Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Leedu - Eesti (09.10.2014 21:45)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Bärengrub kaitses, minu perssetunne päris hea!
    Rumori di Spogliatoio - Estonian football in English
    Premium Liiga Clubs News
    Facebook
    Twitter

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
      kas keegi teeb etv otseülekandest striimi ka? Varem vaatasin viasati vahendusel etvst mänge, aga täna pole võimalik. Välismaa striime võib ka mulle jagada aga tiisleri kommentaariega mäng oleks ikka tipp-topp
      up!
      .

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
        up!
        .
        Pane kähku etv peale netist, siis saad otse vaadata. Kui praeguse ülekande ajal pole välismaa piirangut peal, siis mängu näed ilusti.

Edit kuni kella 21:29 saad otse etvst vaadata, see tähendab et niikaua pole välismaa piirangut peal. Peale seda läheb välismaa piirang peale ja striimi sa ei näe enam.

Kommentaar

Algselt postitas Felipe Vaata postitust
          Pane kähku etv peale netist, siis saad otse vaadata. Kui praeguse ülekande ajal pole välismaa piirangut peal, siis mängu näed ilusti.

Edit kuni kella 21:29 saad otse etvst vaadata, see tähendab et niikaua pole välismaa piirangut peal. Peale seda läheb välismaa piirang peale ja striimi sa ei näe enam.
          Ehk on hola'st abi?

Kommentaar

Tra kommentaator mängust ees...
            FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
              Tra kommentaator mängust ees...
              Ma mõtlesin juba, et kas mul ainsana mingi jama sellega.
              "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas moya Vaata postitust
                Ehk on hola'st abi?
                Paraku mitte.

Kommentaar

Pagan, heli on pildist ees. Väga ebameeldiv.
                  the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                  because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Kallaste on 20 a tagasi läinud ajas, aint pauk ette ja ulme tsenderdused. Gibraltari liigasse..

Kommentaar

Kui Bärengrubi juures pall on, siis vererõhk ikka tõuseb. Tra täielik udu

Kommentaar

Kunstmurul krt ei tohiks mängida! Vunk,Bärekruubipudru ja Anier nähtamatud!
                        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                        Ott Järvela

Kommentaar

Seis küll 0:0 aga leedukad siiski liialt domineerisid avapoolajal. Hädasti oleks Kostjat vaja.

Kommentaar

Kui sama mängima Inglismaa vastu see oleks lõpp....

Kommentaar

Mis Kallastega juhtunud on? Täna ikka väga kehv esimene poolaeg. Bärengrub ka kehva, aga see ei üllata, Kallaste paneb täna kala kala otsa...

Pall on liiga palju leedukate käes. Ja Anier jälle ihuüksinda ees nagu Sloveenia vastu, no mis mõte sel on, kui pall kas temani ei jõua või kui jõuab, siis kogemata ja sita nurga all? Muidu Anierile iseenesest etteheiteid ei ole, kehvast materjalist midagi ikka õmbleb. Zenjov ka terav, aga kuidagi närviline, selle märgiks ka mõttetu kollane... Ojamaa sisse?

Kommentaar

Teisel poolajal oleks ette värskeid teravamaid jalgu küll. Ojamaa peaks nüüd kindlasti võimaluse saama. Muidu esimene poolaeg üsna okei, mina midagi ette ei heida, ma isegi arvasin, et leedukate domineerimine palliga saab veel totaalsem olema.
                                "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Working...
                                X