Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Käsi kullas või Pehrsson mullas?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Jormma Vaata postitust
    https://www.youtube.com/watch?v=lkccJ0OrcN0

Alates 3:05 vaata ja mõtle... see ainult 1 näide.
    See oli kuradi 3 aastat tagasi, 3 aastat tagasi olid kõik meie ründajad ka klubides oluliselt tugevamad, peale seda on Ojamaa feilinud igal pool kuhu ta läinud on nagu ka kõik teised ründajad.

Kommentaar

Ja ta isegi ei võtnud Kakalt palli ära.

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
        lol. Koduliiga mänge vaatab vägagi palju. Kohati tekib tunne, et liigagi palju. Aga ütle nüüd mulle, mida nende vaatamine mulle antud kontekstis annab? Esimeses lõigus kommenterisin ma AINULT konkreetset olukorda ja ei midagi muud. Ei leidnud, et see lõik tõestanuks midagi, mida väita püüti.

Mis puudutab teist lõiku, siis....See, et Sappineni kehalistest võimetest koduliigas piisab ei tähenda, et neist piisaks rahvusvahelisel tasemel ja MM valikmängus (ilmselt seal ikkagi ei mängi). See, et Pürg, Ugge, Morozov, Kalimullin või kes iganes ära ei lükka ei tähenda, et seda rahvusvahelisel tasemel ei juhtuks. Ja seda nägime me ilmekalt juba Läti vastu, kus mees järjepanu kahte lehte lendas. Bosnia on veelgi tugevam. Sealt ka väide, et Sappinenil poleks seal mingit lootust. Selles küsimuses ei tõesta koduliiga mängude vaatamine mitte kõige vähematki.

Üldiselt oli minu tsitaat, nagu ma ka mainisin, offtopic selles kontekstis. Sappinen võib koondises olla. Seal on väga mitu valikut enne teda, mille eest peatreenerit kritiseerima peaks.

Kui sina soovitad mul koduliiga mänge rohkem vaadata, siis mina soovitan sul omakorda vahelduseks laiemat pilti vaadata. Ühe tahu sellest laiemast (rahvusvahelisest) tasemest nägime Balti turniiril ilmekalt ära
        Jah. Aga sel ajal kui need rahvusvahelised mängud olid, ei mänginud ükski florakas hästi ka kodus.

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
          Ojamaa 23 mängu ja mittemidagi....
          Võiksid kiunumisest väheke puhata- selle aasta tiitel oli sul juba kevadeks käes!
          Rooney, Inglismaa läbi aegade edukaim väravakütt. Paljude suur arvamus on, et mees on halb.
          Dreams cant be buy

Kommentaar

Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
            Rooney, Inglismaa läbi aegade edukaim väravakütt. Paljude suur arvamus on, et mees on halb.
            Enamik neid väravaid lõi ta ajal kui ta ei olnud halb.

Kommentaar

Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
              See oli kuradi 3 aastat tagasi, 3 aastat tagasi olid kõik meie ründajad ka klubides oluliselt tugevamad, peale seda on Ojamaa feilinud igal pool kuhu ta läinud on nagu ka kõik teised ründajad.
              ole natukene konkreetsem palun, raske on sinuga arutleda kui räägid koguaeg üldmõistes - igalpool, koguaeg, halb, 3 aastat tagasi oli kõik parem. Kui sa arvad et ojamaa pani täiega feili et läks GAE mängima siis jõudu ja jaksu sulle. või arvad et põrus poola liidermeeskonnas legias ? ei saa su mõtetest päris häst aru. olen ojamaad jälginud ja klubivalik on tal halb olnud, igalpool on toimiv meeskond olemas olnud ja konkurents on karm olnud, mees mängib sellegipoolest väga häst, vastasel juhul ei oleks ta präegu hollandi kõrgliigas
              Iga spordiharrastaja suitsetab kvaliteetset - paberosse

Kommentaar

Enamik neid väravaid lõi ta ajal kui ta ei olnud halb.
                Tüüpiline keskmine soccerneti kommentaar.

Natukene statistikat:
                2016 Prantsusmaa Euro qualifier 7 väravat.
                2014 Brazil World Cup qualifier 7 väravat.
                2012 Poola-Ukraina Euro qualifier 3 väravat
                2010 South-Africa WC qualifier 9 väravat.
                2008 Austria Sveitsi Euro qualifier 2 väravat.
                2006 Saksamaa WC qualifier 0 väravat.

Lisasin ainult kvalifikatsiooni alagrupis löödud väravad, esiteks sest hetkene arutelu käib ka kvalifikatsiooni alagrupi mängude üle ning sellepärast, et Inglismaa on õiges mängus juba pikalt väga pask olnud ja seal ei löö neil keegi väravaid.
                Dreams cant be buy

Kommentaar

Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
                  Tüüpiline keskmine soccerneti kommentaar.

Natukene statistikat:
                  2016 Prantsusmaa Euro qualifier 7 väravat.
                  2014 Brazil World Cup qualifier 7 väravat.
                  2012 Poola-Ukraina Euro qualifier 3 väravat
                  2010 South-Africa WC qualifier 9 väravat.
                  2008 Austria Sveitsi Euro qualifier 2 väravat.
                  2006 Saksamaa WC qualifier 0 väravat.

