Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Norra - Eesti 12.11.2014
Collapse
X
-
Eeldan, et minnakse peale koosseisuga, keda tahetakse ka San Marino vastu kasutada. Teen väikese pakkumise, milline see võiks olla:
Pareiko; Teniste, Morozov, Artjunin, Kallaste; Mets, Dmitrijev; Zenjov, Vassiljev, Antonov; Subbotin
Tipus võib muidugi olla ka Zenjov või hoopis keegi kolmas.Rott sai kaheksa meest pihta, mina üheksa. Samas pani Rott paljude meeste positsioonid väljakul võssa.Ott Järvela ennustab, et Eesti alg11 on täna õhtul selline:
Eesti jalgpallikoondis kohtub täna õhtul Eesti aja järgi kell 21 Ullevaali staadionil algavas maavõistluses Norraga. Mõlema koondise jaoks on tegemist treeningmänguga enne nädalavahetuse EM-valikmänge – Eestit mängib laupäeval San Marinos, Norra pühapäeval Aserbaidžaanis.
Hindamisskaala: 7 õiget = rahuldav, 8 õiget = hea, 9 õiget = päris hea, 10 õiget = ikka väga hea, 11 õiget = Pehrsson kirjutas Järvela pealt maha.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
-
Ma vaataks parem huviga, millal sinusugused siit välja hakkavad rändama.
Tegelikult on huvitav küsimus - millest see tuleb, et slaavi verd kutid kipuvad olema jalgpallis heas mõttes nahaalsemad, tahtejõulisemad, sihikindlamad ja kokkuvõttes edukamad kui eestlased. Keskmiselt. Nii koondise kui ka tänavuse koduliiga näitel. Aga noh, see on juba teine ja pikem teema.armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
-
ongi nah. ma ise ootaks, et lõpuks kodustataks mõne mustanahalise ära. eduardo horvaatia näitel väga hea. samasooline võiks samuti olla. kooseluseadus on ka pull asi, minule meeldib. idioot.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a willKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar