Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Krt ma ei usu seda mida ütlen,aga esimest korda olen EJL=flora kaitseingliga nõus
Mis siin ikka imestada, eks vahel on sulgi helgemaid hetki, kui elementaarsetest asjadest aru saad. Loodame, et neid ilusaid hetki tuleb veel kunagi ette.
Debütantidest rääkides sai Kallaste minu arust hästi hakkama ja üks arvestatav mees on kaitses juures. Mööl ja Antonov pigem põrusid.
Ma nii roosades värvides Kallaste mängu ei näinud. Kõige paremini sai ta neist debütantidest hakkama küll, aga selle mängu põhjal ta küll mingi tõsiseltvõetavate kandidaatide ringi ei kuulu.
Aga no tegelikult mängisid pigem kehvalt või kehvemini kui tavapäraselt sisuliselt kõik mängijad. Misiganes need põhjused ka siis polnud - kliima, hooaja lõpp jne.
Kogu kaitse oli üks suur õnnetus, aga eriti vilets tundus omal äärel Tihhon "ma jätan teie näod meelde" iov. Ja arvestades, et keskkaitse oli ka jube sõel, siis selle põhjal oli Kallaste ehk tõesti kaitseliini parim mees.
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Väike tähelepanek veel, et kõik söödud andsid vahetusmehed (Rähn,Frolov) ja kõik väravad lõid vahetusmehed (Anier, Kams)
mis on ka loogiline, sest mehed olid värsked ning päike oli vajunud madalamale ning ei paistud enam staadionile (seda kommenteerisid ka mängijad, et kui esimesel poolajal oli +35, siis teisel poolajal võis juba mängida)
ka Omaani mehed olid sellest kuumusest ikka kurnatud, kuigi see neile kodune kliima.
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar