Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Malta 31.08 Pärnu Rannastaadion

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tundus, et jalgpallihaiglal oli pisut vale sektor antud. Nii kui pargipoolsest tribüüni otsast laul üles võeti, summutas peatribüüni keskosas olev pasunapinin kõik ära. Samamoodi saboteeris esimesel poolajal laule ja hõikeid Alecoqi trummirühm.

Aga eks publik ja organiseerimine oli sama kohmakas kui platsil toimunud mäng. Sellegi poolest loodan, et järgmine aasta saab Pärnu veel mõne koondise mängu endale.

Kommentaar

See Alecoqi trummirühm tuleks üldse koondisemängudel seenele saata. Esiteks on nad alati vastaste värvides ning teiseks ei paku nad fänlusele mitte midagi juurde.

Kommentaar

Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitust
        Mis ajani rootslase leping on tehtud praegu? Selle valiksarja lõpuni I guess?

2015: Eesti Jalgpalli Liit (EJL) pikendas koondise peatreeneri Magnus Pehrssoniga lepingut kuni 2017. aasta lõpuni.
        GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
        GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
        (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas Noonik Vaata postitust
          Aga eks publik ja organiseerimine oli sama kohmakas kui platsil toimunud mäng. Sellegi poolest loodan, et järgmine aasta saab Pärnu veel mõne koondise mängu endale.
          Kusjuures mina isegi ei looda. Enne mängu tundus super idee, aga tribüünil valitsenud leinameeleolu kandus ka platsile, kus poisid arvasid, et on ilmselt trenni sattunud. Elu kõige halvema atmosfääriga koondisemäng täiesti kindlalt.

Nagu kolleeg Tiit ütles: "Selline tunne, nagu oleks mõnele Vana Baskini teatri etendusele sattunud, kus publik ei ole päris kindel, millal plaksutada tuleb ja millal mitte."
          Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
          Algselt postitas taku*
          Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Oeh, eilne mängupilt oli ikka paras komejant. Seltskond on ka selline habras tasemetu kari nagu ta on, aga usk Rootslasesse hakkab tugevalt vaibuma.

Kommentaar

Algselt postitas Jaan95 Vaata postitust
              Nii et Eesti fännid pole võimelised ise midagi orgunnima! Keegi peab tulema ja korraldama fänlust!!! Veel masendavam kui koondis.
              no ilmselgelt ei ole ju võimelised alati. natuke läbimõeldud koordineerimist, kes iganes seda teeb, kuluks marjaks ära, kui koondis kuhugi uude kohta viiakse, kus on rohkem juhupublikut. promoüritus ju siiski.

Kommentaar

Milline süü on Magnusel kui üks paremaid koduliiga keskkaitsjad ja Eesti parem väravavaht küpsetas viigivärava?
                Individuaalsed vead mojus küll, õnnelikult Aksalu ise tunnistas, siin taktika viga ei ole.

Kommentaar

Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
                  Milline süü on Magnusel kui üks paremaid koduliiga keskkaitsjad ja Eesti parem väravavaht küpsetas viigivärava?
                  Individuaalsed vead mojus küll, õnnelikult Aksalu ise tunnistas, siin taktika viga ei ole.
                  Malta vastu peaks mängima niimoodi, et võid kaitses kolm sellist viga teha ja ikka 5-3 vms skooriga võita. Eile oli Maltal aga isegi rohkem reaalseid väravavõimalusi kui Eestil. See konkreetne eksimus pole jah Pehrssoni teha, aga mis kogu ülejäänud mäng toimus? Zenjovi värav oli ka selline individuaalne sooritus, mis pole Pehrssoni taktikaga vist eriti seotud.

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                    Malta vastu peaks mängima niimoodi, et võid kaitses kolm sellist viga teha ja ikka 5-3 vms skooriga võita. Eile oli Maltal aga isegi rohkem reaalseid väravavõimalusi kui Eestil. See konkreetne eksimus pole jah Pehrssoni teha, aga mis kogu ülejäänud mäng toimus? Zenjovi värav oli ka selline individuaalne sooritus, mis pole Pehrssoni taktikaga vist eriti seotud.
                    Ma nõustun analüüsiga.
                    Võibolla tuleb nendele midagi lihtsam õpetada.
                    Pmtslt on võimalik ka 3-4 sööduga värava lüüa.
                    Bosnia vastu on teine mäng, Eestile rohkem sobilik ma arvan: istuvad kaitses ja kasutavad vasturünnakud.

Kommentaar

Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
                      Ega ei olegi. Samas on kogu mängupilt nii kammitsetud, et väravat loota pole praktiliselt võimalik. Veel mõned aastad tagasi oleks pärast sisselastud väravat arvanud, et ükskõik, lööme ühe veel, aga praeguse mängupildi järgi ei näe kuskilt väravat tulemas. Mängupilt on ikka väga kole ja ka üsna lootusetu. Tahe ja sära, mis mõned aastad tagasi Rüütli ajal oli, on täiesti kadunud.

Bosnia vastu tuleb kardetavasti analoogne mäng, mis oli Portugali vastu. Üritatakse kümne küünega taga 0 hoida, aga kui üks ära lüüakse, on rong läinud.

Kommentaar

Lugupeetud foorumlased, võtsin ühe kerge madala promilliga tumeda õlu, sättisin ennast mugavalt tugitooli ja etv2 oma odava ülekandega säras mu telekaekraanil. Emotsioon mängu vaadates oli halb, aga tundsin kergendust et niiväga mööda ma oma ennustustega vist pannud polegi kui juba tallinna suurust riiki ei suudeta võita. Nii läkski, perssoni 4-4-1-1 ei toiminud, ründes jäädi ümmarguseks ja kaitses oli üles-alla jooksmisest piimhape jalgades ja mida mäng lõpule lähemale jõudis seda väsinumad mehed olid. 35 aastased viimastes jalgpalliaastates vastaste ründajad tõmbasid lõpus meie mängijaid juba igast asendist. Mitte et meil halvad mängijad oleks aga 4-4-1-1 üleval käimine oli mõnest mehest juustu teinud. Ründes läks samuti täpselt nagu arvasin, purje pallini ei jõudnud, kaitsvatel "ründajatel" puudus tehniline võime pall väravasse suunata, sappinen jäi füüsiliselt rahvusvahelisel tasemel nõrgaks ja vahetuste näol "koondise ettevalmistusmehed/heatuju tekitajad" teravust juurde ei toonud, pigem malta oli võiduväravale lähedal. Päeva päästjana võttis Zenjov õnneks ise korra ette ja lõi ära - seda olen ma koguaeg rõhutanud et sellise formatsiooniga on meil neid isetegijaid vaja (Purje, Sappinen või Anieri tüüpi mängijate näol see formatsioon ei tööta ja seda oli ka näha kuidas mehed pildilt täiesti kadunud olid). Peale seda kui olin mängu ära vaadanud mängisin tiiru bingot ja läksin varakult magama.

Otsustasin et ei võta samal päeval kui emotsioon on värske oligarhi kombel kuskil sõna.
                        Päris üllatav oli täna uudiseid ja arvamusi lugeda kui sain kohati suvalist sõimu teiste arvamuste pealt.
                        Kes arvab et ma olen igalpool ja kõikjal perssoni vastu arvamust avaldamas, siis eksite...
                        juba ainuüksi siin saidil on üle 100 kodaniku kes sooviksid perssoni lahkumist:

Kui kelelgil on samad mõtted nagu minul siis... saate ise ka ju aru.

Olge mõntsad ! Ja jõudu jaksu koondisele, häirekell on ammu käinud, nüüd oleks vaja kuulata ja mõelda mis valesti läinud on. Õigeid otsuseid ja jaksu !

EDIT: Enne kui unustan... siis jube halb on lugeda kuidas peatreener jalgu meie mängijate peal puhtaks pühib. Väita et mängijad on kehvad ja sinna nahka mäng läkski on ju täiesti ebaproffessionaalne käitumine. Nii ei tohi ükski peatreener öelda - tema ju valis mängijad ja tema ju andis mängijatele juhised edasi. Öelda et tema valitud eesti parim võimalik sats selle taktikaga mängimiseks on nõrk jätab õhku ainult kolm varjanti: 1.Kas taktika on vale? 2.Terve eesti riik on puujalad? 3.Treener valis taktikaliselt valed mängijad. Mina isiklikult arvan et tõde on kuskil seal esimeses ja kolmandas punktis - Vale taktika, valede mängijatega. Kivisild tehku natuke eeltööd ja lugegu chelsea 4-5-1 taktika kohta... ja milliseid mängijaid selles taktikas kasutatakse.
                        Iga spordiharrastaja suitsetab kvaliteetset - paberosse

Kommentaar

Algselt postitas Jormma Vaata postitust

Kes arvab et ma olen igalpool ja kõikjal perssoni vastu arvamust avaldamas, siis eksite...
                          juba ainuüksi siin saidil on üle 100 kodaniku kes sooviksid perssoni lahkumist:

Kui kelelgil on samad mõtted nagu minul siis... saate ise ka ju aru.
                          Ainult 800 veel ja siis on teid juba rohkem kui neid kes usuvad, et maa on lame.

Kommentaar

Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
                            Ainult 800 veel ja siis on teid juba rohkem kui neid kes usuvad, et maa on lame.
                            Rõõmupeade lasteaia foorumiga ajad soccerneti sassi vist.
                            Sa pead ikka täielik lammas olema kui sa pärast seda Malta mängu ka aru ei saa, et tema metoodika ei sobi meie koondisele. Ei oleks uskunud, et mõni siin ikka vastu rindu taguma tuleb, aga näedsa!
                            Dreams cant be buy

Kommentaar

Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
                              Rõõmupeade lasteaia foorumiga ajad soccerneti sassi vist.
                              Sa pead ikka täielik lammas olema kui sa pärast seda Malta mängu ka aru ei saa, et tema metoodika ei sobi meie koondisele. Ei oleks uskunud, et mõni siin ikka vastu rindu taguma tuleb, aga näedsa!
                              kas ma ütlesin kuskil midagi stiilis et kui äge mäng oli ja Eesti on julmalt hea?
                              Ei, minu jaoks on lihtsalt sellised kommuunid erakordselt naeruväärsed ja sellise asja siia postitamine mingisuguse tobeda õigustusena veel rohkem.

Kommentaar

Viimane valikmäng toimub 7 okt. 2017,kokku selle ajaga 10 valikmängu + umbes 5-6 sõpakat.Reaalselt võttes saame alagrupist GIB vastu võidu ja viigi ,vb Küproselt ka ühe punkti, lööme 10 mänguga umbes 4 väravat ja vahime kõik koos seda nürit nühkimist väljakul veel järgmised 13 kuud.Siis on Pehrsson läinud, kes tuleb ja mis saab edasi, ei tea keegi.Kostja on siis 33,Klavan 32 ,ilmselt jätkavad.Ma ütleks , et raisatud 4 aastat on olnud see aeg.Kas Pehrssonist on võimalik enne vabaneda ? Kui kaotame Gibraltarile, siis äkki võetakse päevakorda ��

Kommentaar

Working...
                                X