Ma ei tea miks, aga see koosseis meeldib mulle rohkem kui külm õlts kui pole kuu aega ühtegi joonud.

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Valgevene - Eesti (10.10.2019 @Dinamo Minsk)

Collapse

X
- 

Koosseis on väga hea, aga see Kreida-Ainsalu vahetus on natukene nagu weird?, aga samas eks mäng annab arutust.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustMa ei tea miks, aga see koosseis meeldib mulle rohkem kui külm õlts kui pole kuu aega ühtegi joonud.
Kommentaar
 - 

Mis sa Kallastest arvad ?Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKoosseis on väga hea, aga see Kreida-Ainsalu vahetus on natukene nagu weird?, aga samas eks mäng annab arutust.Iga spordiharrastaja suitsetab kvaliteetset - paberosse
Kommentaar
 - 

Ken Kallaste on vast tugevam sellises mängus. Oleks mäng Hollandi/Saksamaa vastu, siis ei saaks küll aru, et mis nüüd toimub.Algselt postitas Jormma Vaata postitustMis sa Kallastest arvad ?Dreams cant be buy
Kommentaar
 - 

Punkt käes, kas 2 väravat jäävad ka löömata? 😀Algselt postitas Kribenski Vaata postitustKui suudab selles alagrupis alla 20 värava sisse lasta ja 1 punkti teenida siis võib rahul olla
Kommentaar
 - 

Lepmets MOTMAlgselt postitas Silver Vaata postitustLepmets 1, Järvela 0.Iga spordiharrastaja suitsetab kvaliteetset - paberosse
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar