Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Kõrgõzstan (11.06.2013)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

toetan siin markofkinit
    kõrgõstani vastu varus 3 keskkaitsjat 3 äärekaistjat ja ainult 1(!) ründaja (vosko) on ..... khm-khm.... veidi enam kui kummaline. normaalne olnuks leida vähemalt varusse teine ründaja + kiire ründav äärepoolik.
    Seisan üksi mere ääres
    jalas kollased sandaalid
    valged, merevahust sääred
    hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Njaa. Lootsin, et ehk näeb üle pika aja taas veidi suuremaskoorilist võitu, kuid nii lahja ja õhukese koosseisuga ei julge isegi kirgiiside vastu võitu ennustada.

Kommentaar

Rahunege maha, Piiroja ja Rähn on El Salvadori ja Omaani vastu näidanud, et neid võib vajadusel tipuründes vägagi edukalt kasutada.
        Guardiola: "If people ask me why I love Barça, I tell them it's like asking me why I love my parents."

Kommentaar

Panen siia ka siis: Müüa siis 2 piletit tänasele mängule, kohad on 6.trepp, B11 A. Le Coq Premium, 8 rida. Koht 536-537. Tehke hinnapakkumine ja leiame kompromissi.
          Endal kahjuks pole võimalik vaatama minna :/

Kommentaar

ma vist olen vähemuses ses osas, et ma üldse ei imestanud, et Hunt koondisekutse sai. Levadia-Flora mängu otsepuldis vaatasin Hundi mängu ja mõtlesin, et krt seda meest peaks koondises proovima. Päris hästi ja teravalt toimetab. Läks vaid paar päeva, kui uudis tuli teatavaks Kindlasti ei saa tegu olema ilmselt meie esiründajaga, ent tubli mängumees, kes meeskonna tegemistesse tublisti panustab, ehk küll. Igatahes on tore, et mees, kes suudab end ka koduliigas tõestada, saab võimaluse näidata end ka koondises.

Selle nooruse kohta ehk veel ka see tõrge, et koondise treener vaatab rohkem ikka selle pilguga, et on vaja mees, kes selles valiktsüklis võib kasulik olla. Mitte aga näiteks 5 aasta pärast. Lisaks olid samal ajal ju U21 mängud punktide peale. Igatahes mehele edu!

Mängijaomadusi on juba nii ehk naa siin lahatud

Kommentaar

Algselt postitas MNa Vaata postitust
              Isiklikult kardan, et tuleb masendavalt vähe publikut kohale. Juba eelmisel kahel mängul oli vähe, aga nüüd kõige vähematraktiivsem vastane ja järjekorras juba kolmas mäng. 1999 inimest pakun.
              Ja täpselt siis, kui tekkis oht, et rahvast võib tribüünil kesiselt olla, teeb jalkaliit kavala lükke ja toob tribüünidele ca 500-600 suvelaagri noort. Ühesõnaga publikunumber tuleb suht samasse kanti nagu kahel esimesel mängu.

Kommentaar

KÕIGE VÕIMSAM HÜMN ever!

Kommentaar

tahtsin ka just öelda, et kõige võimsam hümn ever. isiklik lemmik läbi aegade, ilma irooniata.
                  Dreams cant be buy

Kommentaar

Editin posti mängu vältel tekkivate emotsioonidega
                    Noo mis võimaluse Hunt luhtas... Krt (enese)kindlust noored mehed! Aga kiidaks kuti aktiivsust. Puri on ka juba nagu elektrijänes.
                    //okei kui aus olla Hundil enesekindlust on tohutult, aga ei kipu õnnestuma midagi.
                    //Kui aus olla, siis mängitakse väga hästi, aga mulle tundub, et vastased on pigem saamatud.
                    //Lõpetamine ei tule kohe üldse üldse välja. Nii palju võimalusi on olnud.
                    Puri üle hea meel.
                    Kink on ka hea ja aktiivne olnud. Raami võiks rohkem lüüa
                    /I poolaeg läbi
                    II poolaeg aga näitas, et ükski varumees mängu midagi juurde ei toonud. Lõpuks jäi ainukese positiivsena silma(mängu jäänutest, Kink ja Puri olid väga head) Kruglov ja veidi ka Zenjov, kes samuti võiks kõvasti rohkem realiseerida omale antud võimaluste hulgast. Siiski pluss, et Zenjov üldse aktsioonis suutis olla pidevalt. Masendav tulemus ja üsna õnnetu mäng kokkuvõtteks. Kindlasti ei saa rahul olla.
                    Samuti jäi silma mängu tappev vastane, kes küll meie meestele andis minimaalset kogemust. Kaitse oli neil ikka üsna õnnetu ja ei saadud sellegagi hakkama korralikult. Ajaviitmine oli tõsiselt tüütu ja arst käis väljakul ikka ajuvabalt palju. Sõprusmängus ajaviitmine on minu jaoks üldse mõistetamatu nähtus.
                    Ei saa mina aru, miks on vaja 26+ aastaseid mitmekümne tujutu koondisemängu kogemusega mängijaid lihtsalt lõbu pärast jooksutada, kui võiks kas või u21 mehi mängitada (kuigi nagu ma aru saan, siis ka neid ei saa mängitada, miks need mängud üldse vajalikud olid?)

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                      KÕIGE VÕIMSAM HÜMN ever!
                      Sekundeerin, mulle ka isiklikult meeldis. Hunt oleks võinud ikka ennem ära üritada kõksata selle nahkkera, aga tahtis ikka tegema minna ja tegigi(sitalt).

Kommentaar

Hümni osas küll ei nõustu, mees tegi häält nagu keegi tal täiega mune pigistaks. Sooloesinejatest on seni minu arvates Oliver Kuusik parim olnud. samas, proffi ja amatööri ei saagi võrrelda.
                        Hunt on siiani kinnitanud täielikult Markofkini sõnu - üritab, püüab aga tase ei vea lihtsalt välja.

Kommentaar

hunt on küll ikka väga saamatu, tahta ju võib, aga kui oskust pole, siis olgem ausad, ainult sellest tahtmisest ei piisa, loodan et tema viimane mäng koondise eest.

hümn oli valdkonnast "habemega naine"-kohutav.

Kommentaar

Kas tõesti pole kedagi Šišovi asemel isegi sõprusmängudes proovida paremkaitses?
                            .

Kommentaar

Kõrgõzstani arsti läbitud distants täna päris korralik.

Kommentaar

Seis on 1:1, tahame võitu... võtame välja Kingi ja Puri, kes on ainsad, kes midagi täna korda saatnud - Smart.

Kommentaar

Working...
                                X