Algselt postitas Kaurr
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - San Marino 14.06.2015
Collapse
X
-
Pohlak?Algselt postitas urmar Vaata postitustHuvitaval kombel teised ei aja lõplikku tõde taga, vaid kutsuvad seda ala rahulikult Lillekülaks. On vaid üks tõerääkija.
Kommentaar
-
Seekord siiski see reporter, nimetagem teda kitsekarjuseks.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPohlak?
Kommentaar
-
Pigem mõni debütant.. Ei näe tõesti mõtet, Teeverit kasutada.. Aga see ainult minu arvamus, niiet jah.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAga miks mitte? Väike premeerimine kasvõi väga hea hoo eest meistrikas. Anierile oleks see kuus minutit mingi elutähtsa kogemuse juurde lisanud või?
Kommentaar
-
Ma tean päris mitut inimest kes kitsekülas üles kasvanud ja kes seda kohta ka nii kutsuvad, ka staadionit! Ise elu esimesed 12 aastat lillekülas elanud ja ka seal kitseküla poiste vastu "hoovivutti" tagunud. Kitsekarjuseks ei kutsunud me kedagi. Seega väga veider ja kohatu iroonia jälle sinu poolt...Algselt postitas urmar Vaata postitustSeekord siiski see reporter, nimetagem teda kitsekarjuseks.
Mis mängu puutub siis zenjovi koha pealt täiesti nõus. Ja miks vahetusi varem ei tehtud? Näha oli, et mitmel juba rihm maas oli seda müüri lõhkudes.
Nii Eesti kui Ukraina olid händikäpiga -2,5 pandud olybetis. Armin lisas kolmeka minu panusele aga sittagi
INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Nõus. Aga Käiti oleks võinud ka proovida.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustOleks Ojamaa ja Liivak mänginud, siis oleks seis vähemalt 5:0 olnud!!!
ja kui Kink oleks ka veel pundis olnud, siis oleks üle 8 löönud.Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Kui nüüd iroonia kõrvale jätta, siis minu arvates sai Pehrsson siin foorumis väga palju alusetut kriitikat Ojamaa ning Liivaku mitte kaasamise pärast.
Ma saan aru kui me räägiksime koondise võtmemängijatest, nagu Piiroja, Oper, Klavan, Vassiljev jne, siis sellise tasemega mängijat ei saa Eesti sugune riik kindlasti isiklike eelistuste või nö meeskonna sisekliima pärast välja jätta, aga Ojamaa ei ole kuidagi end koondise tasemel niimoodi tõestanud, et ta alati valikusse peaks kuuluma. Ei ole juhus, et ta on oma noore ea kohta on mänginud juba niivõrd paljudes klubides ning ei ole juhus, et tal Legias probleeme tekkis. Ka minul olid temaga seoses väga suured lootused, aga olen üpris veendunud, et väga palju suuremat lendu kui Varssavi Legia ta oma karjääris enam ei tee. Ja ma julgen öelda, et selle nädala koondis oli ühe asja eest väljas rohkem kui nii mõnigi teine kord.
Liivaku kohapealt on kahtlemata tegemist Eesti mastaabis väga andeka ning tööka noormängijaga, aga hetkel ei saa talle garanteerida mänguaega valikmängudes ning parem on rahvusvahelist jalgpalli kogeda U21 koondises, kus ta saab tõesti meeskonna liider olla. Hispaania 4. liiga (statistiliselt mitte midagi ütlevad sooritused) ei ole samuti koht, kus nüüd mees valikusse jällegi 100%-lt peaks kuuluma.
Kommentaar
-
Kui lugeda soccerneti põhilehe kommentaare, siis on neid veel, kel on vastasest kahju, ehk pigem on neil kahju sellest, et Eestil võita õnnestus.Algselt postitas atsetoon Vaata postitustOlen ma ainuke kel San Marinost kahju on? Kallaste löök oli kunn, Zenjov võiks kuuvarjutajana tööd leida. Aa Aksalu save oli ka vinge.
Kommentaar
-
Kuidagi üllatavalt tühi tunne oli pärast võitu staadionilt kodu poole liikudes ja ka praegu... Eks sügisel on koondise jaoks tõehetk! Täna saadi kohustuslik võit suure punnitamise peale kätte, kuigi jah, eks minagi oleks soovinud näha veel väravat-kahte, siis oleks võib-olla ka emotsioon väheke võimsam olnud. Mängupilt oli kohati päris kena-lootustandev, kuid lihtsat praaki tuli samuti palju sisse. Kas ootused-lootused olid-on siis tõesti LIIGA kõrgeks aetud?
PS! Klavan on kunn! Lausa lust oli vaadata tema kaitsetööd ja mängukindlust. Kohe näha, et mängib tugevas liigas ja klassiga mängumees.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar