Respekt Viies Sektor, halva mängu juures head nägu ei tehta!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ungari-Eesti 10.09.2013
Collapse
X
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustRespekt Viies Sektor, halva mängu juures head nägu ei tehta!
V Sektor on tubl ja kui vaja teeb kriitikat või siis annab märku kui miskit ei meeldiikes krt Eesti kingi mulle võit ülesse võttis seisul 4-1 (või siis 5-1) ei saa aru..saan aru ,et meeskonda toetad heas ja halvas jne jne..a no see jupp oli tobe ..tõesti tobe..
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas soc Vaata postitustSamal ajal teeb Island vägitegusid. Praegu teisel kohal gruppis ja mäng kodus Küprose ning võõrsil Norra vastu. Loodan, et pääsevad Play-Offi.
Eesti mängu kohta ka. Rüütli tõepoolest paneb algkoosseisudega aina enam puusse. Hollandi vastu pani koosseisu mis fänne rõõmustas ning mis oli tema kohta ikkagi julge samm. Tulemust nägime kõik. Täna pani stampkoosseisu. Tulemust nägime kõik. Ja vahetustest. Sul on pingil Hollandi vastu hea esituse pakkunud kogenud Lindpere ja sa ei pane teda minutikski mängu. Algkoosseisus oli täna mehe koht(Vassiljev puudus, kogemust ja sööduoskust HÄDASTI olnuks tema esituses vaja). Selle asemel lükati raskes seisus platsile Kams...
Kommentaar
-
Algselt postitas rauno Vaata postitustV Sektor on tubl ja kui vaja teeb kriitikat või siis annab märku kui miskit ei meeldiikes krt Eesti kingi mulle võit ülesse võttis seisul 4-1 (või siis 5-1) ei saa aru..saan aru ,et meeskonda toetad heas ja halvas jne jne..a no see jupp oli tobe ..tõesti tobe..
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitusthttp://sport.err.ee/jalgpall/d0b0450...2-75d200399910
kuldsed sõnad. selle mängu andsime juba enne algust ära.Kaotasime mängu, ma ütleks, et väga sitt tulemus.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustMuidu nagu ei ole Rüütli vastu midagi aga - "Andsin Mikule selle võimaluse ja ei kahetse seda!"
Selliste lausete peale tahaks küll öelda, et on aeg pillid kokku pakkida.. Koguaeg nii positiivust täis, et jube. Pole veel näinud, et kellegile halba sõna oleks öelnud või midagi muud.
Kommentaar
-
Nagu väsimatult korrutatud, mh ka Lennart Meri poolt väljendatud ütlus räägib: "sitt on meie tuleviku väetis": ehk ei tasuks täna väga tigedaks minna, - küllap Reintam veel tuleb ja näitab. Hull lugu on lihtsalt see, et me täna ikka veel oleks hädasti vajanud kaitses ka Piiroja olemasolekut, et mitte lasta sisse rohkem kui 1 palli.
Kusjuures, sel juhul oleks meil Rüütli gamble isegi võinud õnneks minna ka täna, poolaeg 0:0 või 1:0 Ungarile ning II poolajal Eesti lööb vähemalt ühe.
btw: Ahjupera ei olnud tegelikult sugugi halb täna oma 45 minuti jooksul... Kas sellist varianti tohiks paluda, et Ahi on väljakul samaaegselt Ojaga või Zeniga - siis äkki tuleb ka sellest kasu, et Ahi võidab rünnakualas palli ning lükkab edasi oma tõeliselt kiirele ja osavale meeskonnakaaslasele, kes omakorda suudab palli reaalselt võrku sahistada...
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustMuidu nagu ei ole Rüütli vastu midagi aga - "Andsin Mikule selle võimaluse ja ei kahetse seda!"
Selliste lausete peale tahaks küll öelda, et on aeg pillid kokku pakkida.. Koguaeg nii positiivust täis, et jube. Pole veel näinud, et kellegile halba sõna oleks öelnud või midagi muud.
Ega minugi eelmine sõnavõtt Reintami kohta midagi ilusat ei olnud ja ilmselt see lihtsalt pettumuse projitseerimine ühe mehe kaela. Polnud aus.
Elasime 0:7 Bosnias üle, kaotuse fääridel (jnejnejne), elame üle ka 5:1 Ungaris. Eesti koondis on selles mõttes hea, et on aastate jooksul fännid igasugusteks tulemusteks ära karastanud. Õhuke kandev koosseis tekitabki kõikuvad tulemused.
Kommentaar
-
nõus täiesti et ei peagi treener ütlema meedia vahendusel kõike, eks riietusruumis ole omad jutud... samas vahel oleks vist parem ,kui treener üldse vähem ütleks.. laused ojamaa kohta:" ei oleks teist poolaega kestnud, eks tal oli väsimus.." samas väitis ojamaa ise ristivastupidist ennem mängu." selleks ajaks kui muudatusi sai teha.."- mis mõttes muudatusi sai teha, kas keegi käskis üldse nii alustada või on 45 minutit mingi kindlaks määratud piir, ennem mida ei tohi vahetusi teha? lisaks reintammi kohapealt:" kokkumäng puudus ja harjumatu olukord..." - kui me maavõistlusmängudes pidevalt kasutame sama meeskonda ja ei too sisse 2-3 meest prooviks põhikoosseisu sekka või mängime absull teise rivistusega üleni, siis ongi iga muutus ju harjumatu. jällegi kelle otsused need on kõik? vahel piisaks, kui treener tunnistaks ka oma vigu. selge see, et oli puudu 4 meest ja kui meil on puudu juba 1, siis on jama majas, aga ennem mängu väitis sama rüütli, et leiame need tüübid... liiga palju ümarat vastukäivat möga. öelgu kasvõi: " olid minu otsused, need käigud ei toiminud ja ei suutnud vajalike lahendusi leida raskes seisus" ja oleks vähemalt asjad selged ja sirged.
Kommentaar
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitustMiks B-koondis mängima saadeti? Rüütlile Reinu poolt kingitud tšillikaunad ei mõjunud ka vist liiga hästi.
Ungarist oli tarvis tuua 0:0 või äärmisel juhul minimaalne kaotus ja jalgpallibuum Eestis oleks jätkunud. Samas jääb alati õhku küsimus - kellele see kasulik oli ?299195
Kommentaar
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitustMiks B-koondis mängima saadeti? Rüütlile Reinu poolt kingitud tšillikaunad ei mõjunud ka vist liiga hästi.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar