Oeh..
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Balti turniir 2014
Collapse
X
-
Meiecundi mees üks korsakov läks eile Lätti
Kantis kolme tonni murdis ära jalaluu
Meiecundi mees üks korsakov sai vastu tatti
Õnnetult tal läks ta murdis oma ninaluu
Meiecundi mees üks korsakov sõi värsket kurki
Torkas pöidla silma nüüd on katki pöidlaluu
Meiecundi mees üks korsakov see tõstis kappi
Poleks pidand tõstma nüüd tal murdus reieluu
Kommentaar
-
Ei olnud mängul häda. Kaitsti hästi, võimalusi tekitati küll vähe, kuid ka Läti ei suutnud enamat. Vassiljev tegi kindlasti parema mängu kui paar päeva tagasi, jagas päris ilusaid sööte ründajatele ja lollakaid valesööte eriti sisse ei supsanud. Aga mis ma tegelikult tahtsin öelda...panna penalteid lööma puujalg Vunk ja noored Kallaste ja Mets...kuhu jäid Anier ja Klavan?
Kommentaar
-
Luts mängis kuidagi tujutult. Ründefaas üleüldse oli suhteliselt mannetu. Siiski Anier nägi palju vaeva. Mets ja Antonov tundusid kuidagi arglikud. Keskaitsjad vist ka neid eriti ei usaldanud.
Penaltilöömises ollakse ikka päris nõrgad. Minu meelest polnud ühegi eestlase löök selline, et oleks võinud päris kindel olla, et sisse läheb. Kõik lõid suht keskele, va, Mets kes põrutas posti.
Arvan endiselt, et Rüütli käe all olnuksid viimatised mängud paremad. Aganoh, päärsonil veel aega tõestada ennast.
Kommentaar
-
Kas see Puri ei olnud? Eesti Kaka.Algselt postitas Mark- Vaata postitustEi mõista kuidas kunagi Dortmund tahtis omale Lutsu tuua tiimi.
Aga mina ei saa aru, mida teeb selline mees nagu Vunk, koondises? Peale seda Hollandi jama lootsin juba, et teda enam mujal kui Premium liigas näha ei saa, aga võta näpust.Lionel Messi - Parim jalgpallur maailmas
Kommentaar
-
mu arust oli täitsa mõistlik mäng, mõlemad mängisid nii nagu oskasid ja nagu lasti, kumbki ei lasknud teisel ehitada ega jätnud oma tagalat lahti. eestil puudusid ka mängijad, kes oleks suutnud ses sumbuurses olukorras oma mängijale ära teha ja nii ruumi tekitada. selle asemel et võtta ette mees, just äärtel ma mõtlen, söödeti pall tagasi või kõrvale. aga noh nende meeste kvaliteet praegu ongi selline. midagi pole parata.selgeks sai ka see et bärengrup rähniga võrreldes tegi oluliselt kindlama etteaste, kindlust sai teadmine, et luts ei ole vähemalt praegu võimeline koondist esindama. puri ja kams on täpselt sama tase praegu ntks, rünnakul suht kasutud mõlemad, tugevamate vastu võivad seal kaitse mõttes pusida, kui vaja on.
Kommentaar
-
Või kuidas ta Brasiilia vastu nii hea oli.Algselt postitas Mark- Vaata postitustTreenerit pole mõtet süüdistada, sest eelmine aasta ja ka üle eelmine aasta oli täpselt sama jama suvel. Aga jah kradi Luts ja Puri on ikka väga saamatud. Ei mõista kuidas kunagi Dortmund tahtis omale Purit tuua tiimi.
Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar