Ma nagu ei saa aru virisemisest laulude ja hüüete üle. Kas me peame äkki laulma Glory glory manu nagu Punase Manchesteri, youll never walk alone nagu liverpooli või nas stavit nagu bosnia või horto magikot nagu Paok fännid või teisi kuulsaid laule kindlasti võõras keeles, et olla mõne mehe arvates kõva fannikas. Paljud neist mis me laulame on ju vägagi üldkasutatavad ùlemaailma, lih eesti keelde ümber pandud. Neid kuulsaid viisijupikesi mida igateine fanniorganisatsioon kasutab, on alati võimalus repertuaari juurde võtta. Esialgu on vaja asi organiseerida ja korralikult töölepanna. Siis on vahe lihtsam ka uusi asju juurutada.
Kui sa selles asjas kaasalõid, miks midagi arendada ei puudnud siis. See jutt, et keegi kuulda kedagi ei vōta on ka veidike veider. Kuna kui ma seda asja kritiseerisin ja midagi välja pakkusin, pakuti mulle kull variante enda mõtteid avaldada ja ka nagu näha on siia mail välja toodud kuhu kirjutada. Miks sa seda teha ei taha jaab mulle vâga arusaamatuks hetkel.
Sellega olen nõus, et eestlase vaiksuse taha põgeneda on mõttetu.
Kui sa selles asjas kaasalõid, miks midagi arendada ei puudnud siis. See jutt, et keegi kuulda kedagi ei vōta on ka veidike veider. Kuna kui ma seda asja kritiseerisin ja midagi välja pakkusin, pakuti mulle kull variante enda mõtteid avaldada ja ka nagu näha on siia mail välja toodud kuhu kirjutada. Miks sa seda teha ei taha jaab mulle vâga arusaamatuks hetkel.
Sellega olen nõus, et eestlase vaiksuse taha põgeneda on mõttetu.
Kommentaar