Bärengrub kaitses, minu perssetunne päris hea!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Leedu - Eesti (09.10.2014 21:45)
Collapse
X
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustkas keegi teeb etv otseülekandest striimi ka? Varem vaatasin viasati vahendusel etvst mänge, aga täna pole võimalik. Välismaa striime võib ka mulle jagada aga tiisleri kommentaariega mäng oleks ikka tipp-topp
.
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustup!
.
Edit kuni kella 21:29 saad otse etvst vaadata, see tähendab et niikaua pole välismaa piirangut peal. Peale seda läheb välismaa piirang peale ja striimi sa ei näe enam.
Kommentaar
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustPane kähku etv peale netist, siis saad otse vaadata. Kui praeguse ülekande ajal pole välismaa piirangut peal, siis mängu näed ilusti.
Edit kuni kella 21:29 saad otse etvst vaadata, see tähendab et niikaua pole välismaa piirangut peal. Peale seda läheb välismaa piirang peale ja striimi sa ei näe enam.
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustTra kommentaator mängust ees..."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Mis Kallastega juhtunud on? Täna ikka väga kehv esimene poolaeg. Bärengrub ka kehva, aga see ei üllata, Kallaste paneb täna kala kala otsa...
Pall on liiga palju leedukate käes. Ja Anier jälle ihuüksinda ees nagu Sloveenia vastu, no mis mõte sel on, kui pall kas temani ei jõua või kui jõuab, siis kogemata ja sita nurga all? Muidu Anierile iseenesest etteheiteid ei ole, kehvast materjalist midagi ikka õmbleb. Zenjov ka terav, aga kuidagi närviline, selle märgiks ka mõttetu kollane... Ojamaa sisse?
Kommentaar
-
Teisel poolajal oleks ette värskeid teravamaid jalgu küll. Ojamaa peaks nüüd kindlasti võimaluse saama. Muidu esimene poolaeg üsna okei, mina midagi ette ei heida, ma isegi arvasin, et leedukate domineerimine palliga saab veel totaalsem olema."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar