320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Gibraltar-Eesti 05.03.2014

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    mulle meeldis see, et Gibraltar oli uue peatreeneri esimeseseks mänguks. nii kui fääride, ehk gibraltari press peale tuli, mängis eesti nagu eesti ikka(pall kadus hoobist).
    fännikultuur on tasemel, enne esimest väravat oli laul koguaeg, mingi paar mintsa mängu jooksul kuulis ka hädist Eesti, eestit.
    ja mida vittu sellest hundist promoda, täiesti suva ahv.
    a sitta sellega, võitjad oskavad kirjutada.
    tell your mother, we are hooligans!

    Kommentaar


      Algselt postitas koer Vaata postitust
      See mäng oli päris piinlik ikka. Meeskonnas mängisid kaks mängijat: Klavan ja Antonov.
      Pareiko kohta ka midagi paha vist öelda ei saa :P
      FC Bayern München!

      Kommentaar


        Wana tödemu om, it wana rahwas einult ineseb
        Je suis Nasfal

        Kommentaar


          Kui Metsa ja Mošnikovi asemele panna Dimitrijev ning Vunk, Kostja keskele, äärtesse Zenjov/Ojamaa ja tippu Anier - võiks isegi mingit moodi effekti anda.
          Aga jah, Kink... mida ta seal plätserdas? Täiesti arusaamatu.
          Klavani 90 minutit tundus ka siuke...miks? Mees paneb nädalast nädalasse Bundesliigas mänge (Kickeri järgi liiga 12 kaitsja) ja eile pidi kõval kunstil ennast tõestama. Liiga riskantne minu meelest. Ühest poolajast oleks küll olnud, pärast Mets ja Reintam.
          Mingi muutus on toimumas, kas siis paremuse või halvemuse poole - hui teab
          Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

          Kommentaar


            Kas Pehrsson kavatseb panna Eesti mängima nagu Chelsea?

            Eesti jalgpallikoondis alistas peatreener Magnus Pehrssoni ametiaja esimeses mängus tillukese Gibraltari 2:0. Võidust olulisem tähelepanek on, et Pehrsson kavatseb Eesti poolkaitseliini senisega võrreldes ümber korraldada.


            Eesti vutifänni vinge reis – Vasaloppetilt otse Gibraltarile!

            Keskmise Eesti jalgpallifänni kuvandi juurde Vasaloppeti läbisuusatamine ei kuulu. Aga Lauri Evert just seda tegi. Pühapäeval Rootsi metsade vahel lumepudrus sumbanud mees oli juba teisipäeval Gibraltaril, et sinisärkidele kaasa elada.

            Kommentaar


              Algselt postitas Stok
              Kuigi paljud põhimehed olid puudu ja paljudel kohalolijatel hooaeg alles algas või ei käigi veel, kuigi see oli alles esimene mäng uue treeneri uue mänguplaaniga ja kuigi kunstmuru on harjumatu, siis mängupilt oli ikka totaalne pask. Siis tuleb tükk tühja maad ja siis jõuame eraldi veel Kinki juurde.

              Aga noh. Rüütli ajal olid ka B- ja C-koosseisud enamasti väga haledad, seekord oli õnne ja Pareikot kõvasti, et ise kaela ei saanud. Muidu tavaline algpall a' la Tammeka-Kure.
              mängupilt totaalne pask?
              möh?!

              minu arust jäi meil päris kõvasti ära löömata.
              lõpus kui vassiljev jooksis 2 korda vabaks pmst väravavahiga 1:1 ja hunt ei suutnud oma pikkuse ja kohmakusega ennast ümber pöörata ja sööt anda - võta kes tahes meie viimase aja põhiründajatest - oper, zenjov, anier, ojamaa - IGAÜKS neist oleks sellega vähemalt korra hakkama saanud. või kornerist hunti peagalöök, millele rohkem kogemata väravavahi käsi ette jäi, või esimesel poolajal vassiljevi (vist) perfektne sööt tühja kohta värava alla, kuhu kink ei viitsinud kaht kiiremat sammu teha ja varvas vahele panna, nii nagu kruglov seda viitsis. ja neid asju oli veel...

              konkreetne +: standardolukordade lahendamine oli märgatavalt selgem, iga mees teadis mis vaja teha.
              -: ebakindlus kaitses keskväljal, ilmselt uue formatsiooni sünnivalud.
              Seisan üksi mere ääres
              jalas kollased sandaalid
              valged, merevahust sääred
              hüüan: "Elagu skandaalid!"

              Kommentaar


                Antonovit tahaks mõnes nö.päris mängus ka näha. minuarust ei tohiks tüüp algrivistusest väga palju kaugemal olla kui nt Mošnikov.

                Arvestades ,et tegu oli peatreeneri esimese mänguga ja seda, et meeskonnast olid põhitegijad puudu, ei hakka ma isiklikult veel eriti nurisema. Tõsi, midagi ilusat seal ei olnud. Taktika tundub teoorias põnev. Isiklikult usun, et Jääger ja Teniste saavad ründavate äärekaitsjatena kenasti hakkama, Dmitrijev ankrumeheks ja Vassiljev oma kohale (ründaja alla) tagasi, eelmainitud plaan Zenjov ja Ojamaa äärtele ,Anier tippu - kõlab ohtlikult (vastastele).

