Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Poola-Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Poola-Eesti\'

Originally posted by Peku

Originally posted by FCOperBK

Poola rahavaarv on Eesti rahvuarvust 26,24 korda suurem...
    just arvutasin.... Poola rahvaarv on sirca 38 milli...
    no igal juhul ajab mul ETV sta keema- kell 21.20 hakkab ülekanne...
    kindklasti ajab ka see paljudel sta keema, et kõik staadionile ei tulle mängu vaatama, aga kahjuks ei ole raha, et kohapeal mängu vaadata....
    kas sta-sita
    Ega kõigil siis raha mure,mina näiteks töötan sellel ajal.Ja mis kõige hullem,ma töötan lilleküla staadioni lähedal nii et pean ainult staadionilt kostvate rõõmuhõisetega(loodetavasti)leppima.
    Olen kindel,et Eesti jalgpallikoondis jõuab lähiajal suurturniirile,kuid Eestlasena võin EM tiitlist vaid unistada. -Enar Jääger

Kommentaar

aga kuna on palju negatiivseid asju- ETV, raha-vähesus jne- siis peab midagi positiivset tulema- seega Eesti paneb 3:0 paki Arvestades Poola viimaseid esinemise EM-valiksarjas, siis see polekski ju utoopia, lihtsalt pisut ebareaalne. Aga jään oma sõnade juurd 3:0. Viikmeäe 2 ja Lemsalu 1... kui Bryne kapten platsile ei saa, siis jääb järelikult 2:0
      minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Üpris teemaväline asi aga palun ütelge mulle kui palju maksavad poola mängule kõige odavamad piletid??

Kommentaar

Originally posted by teoreetik

Üpris teemaväline asi aga palun ütelge mulle kui palju maksavad poola mängule kõige odavamad piletid??
          Aga palun, kasvõi siit saab teada, et odavaim pilet on 75 krooni. Küsimus ei olnud teemaväline, küll oleks aga võinud ise ka veidi uurimistööd teha

Muuseas, Soccernet.ee eelvaade kohtumisele on ka täiesti olemas juba
          Which ship has never docked at Liverpool?
          The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Originally posted by m1kk

Aga palun, kasvõi siit saab teada, et odavaim pilet on 75 krooni. Küsimus ei olnud teemaväline, küll oleks aga võinud ise ka veidi uurimistööd teha

Muuseas, Soccernet.ee eelvaade kohtumisele on ka täiesti olemas juba
            Tänud!!

Kommentaar

Ja muide ,osta julgelt 75.- eekine pilet ,kuigi piletimüüjad ütlevad ,et sellega saab istuda ainult mingisse 1 ja 2 sektorisse ,sest sees valid endale ikkagi suvalise vaba koha ,kas või fännisektorisse.
              FCF Forever

Kommentaar

Originally posted by ROOTSI KUNN

Ja muide ,osta julgelt 75.- eekine pilet ,kuigi piletimüüjad ütlevad ,et sellega saab istuda ainult mingisse 1 ja 2 sektorisse ,sest sees valid endale ikkagi suvalise vaba koha ,kas või fännisektorisse.
                Mina ostsin sõpradega 75.- pileti, aga istun 7 sektoris, nii et ei saa istuda ainult 1 ja 2 sektorisse.
                https://r-cold.blogabet.com/

Kommentaar

Kas keegi oskab mulle öelda millal toimub Poola trenn A le Coq Arenal?

Kommentaar

vaat seda pole mina küll varem tähele pannud, et (lisaks uefa.com\'ile, kes seda tavaliselt teeb) räägiks Guardian oma \'murduvates uudistes\' lausa eraldi pealkirja all sellest, kes EESTIL Poola-mängust kõrvale peavad jääma
                    GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                    GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                    (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Originally posted by vaikiv mees
                      vaat seda pole mina küll varem tähele pannud, et (lisaks uefa.com\'ile, kes seda tavaliselt teeb) räägiks Guardian oma \'murduvates uudistes\' lausa eraldi pealkirja all sellest, kes EESTIL Poola-mängust kõrvale peavad jääma
                      Võib-olla on asi selles, et tegu Reutersi uudisega ja neil usin reporter Tallinnas???

