Algselt postitas JuriM
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rahvuste liiga
Collapse
X
-
Soccerneti ajakirjanikele : kui nüüd tõesti viiakse mängud teise riiki ja UEFA lubab oktoobris mingi osa publikut ,siis kas Eesti fännid saavad mängule või pigem riiki sisse kui negatiivne test on olemas . Palju oleneb ka riigist kus mängitakse vist. .. Pohlak umbes aasta tagasi rääkis Kalev Kruusi podcastis ,et oli Rattale midagi selgeks teinud läbi Viktor Orbani ,kes Tallinnas mängul viibis ( teemat ei mäleta ) Nüüd siis jälle aeg 🙃
Kommentaar
-
See adressaat, kellele Orban vms peaks midagi selgeks tegema, ei ole Ratas.Algselt postitas MALAGA Vaata postitustSoccerneti ajakirjanikele : kui nüüd tõesti viiakse mängud teise riiki ja UEFA lubab oktoobris mingi osa publikut ,siis kas Eesti fännid saavad mängule või pigem riiki sisse kui negatiivne test on olemas . Palju oleneb ka riigist kus mängitakse vist. .. Pohlak umbes aasta tagasi rääkis Kalev Kruusi podcastis ,et oli Rattale midagi selgeks teinud läbi Viktor Orbani ,kes Tallinnas mängul viibis ( teemat ei mäleta ) Nüüd siis jälle aeg ��"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Ei pea paika. Pohlaku kiri läks otse peaministrile ja kultuuriministrile ning võeti ajakirjanike poolt riigiametite kirjade registrist.Algselt postitas MALAGA Vaata postitustPohlakut ei võeta enam võimukoridorides jutule ,et peab avaliku kirjaga survet avaldama ? Juulist saati üritatakse juba luba saada ... Ja ,et siis ikkagi ilma publikuta , mis UEFA jutust sai ,et oktoobris vaadatakse üle .
Valitsus lükkas eelmisel nädalal tagasi kogu spordivaldkonna erandi. Selle esitamine oli kokku lepitud spordialade üleselt.
UEFA ütles, et nad otsustavad publiku lubamise oktoobris pärast UEFA Superkarika toimumist Budapestis.
Kommentaar
-
A.Le.coq laseks siis 4500 inimest, mis isenest läheks vastuollu meie riigi reeglitega, kus lastakse 1500 ja varsti piiranguga tuuakse see ka alla.Algselt postitas MALAGA Vaata postitustSoome jalgpalli liidu uudis ( tund aega tagasi ) ,et 30 % lastakse publikut oktoobri mängudele .UEFA loal .KUS on uudis Eesti kohta ????
Kommentaar
-
https://www.uefa.com/insideuefa/medi...ocal-approval/.1500 olekski Eesti number aga ma ei näe isegi Soccernetis uudist selle kohta rääkimata EJL pressiteatest. Edit : vabandust , nüüd on tekkinud ..
Kommentaar
-
Mul hakkas natukene pea ringi käima kui lugesin kasutajanime ja siis postitust. Ma olin juba alateadlikult valmis, et lööme 4300pv pooleks ja 2150 ülesse ja 2150 alla. Aga tsoonideks....Algselt postitas kesa Vaata postitustVaevalt see läbi läheks aga võiks proovida sarnast süsteemi nagu rallis, et staadion eraldataks tsoonideks, kuhu eraldatud gruppidena saaks mahutada 30% (4300 pv) A..Le Coq Arena mahutavusest.
Kommentaar
-
Kõikvõimallikud muud piirangud vist suht välistavad selle c/d?Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSelleks peab küll rida kokkusattumusi tekkima, aga kas järgmise Rahvuste Liiga hooaja raames võib juhtuda, et D-divisjoni kolmene alagrupp on Eesti, Läti, Leedu?
Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar