Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Sloveenia (08.09.2014)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas szandor Vaata postitust
    otse.err.ee kohaselt on hetkesisuga tänane ülekanne ainult Eesti pinnalt nähtav. Oskab keegi kinnitada või ümber lükata (meesmuiste?)

Kodumänge on tavaliselt näinud igalt poolt üle maailma, omatoodang ja värki. Striim juba AK ajal käima on juba vana nipp, aga viimasel ajal haprake ja kiire kaduma.
    Server proxy ja kõik näitab.
    Rumori di Spogliatoio - Estonian football in English
    Premium Liiga Clubs News
    Facebook
    Twitter

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
      Mhm. Keda siis tema asemele pakud?
      ega otseselt polegi sellise koha täitjat olemas. lihtsalt minu arust vähemalt viimane mäng ei õigustanud selline käik. nagu mainisin ei ole asi niivõrd söötmises, vaid ka selles, et ta ainus funktsioon on sellises asetuses võita palle ja lappida auku kaitseliini ja poolkaitse vahel, vajadusel mujalgi, paraku ei saanud ta sellega hakkama ega ma ei süüdista või ütle, et mets on sitt, ei, seda mitte, minu arvates oleks ta koondises kaitsjana nii ehk naa, kui mitte platsil siis esimene kes pingilt tõuseks. edaspidi lihtsalt ise loodaks dmirtjevit ja antonovit kaitsvate poolikutena mängimas näha, sest samamoodi on ntks antonov äärena ikkagi üsna keskpärane, kui sedagi, aga samuti ei saa nagu pahaks panna kui ca 2 kuu tagant seda rolli täidad. veelkord mainin üle, et pehrssoni valik on praegusel hektel üsna piiratud ka, kuna paljud mehed on vigastusest alles taastumas, teised klubita jne.

Kommentaar

Algselt postitas metssiga Vaata postitust
        ega otseselt polegi sellise koha täitjat olemas. lihtsalt minu arust vähemalt viimane mäng ei õigustanud selline käik. nagu mainisin ei ole asi niivõrd söötmises, vaid ka selles, et ta ainus funktsioon on sellises asetuses võita palle ja lappida auku kaitseliini ja poolkaitse vahel, vajadusel mujalgi, paraku ei saanud ta sellega hakkama ega ma ei süüdista või ütle, et mets on sitt, ei, seda mitte, minu arvates oleks ta koondises kaitsjana nii ehk naa, kui mitte platsil siis esimene kes pingilt tõuseks. edaspidi lihtsalt ise loodaks dmirtjevit ja antonovit kaitsvate poolikutena mängimas näha, sest samamoodi on ntks antonov äärena ikkagi üsna keskpärane, kui sedagi, aga samuti ei saa nagu pahaks panna kui ca 2 kuu tagant seda rolli täidad. veelkord mainin üle, et pehrssoni valik on praegusel hektel üsna piiratud ka, kuna paljud mehed on vigastusest alles taastumas, teised klubita jne.
        Julgeksin vastu vaielda. Minu meelest on Mets enamustes mängudes näidanud enesekindlust ning seda ka söötmisel, nt Rootsi mängus ei jäänud väga palju valesööte. Vastupidi, minu meelest söötis ta väga enesekindlalt ning vähemalt ta julges käike ettepoole leida.
        Dmitrijev tuli väljakule ja tema puhul jäi meelde üks halenaljakas olukord rünnakul, kus tal ruumi oli ja selle asemel et kellelegi sööta, tegi pmst endale 3 ringi peale kaotades lõpuks sootuks palli.
        Koondise põhimängija

Kommentaar

Eesti koondise mängudest mingit opta-statistikat pole? A'la, mis on kellegi söötuprotsent ja kui palju keegi jookseb jne.

Huvitavat infot meeskondade kohta:
          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Õhtulehe jalkastuudio: http://www.ohtuleht.ee/594257/jalgpa...valu-valmistab
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas metssiga Vaata postitust
              Mõistan. Samas olen just vastupidisel arvamusel. Metsa tugev pluss on see, et ta liigutab seda palli oma väljakupoolel hulka asjalikumalt kui näiteks Dmitjrev (või siis noo Vunk?). Pole need teised enam erilised kaitsevirtuoosid, et suudaksid raske tööga kompenseerida oma täieliku käpradlikkuse palliga. Samas on antud positsiooni mehel vaja algatada tihtipeale kiirrünnakuid, kus hea pika palli tagumise oskus võib mängu otsustada.
              Samas Mets on noor, peaga palli mängida ilmselt mõistab, kaitsta mõistab, palli liigutada julgeb (kuigi seda rolli võiks ju vabalt ka Klavan täita keskkaitsest). Et miks siis ei, liiatigi kui selle süsteemi jaoks parem variant meil puudub.

edit: Ja jah! Antonovit pole mõtet raisata ääre peal mängitamisega! uus Kostja ftw!
              olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Kahjuks pidi see geobloki asi tõele vastama. Tavaliselt olnud ERR n.ö. hoastbroadcaster, kes siis võinud teha seda mida soovinud. Ma ei julge 100% väita, ent ilmselt on alates sellest valiktsüklist UEFA litsentsimisel mingid uued nüansid jne. Kes pani tähele, siis ka sisuliselt pressikonverentsi tausta sein peab nüüd olema standartsete logodega.

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                  Kahjuks pidi see geobloki asi tõele vastama. Tavaliselt olnud ERR n.ö. hoastbroadcaster, kes siis võinud teha seda mida soovinud. Ma ei julge 100% väita, ent ilmselt on alates sellest valiktsüklist UEFA litsentsimisel mingid uued nüansid jne. Kes pani tähele, siis ka sisuliselt pressikonverentsi tausta sein peab nüüd olema standartsete logodega.
                  Tänud vastamast - sarnast infot edastas ka ETV tehniline keskus (arvasin, et sealt oleks ehk abi saada). Kahju muidugi, aga eks selle pärast mäng nägemata ei jää. Leidub alternatiive, lihtsalt otse.err.ee oli alati kõige hõlpsam variant kodumänge näha.

Kommentaar

Kas jätkuvalt ei kehti see, et enne kui enne algust striimi käima paned siis saab vaadata? Enne eelmise saate lõppemist siis.

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
                      Mõistan. Samas olen just vastupidisel arvamusel. Metsa tugev pluss on see, et ta liigutab seda palli oma väljakupoolel hulka asjalikumalt kui näiteks Dmitjrev (või siis noo Vunk?). Pole need teised enam erilised kaitsevirtuoosid, et suudaksid raske tööga kompenseerida oma täieliku käpradlikkuse palliga. Samas on antud positsiooni mehel vaja algatada tihtipeale kiirrünnakuid, kus hea pika palli tagumise oskus võib mängu otsustada.
                      Samas Mets on noor, peaga palli mängida ilmselt mõistab, kaitsta mõistab, palli liigutada julgeb (kuigi seda rolli võiks ju vabalt ka Klavan täita keskkaitsest). Et miks siis ei, liiatigi kui selle süsteemi jaoks parem variant meil puudub.

edit: Ja jah! Antonovit pole mõtet raisata ääre peal mängitamisega! uus Kostja ftw!
                      ega vastupidine arvamus keelatud ole ja arusaadavad on ka sinu argumendid. aga vunki ma ei hakanud isegi mainima, sest tema koht koondises küll pole, mul rootsi mängu keskel tuli üldse meelde, et ta platsil on. antonovit tahakski tema asemel, endale loomupärasemas rollis näha. ilma irooniata.

Kommentaar

Väga positiivne, et ETV hakkab nüüd otse peale EM mängude ülekandeid näitama teiste samal päeval toimuvate mängude kokkuvõtteid.

Kommentaar

Algselt postitas bubbles Vaata postitust
                          Väga positiivne, et ETV hakkab nüüd otse peale EM mängude ülekandeid näitama teiste samal päeval toimuvate mängude kokkuvõtteid.
                          Ei teadnudki, väga viis.

Kommentaar

Sama, mis Rootsi vastu
                            Pareiko; Kallaste, Klavan, Morozov, Teniste; Mets; Antonov, Lindpere, Vunk, Zenjov; Anier.

Kommentaar

Krt, miks Vunk? Ju siis peab olema nii..

Kommentaar

Minge ka ***** oma Vungiga...
                                Lionel Messi - Parim jalgpallur maailmas

Kommentaar

Working...
                                X