Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soome - Eesti (Turu, 09.06.2015)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas magicm Vaata postitust
    Lindpere pidi proovima täna trenni teha ja laupäeval mängida.
    Terehhov ütles, et Juki jätab mängud Flora ja Sillamäega vahele.
    kas Lindperele otsitakse võimalusi 100 mängu kokku saada? kui on vigastatud, siis milleks koondises? nimekirjas on ju 25 nime!

Kommentaar

Ojamaad ja Liivakut eristab teistest Eesti mängijatest see ,et tänu tippriikide noorteakadeemiale on neil murdja /tapjainstinkt.Nad liiguvad sihikindlalt palliga VÄRAVA POOLE,ükskõik ,kas meeste või noorteklassis.Eestis üles kasvanud mängijatel seda pole ,õigemini on ainult eestisiseselt hakkamasaamiseks. Näiteks Subbotin ,kes võis Jõhvile silmad kinni igal nädalal 4 kolli taguda ,aga mis edasi sai ,nägid kõik .Või Neemelo ,kes peale Eestis löödud 40 väravat hooajal,oli Helsingborgi algkooseisus 2 esimest mängu.Seda kummalisem on ,et just Ojamaa ja Liivak on jäänud kuidagi jalgpalliringkondade ja ka üldsuse hammaste vahele.Hoida 18aastast talenti järjekindlalt U21 jaoks,arusaamatu. Omal ajal Oper,Jääger ,Klavan alustasid koondises 17 aastaselt ja mitte 1-2x mänguks ja U21 oli teisejärguline.

Kommentaar

Algselt postitas MALAGA Vaata postitust
        Pehrssoni jutust tuleb siis välja,et tema mures pole ! Samamoodi ei olnus paar päeva tagasi üks eesti treener kaotuste päras mures . Pehrssoni leping lõpeb detsembris ,nii ,et pool aastat elame üle ja neelame alla kuidagi. 68 % eesti liiga mängijaid on muidugi selge tagasikäik 90ndatesse .Väga kahju.
        Arvad, et vest paneb Reimi pukki ära juba?

Kommentaar

Ojamaad ja Liivakut eristab teistest Eesti mängijatest see ,et tänu tippriikide noorteakadeemiale on neil murdja /tapjainstinkt.Nad liiguvad sihikindlalt palliga VÄRAVA POOLE,ükskõik ,kas meeste või noorteklassis.Eestis üles kasvanud mängijatel seda pole ,õigemini on ainult eestisiseselt hakkamasaamiseks. Näiteks Subbotin ,kes võis Jõhvile silmad kinni igal nädalal 4 kolli taguda ,aga mis edasi sai ,nägid kõik .Või Neemelo ,kes peale Eestis löödud 40 väravat hooajal,oli Helsingborgi algkooseisus 2 esimest mängu.Seda kummalisem on ,et just Ojamaa ja Liivak on jäänud kuidagi jalgpalliringkondade ja ka üldsuse hammaste vahele.Hoida 18aastast talenti järjekindlalt U21 jaoks,arusaamatu. Omal ajal Oper,Jääger ,Klavan alustasid koondises 17 aastaselt ja mitte 1-2x mänguks ja U21 oli teisejärguline.
          Päris nõus siin, Liivak ja Ojamaa tuleks kutsuda nii kui nii. Eesti koondis ei saa olla ainult workdog'id
          Ma natukene imestan et Pehrsson kutsuti Ojamaa kui tal polnud klubi ega mänguminutid, ja nüüd, et ta on resultaativsem, ei kutsu. Ei viitsi vanad mängud läbi otsima, aga ma arvan et enamuse arvamus Ojamaa esitamiste kohta oli posiitvne.
          Liivaku kohta teame miks ei kutsu nüüd, talle ei tasunud räägida enne mängud. Nüüd vaatame kui Mascardi leiab talle suurem klubi, eks.
          Rumori di Spogliatoio - Estonian football in English
          Premium Liiga Clubs News
          Facebook
          Twitter

Kommentaar

Kink läks vist u 16 aastaselt välismaa (Moskva Spartak) noorte akadeemiasse, teda pole ka näha.
            Kaljumäe ja Belov käisid ka kusagil (Holland ja Saksamaa)

või käib jutt lihtsalt eesti noorte sitast treenimisest?
            tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

Huvitav on see, et Pehrsson räägib, et Ojamaal on koostöö viletsavõitu, edasi räägib, et mehed, kes mänguaega ei saa, istuvad pingil, ei mängi kuidagi rahvusvahelist taset välja ja siis kutsub Anieri. Huvitav, kas vilets koostöö on tõesti parem, kui alla taseme mängimine.