Lisasin ainult kvalifikatsiooni alagrupis löödud väravad, esiteks sest hetkene arutelu käib ka kvalifikatsiooni alagrupi mängude üle ning sellepärast, et Inglismaa on õiges mängus juba pikalt väga pask olnud ja seal ei löö neil keegi väravaid.
                  Oh sa linnupojake küll. Süvene nüüd veelkord

Kommentaar

Oh sa linnupojake küll. Süvene nüüd veelkord
                    Mainisid, et Rooney oli kunagi hea, aga enam pole. Tõin välja väite, et Inglismaal oli läbi aegade parim valiktsükkel just see viimane kus võideti 10st mängust 10, seda siis koos Rooney'ga.

Mõistan, eksisid! Eksimine on inimlik, aga enda eksimuste mitte tunnistamine on lolluse esimene tunnus.
                    Dreams cant be buy

Kommentaar

Minu meelest on Ojamaa mängija, kes vajab teatud vabadust ja usaldust väljakul. Umbes nagu Kostja tegelikult. Ka tema on nt koduklubides kohati olnud väga sitt, kui ta on väga kindlatesse raamidesse surutud. Ei usaldust ega vabadust ei ole Ojamaa kumbagi peatreeneri all eriti saanud. Lisaks. Ojamaal on kirjas küll 23 mängu, aga 1082 minutit. Ehk siis keskmiselt 47 minutit kohtumises. Alguses visati ju ka Horvaatia ja Prantsusmaa vastu võõrsil esimesteks mängudeks väljakule, mis on igaks debüüdiks raske koht. Eriti aga ründaja jaoks, sest võimalused on minimaalsed. Ja mis peatreeneri usaldusest saab üldse rääkida, kui mängija pannakse pmst sisse peale seda, kui rahvas on 5 mintsa ta nime skandeerinud tribüünil?

Ojamaal on olnud koondises kaks või kolm väga-väga sitta mängu. 2014 MM valiksarjas kodus Ungari ja Rumeenia vastu ilmekaimad näited. Kellel neid Eesti koondises aga olnud ei ole? Ülejäänud mängudes ei ole ansamblist kuidagi välja langenud ja paljudes mängudes on olnud ka väga korralik. Samas on ka olnud mitu väga head (Prantsusmaa, Poola, Läti meenuvad kohe) ja veel rohkem lihtsalt korralikke esitusi. Motherwellis ja Legias (alguses) sai vabadust ja usaldust ning kasutas seda väga hästi. Minu meelest sellest on koondises tema puhul nappinud.

Aga see usalduse ja vabaduse andmine sõltub tõesti juba peatreeneri nägemusest. Seni kuni peatreeneriks on inimene, kes eelistab mängijat, kes söödab pigem tagasi ja otsib lihtsaid lahendusi kui et on vastase värava suunas orienteeritud, siis valibki ta teised mängijad. Samas pole nt Subbotin Ojamaast pare ei ründefaasis, ei kaitsefaasis ega ka mänguvormi mõttes. Tuleb lihtsalt loota, et see sild(treener) võimalikult kiiresti kokku variseb ja teist tüüpi treener asemele tuleb.

Selles mõttes huvitav, et mis Arbeiterist edaspidi saab. Kui paar aastat häid tulemusi näitab (ka Euroopas), siis on vast eestlastest juba suurim kandidaat peatreeneri kohale. Aga see on juba kauge tulevikumuusika.

Kommentaar

Juba räägime kaugest tulevikumuusikast ja Arbeiterist... Oi jeerum
                        Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Algselt postitas Jormma Vaata postitust
                          dareth, no näed kui inimesed on nii ajuvabrikud siis mis sa teed.
                          Einoh, edu maailmaparandamisel.
                          I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas Malfoy Vaata postitust
                            Juba räägime kaugest tulevikumuusikast ja Arbeiterist... Oi jeerum
                            Oi jeerum, et see oli ainuke asi, mille sa suutsid välja tuua kogu mu jutust. Ma rõhutasin, et see on kauge-kauge tulevikumuusika ja ei peatunud sellepärast ka pikemalt sellel. Miks ma selle üldse välja tõin, oli lihtsalt sellepärast, et sarnane stiil kas siis aastate pärast tema või lähemas tulevikus mõne teise välistreeneri esituses võiks koondisele sobida. See on ka kõik.

Oi jeerum, tõesti..

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
                              Oi jeerum, et see oli ainuke asi, mille sa suutsid välja tuua kogu mu jutust.
                              Oleks pidanud veel midagi välja tooma? Muu jutt oli sul seekord enam vähem mõistuspärane.
                              Minu meelest oleks Pehrsson tulnud peale San Marino katastroofi nahhui lüüa, aga näe, pole parasjagu otsustajate ringis.
                              Eelmine aasta sosistati, et Hurt is the man, nüüd edulaine peale hakkad Arbeiterist rääkima... On jah põnev, et kuhu ja mis tast saab, aga selliseid edukaid alguseid ennegi nähtud ja ka nende lõppe.
                              Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Algselt postitas Malfoy Vaata postitust
                                Eelmine aasta sosistati, et Hurt is the man, nüüd edulaine peale hakkad Arbeiterist rääkima... On jah põnev, et kuhu ja mis tast saab, aga selliseid edukaid alguseid ennegi nähtud ja ka nende lõppe.
                                Just täpselt. Ja sellepärast ma antud teemat ka edasi ei arendanud. Arendama saab asja hakata kõige varem paari aasta pärast.

Kommentaar

Working...
                                X