          push-up pole küll vist kunagi play-listis olnud, kuid kuna see on vist enamvähem ainus bänd, mille koosseisus on eesti a-koondislane, siis peaks push-upi repertuaar olema kindlasti lisatud valikusse!

Kommentaar

eh... huvitav et Metsatöll, aga mitte Metsatõll...
                            Seisan üksi mere ääres
                            jalas kollased sandaalid
                            valged, merevahust sääred
                            hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                              push-up pole küll vist kunagi play-listis olnud, kuid kuna see on vist enamvähem ainus bänd, mille koosseisus on eesti a-koondislane, siis peaks push-upi repertuaar olema kindlasti lisatud valikusse!
                              Push-Up on vägagi pleilistis olnud

Kommentaar

Algselt postitas Myrgel Vaata postitust
                                Eks vaikseid tegelasi on kahest leerist: ühed kes veel ei laula ja teised kes enam ei laula. Ei taha kellegile varbale astuda, aga ennem kui hakkame tavakülastajaid reformima võiksime ennast kokku võtta..
                                Mul oli Rumeenia-mäng umbes 65. koondise mäng. Sorri, aga mina tõesti ei suuda enam samasuguse entusiasmiga nagu aastal 2002 'hommikul kui tõuseb' ja ülejäänud kolme laulu laulda. Muidugi respekt neile, kes on käinud juba 100+ mängul ja ikka veel suudavad. Ausalt.

Kas viimase viie aasta jooksul on peale 'võit tule(b) koju' ja selle põhjamaa-nurisünnituse midagi veel lisandunud?
                                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Working...
                                X