Kommentaar

Algselt postitas mg Vaata postitust
                Kink läks vist u 16 aastaselt välismaa (Moskva Spartak) noorte akadeemiasse, teda pole ka näha.
                Kaljumäe ja Belov käisid ka kusagil (Holland ja Saksamaa)

või käib jutt lihtsalt eesti noorte sitast treenimisest?
                No akadeemia poistest kes aia taha on läinud, sinna võib lisada veel Mošnikovi ja Andreas Suti (SC Heerenveen). Svjatoslav Jakovlevis nagu oli midagi kui ta Zeniidi akadeemiast Eestisse naases, aga Eesti treenerid on ka temast teinud TVMK tasemel mängija.

Ma usun et siia listi saab veel kellegi panna..

E: Joonas Tamm Sampdoria ja üks noor kutt kes Ajaxi huviorbiidis oli pikalt, lõi Levadia eest Kaljule värava veel karikas on ka nüüd ära kadunud orbiidilt

Kommentaar

krt kas asi on vanas peas, aga mul ei meenu küll, et ojamaa otsese isetsemise pärast oleks mõni koll löömata jäänud. pall ohtlikult kaotatud jne. küll meenub mul, et suht ainus mees, kes on võimeline vastase kaitsja edukalt ettevõtma ja talle ära tegema. see mida ta teeb või räägib riietusruumis või treeningutel, see võib omaette teema olla. aga peab ütlema, et kogu jalgpalli profimaailm koosneb suuremat sorti egodest, mitte pea maas nohisejatest. meil oleks justkui patt olla palliga osavam ja jalgadest kiirem, kui harju keskmine. on ainult ajaküsimus, millal üks või teine tulevikumees ütleb sõitke seenele oma koondisega, mul on muud ka teha.

Kommentaar

Kahtlemata on Ojamaa parem jalgpallur kui Rauno Alliku või Siim Luts ja seega nagu peaks koondises olema. Samas kas praeguse hüsteeritsemise juures teda natuke üle ei tähtsustata? Ta ei ole mingi mängude otsustaja ega lähedalgi sellele.
                    www.playmaker.ee

Kommentaar

Algselt postitas gd77 Vaata postitust
                      Kahtlemata on Ojamaa parem jalgpallur kui Rauno Alliku või Siim Luts ja seega nagu peaks koondises olema. Samas kas praeguse hüsteeritsemise juures teda natuke üle ei tähtsustata? Ta ei ole mingi mängude otsustaja ega lähedalgi sellele.
                      Kes siis on?

Kommentaar

Vassiljev. Ja see on kõik.
                        www.playmaker.ee

Kommentaar

paneme 10 rauno allikut ja vassiljevi platsile ja lähme finaalturniire mängima?

Kommentaar

Ei pane ja ei lähe.

Igatahes Ojamaast veel kui kedagi huvitab(kell on juba päris palju): VG punktibörsil on tema keskmine reiting 4,38, mis paneb ta liigas 137ndale kohale. Oma meeskonnas viimane: http://vglive.no/#eliteguiden=s-borsen-sid-706
                            www.playmaker.ee

Kommentaar

Heal päeval võib Ojamaa vabalt üksi terve mängu ära otsustada. Tema tüüpi mängijat ei ole kahjuks treenerid suutnud saja protsendilise efektiivsusega ära kasutada, üks asi, mida ma koondise puhul olen tähele pannud, on see, et Ojamaa jõuab tihti praktiliselt üksi vastaste kasti või selle lähedusse, teisel juhul, mida olen samuti täheldanud, Ojamaa teeb hea eeltöö, aga edasi pole sööta kellegile, kuna kõik mehed on end kinni suutnud joosta. Parandage, kui eksin, aga minu arvates kiiruse poolest pole koondises Ojamaale vastast, talle oleks hea liini taha sööte anda.

Kommentaar

Algselt postitas terrorwheel Vaata postitust
                                Heal päeval võib Ojamaa vabalt üksi terve mängu ära otsustada. Tema tüüpi mängijat ei ole kahjuks treenerid suutnud saja protsendilise efektiivsusega ära kasutada, üks asi, mida ma koondise puhul olen tähele pannud, on see, et Ojamaa jõuab tihti praktiliselt üksi vastaste kasti või selle lähedusse, teisel juhul, mida olen samuti täheldanud, Ojamaa teeb hea eeltöö, aga edasi pole sööta kellegile, kuna kõik mehed on end kinni suutnud joosta. Parandage, kui eksin, aga minu arvates kiiruse poolest pole koondises Ojamaale vastast, talle oleks hea liini taha sööte anda.
                                zenjov? - jõuab joosta enamvähem 60-70 min kah, ojamaa 20-25 vastu.
                                ja on liini taha antud söötudest ka väravaid löönud...
                                Seisan üksi mere ääres
                                jalas kollased sandaalid
                                valged, merevahust sääred
                                hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Working...
                                X