                Kink on p*sk, võtku kokku ennast, ega enam nooremaks ei jää ,viimane aeg jälle midagi tegema hakata. Hunt ei ole rahvusvaheline tase, kuid kuhugi pingi lõpupoole võib istuma kutsuda küll. Klavan oli/on teistest ikka peajagu üle, mida ka ootaks, kui mängid nädalast nädalasse Bundesliga kõrget taset.

                Kommentaar


                  Algselt postitas Stok
                  Muidu tavaline jalgpall a' la Tammeka-Kure.
                  Täpne kirjeldus platsil toimunule. Kunstmuru muidugi kõvasti möllama ei kutsu, seega arusaadav.
                  Hea meelega näeks põhi 11st platsil, siis saaks järeldusi teha.
                  # 21 - El Flaco

                  Kommentaar


                    Järjekordne tõestus, et eestlane on masendavalt usin halaja. No ei olnud jah mängupilt hea, tõesti ei olnud, aga kehva esitusega 2-0 võit võtta on tubli. Klassi ja taset näitabki see, et sita mänguga tulemus ära tuuakse.

                    Kommentaar


                      Mina ei teeks märtsikuisest sõprusmängust uue treeneri käe all liiga suuri järeldusi. Võimalik, et üritati tõepoolest midagi uut ja vähemalt päris mängu algul tundus see pressing isegi toimivat. Nurgalöökide puhul otsiti ka uusi lahendusi. Mängu edenedes jah läks asi üsna vanasse rööpasse, aga see on ilmselt ka loomulik. Võtab aega see uuega harjumine ja kas kõik mehed tegelikult selleks võimelised ongi.
                      Enamikel meestest puudub pidev kokkupuude korraliku jalgpalliga. Mängivad ju koondislased kus juhtub, osa neist eilsetest lausa Eesti liigas ja tihti istutakse välisklubis pingil. Me eeldame, et nad mängiksid Gibraltariga nagu selgelt tugevam mängima peab, aga reeglina vajutakse sellises mängus alati vastase tasemele. Nii ka eile. See juhtub ka palju tugevamate meeskondadega kui Eesti.
                      Et oli nagu oli ja võit on võit. Võib-olla järgmine kord juba veidi paremini.
                      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

                      Kommentaar


                        ilmselt täiesti vale mäng, mille pealt hinnanguid anda ma arvan. kaks päeva koos oldud, vastaseks sats, kelle laadsetega me oleme pmst alati hädas olnud, suur hunnik puudujaid. usun ntks balti turnaul saab juba palju paremaid vastuseid küsimustele. aga plaan kui selline tundub treeneril ikka olevat. kas see toimib, just seda ongi põnev vaadata. see et mitmed mängijad olid valedel positsioonidel mängisid ma loodan et tähendabki seda, et treener tahtis harjutada lihtsalt uut mängu stiili üldisemalt, mitte ei koostanud mänguskeemi vastavalt meeste valikule. maavõistlusmängus miks mitte ju. ühelt teiselt treenerilt laenatud ütluse järgi tuleb hinnata seda mis pärast mängu positiivset pihku jäi ja üht-teist ikkagi oli ju.

                        kui meenutama hakata, siis kui hollandlased saabusid meie koondise ette otsa olid ju ka suured virisemised püsti sest nad nõudsid tagant lühikesega alustamist, enam ei tagunud väravavaht pikalt ette,nagu varem. kaotati ka palju palle samamoodi, aga kokkuvõttes oli see vajalik samm mu meelest. hästi iseloomustab sellist asja kinki ütlus, kas fääride või andorra kohta, et kui nad sedasi kogu aeg edasi mängivad, siis nad ei õpigi mängima. sama keiss meilgi suht. ja veelkord, seda kas õpime siis mängima või ei õpi näitab aeg.

                        Kommentaar


                          Ainult naiivne teeb eilsest suuri järeldusi, aga nii igavat koondise mängu pole väga pikka aega näinud. Selge oli, et osad mehed hoidsid ennast tagasi ning teisaks segadused uute juhiste-/positsioonidega.
                          Kink on pehmoks muutunud, nii jõu, kiiruse kui ka loovuse osas - kurb. Jääger'ilt ei ole ka konkreetset, enesekindlat tegutsemist juba eelmisest aastast.
                          Õnnitlused Hunt'ile!

                          Kommentaar


                            Miks ei näe sport.err.ee lehelt väravaid ega mängu täispikkuses? Viskab mingi errori ette. Teised videod töötavad.
                            Koondise põhimängija

                            Kommentaar


                              Pakun, et üritad seda vaadata väljaspool Eestit
                              Algselt postitas ttBoll Vaata postitust
                              Miks ei näe sport.err.ee lehelt väravaid ega mängu täispikkuses? Viskab mingi errori ette. Teised videod töötavad.
                              Tundmatu - ehk mida mina ka tean

                              Kommentaar


                                Ei hakka siin muud lisama, kui et ootan huviga Grupp D mängujärgseid järelkajasid, kui Poola ultrad või Saksa, Šoti või Iiri tulihingelised poolehoidjad sinna hulgakaupa reisivad.. Kui mängu turvade kõige põletavam probleem on see, kas sa istud pooltühjal tribüünil ikka TÄPSELT oma koha peal või veel olulisem - kas sa üldse ISTUD, siis hakkab sügisest huumorit saama.. Meie apellatsioonide peale, et vastasfännid võivad püsti seista ja meie ei või, saime vastuse, et meil on pohhui, meie ülesanne on teie sektorit turvata. Kellele antud korraldus ei meeldinud, tõsteti värava taha. Siinkirjutaja kaasaarvatud..

                                Kommentaar

                                Working...
                                X