Replying to Topic \'Poola-Eesti\'
Thanks for quick answer. Estonian win is giving odds 3.5. Think it\'s worth to try.
Thanks for quick answer. Estonian win is giving odds 3.5. Think it\'s worth to try.
Kahju,et Eesti kaotas.
Kahju,et Eesti kaotas.
aga see-eest Zahhovaikolt hea karistuslöök - mõnes mõttes oligi hea et ta ka pinge all mängides löögipraktikat sai
kõik käis nii kähku ja oligi 0-1 kui terehhov oleks hea võimaluse teisel poolajal ära kasutanud oleks mäng eeesti kasuks ka tulnud
Poolakate teine värav oli nagu suluseisust löödud või mis ? Reinumäe oli jah see mäng kuidagi kahvatu andis valesi sööte jne.Aga vähemalt ei saanud me kahe väravaga tappa

Ma küll ei lugenud Arenal poolakate kõike häid väravavõimalusi kokku, kuid olen üpris kindel et just häid väravavõimalusi oli meie koondisel rohkem ja seda ei juhtu just eriti tihti. Terja napp möödalöök, Zellu pealöök, Viikmäe....jne...
kahju.
Poom või Dudek - kummal täna rohkem tööd oli, sedagi raske öelda.
pluss jäi mulle staadionilt mulje et poolakate teine värav tuli suluseisust. Meilt võttis küll kaheldavaid suluseise ära kuid selle ta poolakale jättis.
Eks pärast vaatan kordusena üle täpselt, aga nii ta tundus.
Igatahes suur tänu Lemsalule, kes oma väravaga kaotusekibedust tunduvalt vähendas. Arno on ikka huvitav strateeg. Algul pani imestama - kaitsja ründajaks - mis toimub? Arno lisas Mareku ründesse arvatavasti ühe põhjusena just seetõttu, et ründesse oli vaja rohkem sellist suurema kasvu ja kaaluga meest, keda nii kergelt juba särgist kinni ei hoia, sest ega need poolakad mingid jupid polnud.
Eks pärast vaatan kordusena üle täpselt, aga nii ta tundus...
Kommentaar