Kommentaar

Minu ennustus 1:2. Meie värava lööb enne lõppu Lindpere.
                        memer of Gaskoff fan club

Kommentaar

Originally posted by indrek

Minu ennustus 1:2. Meie värava lööb enne lõppu Lindpere.
                          Kui ennustusvõistluse kinni paned saad Wellist 0,75 viski auhinnaks ,kuid sedeli pead siiski kohapeal täitma.:P
                          FCF Forever

Kommentaar

Lisan siia ühe poola sõbra arvamuse asjast:

....Poland propably will play without Olisadebe (next injury?) and Sznaucner.
                            Full team for this match is...
                            -Keepers: Jerzy Dudek (Liverpool FC, Anglia), Maciej Nalepa (Karpaty Lwów,
                            Ukraina).
                            -Defenders: Tomasz Hajto (Schalke 04 Gelsenkirchen, Niemcy), Jacek Bak (RC
                            Lens, Francja), Michal Zewlakow (Anderlecht Bruksela, Belgia), Miroslaw
                            Sznaucner? (Iraklis Saloniki, Grecja), Krzysztof Ratajczyk (Austria Wieden),
                            Marcin Baszczynski (Wisla Kraków), Tomasz Klos (1.FC Koln), Jacek Zielinski
                            (Legia Warszawa)
                            -Midfielders: Mariusz Lewandowski (Szachar Donieck, Ukraina), Roman
                            Dabrowski (Besiktas Stambul, Turcja), Tomasz Zdebel (VfL Bochum, Niemcy),
                            Jacek Krzynówek (FC Nuernberg, Niemcy), Kamil Kosowski (FC Kaiserslautern,
                            Niemcy), Miroslaw Szymkowiak (Wisla Kraków), Marcin Burkhardt (Amica
                            Wronki), Radoslaw Sobolewski (Groclin Dyskobolia Grodzisk Wlkp.)
                            -Forwards: Emmanuel Olisadebe? (Panathinaikos Ateny, Grecja), Artur
                            Wichniarek (Hertha Berlin, Niemcy), Maciej Zurawski (Wisla Kraków), Pawel
                            Kryszalowicz (Amica Wronki).
                            Dudek is now in form. In attack Zurawski is in form too, but he can\'t
                            play in national team (he can\'t score goals). In Wisla Krakow all team play
                            offensive football and he have a lot actions, but in natinal team he is
                            alone and must working for others. Kryszalowicz is in tehe team because he
                            playing in Amica Wronki (Janas\'s last club). He have weak stamina now and
                            can\'t play full 90 minutes. Wichniarek have next chance in national team. In
                            midfield would play Szymkowiak (best polish midfielder). Sobolewski is now
                            in form and plays good matches in Groclin. Dabrowski was a main Beskiktas
                            player, but in national team he play weak On wings would play Krzynowek
                            and Kosowski.

Generally Poland is not strong team. This is not that team whith qualifi to
                            last world cup! Main players are Dudek, Szymkowiak and Olisadebe. Poland
                            can\'t play positional attack. When both teams will play open offensive game
                            Poland would be better, but when Estonia will play very defensive football
                            this will be boring match and propably draw or minimal Poland win. I bet on
                            Poland, but i think that this is friendly math and both teams will testing
                            new players and formations and they would play open game.

Kommentaar

Can anybody give me a clue, what team you (Estonia) is playing with tonight (Oper, Zelinski, etc.)?

Good to know, before i put too much money on your win tonight

Kommentaar

Starting lineup will be announced 17:00. Squad (from):

goalkeepers

Martin KAALMA - FC Flora Tallinn 23/-
                                Mart POOM - Sunderland AFC (ENG) 92/-

defenders

Teet ALLAS - FC Flora Tallinn 41/2
                                Enar JÄÄGER - FC Flora Tallinn 6/-
                                Raio PIIROJA - Valerenga IF (NOR) 36/3
                                Marek LEMSALU - Bryne FK (NOR) 80/1
                                Erko SAVIAUK - FC Flora Tallinn 51/1
                                Andrei STEPANOV - FC Flora Tallinn 38/-

midfielders

Marko KRISTAL - FC Flora Tallinn 131/9
                                Liivo LEETMA - FC TVMK Tallinn 26/-
                                Ott REINUMÄE - FC Flora Tallinn 10/-
                                Meelis ROOBA - FC Flora Tallinn 41/2
                                Maksim SMIRNOV - FC TVMK Tallinn 22/1
                                Sergei TEREHHOV - FC Haka Valkeakoski (FIN) 60/4

forwards

Joel LINDPERE - FC Flora Tallinn 14/-
                                Aleksander SAHAROV - FC Flora Tallinn 15/-
                                Vjatsheslav ZAHOVAIKO - FC Flora Tallinn 8/1
                                Indrek ZELINSKI - Landskrona BoIS (SWE) 94/25
                                Kristen VIIKMÄE - FC Flora Tallinn 68/9

Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Working...
                                X