Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

HÄÄLETUS ja arutelu: kas Tõll või Kalevipoeg?

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • ööö
    U21
    • Sep 2012
    • 828

palju sul abi vaja on?On küsimus rahas või ajas?

Kommentaar

• Marek_T
      Eesti koondislane
      • Mar 2009
      • 4073

Raha kokkuajamiseni ma pole jõudnudki veel, ennekõike on ajast puudu täna.

Kommentaar

• Edson
        Professionaal
        • Aug 2001
        • 762

See on markofkinilt suurepärane mõte! Esiteks oleks see vägev Eesti kunsti tutvustamise võimalus ja teiseks hea vaheldus erinevatele ruunilippudele, ilma, et mul nende lippude vastu ka midagi oleks. Mulle meeldib olemasolevatest piltidest enim Suur Tõll kurjameid laiali peksmas.
        Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

• orbitaaljaam
          Meeskonnaliige
          • Apr 2004
          • 10334

Põhja-korealased näitavad ette, kuidas täiuslikku mosaiiki teha.

Kommentaar

• Marek_T
            Eesti koondislane
            • Mar 2009
            • 4073

Kokkusattumus?

Liigun asjaga edasi. Loodan, et kui abilisi vaja, siis siit leiab?
            Usun, et saan Arrakul kolmapäeval nööbist kinni, on asja niikuinii enne mängu sinnakanti.

Kommentaar

• dareth
              praadimiskindel margariin
              • Dec 2003
              • 4295

No siis tuleb rattad veerema lükata. Ehk leiame ka mõne teelise, kes aitab hoogu juurde anda.

Minu arvates on marsruut üsna hästi planeeritud ning järske tõuse ega kuristikke tohiks teele jääda.
              I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

• dareth
                praadimiskindel margariin
                • Dec 2003
                • 4295

Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
                Põhja-korealased näitavad ette, kuidas täiuslikku mosaiiki teha.

http://world.time.com/2013/07/26/nor...-in-pyongyang/
                loodetavasti ei saadetud kedagi sunnitööle näiteks põsepuna vale tooni tõttu
                I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Töötlen...