Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Valgevene (03.06.2013)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas rauulo Vaata postitust
    Ole selliste naljadega ettevaatlik, see on juba ära tõestatud, et mitmed kaasfoorumlased ei taba seda ära.
    +juba kasutatud nali
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Mida see Viikmäe jälle koondises teeb?

Kommentaar

Kuni Rähni punaseni ja Sidorenkovini oli täitsa normaalne mäng isegi. Kruglov oli isegi päris hea

Kommentaar

sidorenkov tegi ka vist oma lahkumismängu
        T. Rüütli: "Parem platsil targalt seista kui lollilt ringi joosta"

Kommentaar

Tegelikult ikka päris masendav mäng. Viimane lootus kadus muidugi 60.minuti paiku, kui mängu sekkus kuldne trio Voskoboinikovi, Vungi ja Sidorenkovi näol. Taas üks mäng, mis näitas pigem seda, kellest kauge kaarega hoiduma peaks, kui seda, keda edaspidigi koondisesse kutsuda. Va Luts tänase põhjal ehk.

Kommentaar

Nõusten teistega öeldes et Sidorenkov oli täielik saast.

Kommentaar

Mängu lõpuks oli väljakul 18 slaavlast ja 3 eestlast...

Kommentaar

Midagi hõisata polnud tõesti. Kõige positiivseim asi oligi Viikmäe igati kena lahkumismäng - minu arust oli ta üks parimaid esimesel poolajal.
                Aga noh, vastased valmistusid valikmänguks ja olid vist enam-vähem parimas koosseisus, selles mõttes loogiline tulemus.

Mitte, et see teab mis oluline on aga üllatas, et peale Kostja esimest karistuslööki, lõi teise miskipärast Kruglov suht sarnase koha pealt. Milleks niimoodi eksperimenteerida, olgugi sõprusmäng.

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
                  Midagi hõisata polnud tõesti. Kõige positiivseim asi oligi Viikmäe igati kena lahkumismäng - minu arust oli ta üks parimaid esimesel poolajal.
                  Viikmäe oli ees päris hea jah. Oleks suutnud peaga värava ees sisse ka susata, oleks mees päris legendaarse lõpu saanud oma koondisemängudele.

ericbanale: Kristal oma lahkumismängus polnud sugugi niisama platsil jõlkuja. Mees andis Norra vastu selliseid pikki ja täpseid palle, et kohe kahju oli vaadata, et selline mees juba putsad varna riputab.
                  "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

täna ilmselgelt üsna nigel mäng. eriti hästi näitasid oma kehva taset: sidorenkov, rähn, puri, lisaks floppisid korralikult jääger ja kruglov. ning ka debüüdi teinud hunt oli magedast magedam. siit mitmedki võiks ka lahkumismängu teha. paremaid on võtta. midagi positiivset pole mu arust tuua esile ka teistel. kostja pauk nurka oli kena muidugi. viikmäed ei hakka arvustama, las ta läks. vosko oli võrreldes teistega ründes teravam ja see pole just kompliment teistele ründajatele. eriti võiks anier selle kohapealt peeglit silmitseda, sest hunt tuli ja viikmäe läks, aga temal nagu on oldud aega juba parasjagu. ega midagi üleliia positiivset kaasa võtta pole. aga sellele kes ütles et vunk võikski morozovi asemel keskel mängida, ütleks küll, et maga kaineks.

Kommentaar

jube nutune värk ikka. väga frustreeriv oli vaadata seda sitta. kahju lausa kaotatud ajast.

tahaks ka seda öelda, et minu arvates ei tohiks koondis olla koht, kus igasugu klubita meestele või pingil/reservides mädanevatele tüüpidele mänguaega anda. kui ikka reaalset mängupraktikat ei ole, siis ei tohiks koondisesse ka asja olla. pigem võiks proovida kasvõi mõningaid koduliiga noori, kes nädalast nädalasse mängida saavad. seda enam, et tegemist on sõprusmängudega.

Kommentaar

Algselt postitas metssiga Vaata postitust
                        eriti hästi näitasid oma kehva taset: sidorenkov, rähn, puri, lisaks floppisid korralikult jääger ja kruglov.
                        Mille poolest Rähn kehv oli? Ainult selle teenitud punase pärast? Kuni eemaldamiseni tegi ta ikka väga korraliku mängu! Miks siis Morozov siin nimekirjas pole? Mille poolest ta parem oli kui Rähn?
                        "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas metssiga Vaata postitust
                          aga sellele kes ütles et vunk võikski morozovi asemel keskel mängida, ütleks küll, et maga kaineks.
                          see on minu arvamus, mis ei peagi hordidele meeldima. mulle puri sümpatiseeris, sulle mitte. leib vs sai nagu öeldakse.

Kommentaar

Rähni jah pole mõtet väga maha teha. Kaardini viinud sitt algas keskelt ju ja Rähn tegi, mis pidi. Kohtunik, jumal paraku, kah.

Sidorenkov tuli sisse ja tegi algatuseks briljantse sööst-tõrje. Vaatasin - vau! Ja siis kohe otsa see flopp, millest teine värav. Vassiljev, vähe sellest, et ta enam ei viitsi, ta ei julge ka. Ei imesta absoluutselt, kui Rüütli, see meie geniaaline keiser, mingil hetkel Kostja pingile istutab. Täna oli ta, karistuslöök ristlatti välja arvata, ikka täitsa masendav. Valesöödud, pallikaotused... Nagu viimase ajal tavaks. Mis toimub?

Ah, sitta. Ma ei viitsi. Ei ole koduse klubivuti ega ka koondisefännina muhvigi vaadata viimasel ajal. Loodan lihtsalt sellele, et ülejäänud kahe mängu jooksul värav ära lüüakse, olgu see skoor siis, mis on. Raske uskuda, muidugi, aga...

Kommentaar

Algselt postitas alfabeet Vaata postitust
                              see on minu arvamus, mis ei peagi hordidele meeldima. mulle puri sümpatiseeris, sulle mitte. leib vs sai nagu öeldakse.
                              Üks räägib Vungist, teine kiidab Puri

Kommentaar

Muide Sido päästis ju kolmanda värava ära, kui näppas Hlebilt seljatagant palli, millepeale too imestunult tagasi vaatas.

Kommentaar

Working...
                                X