Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Eesti - Armeenia (14.10.2020 21:45 @A. le Coq Arena)
Collapse
X
-
Martin Miller liitub koondisega.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Mina näiteks ootasin selle hooaja põhjal Millerit juba septembris koondisesse kui aus olla. Ainus Florakas, kellest ma aru ei saanud, et miks ta koondises ei ole. Oleks Kostjale lõpuks vääriline Sub olemas, kes reaalselt suudab Nr 10 peal mängida ja käike ettepoole leida.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kuna Ainsalu ka out, siis huvitav miks ei tooda näiteks Mošnikovi koondisesse? Meil ei ole reaalselt ühtegi kontrollivat venda keskele tuua. Miller on väga hea täiendus, aga pigem Kostja subiks 10 peale vms. Natukene liiga piiratuks tundub hetkel jäävat.Kommentaar
-
On mis on, aga veel usun ja loodan vöitu. Lootus ja vöimalus suurturniirile pääseda on pmst ainus asi, mis seda huvi ja pinget üleval hoiab. Kui seda pole on see sama hea kui loto ostmine kus võidud juba välja jagatud. Ma vöin niisama koondise vöi kellegile teise trenne ka vaadata, kui 3l punktil enam väärtust pole. Aga praegu veel on. Edu.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
Vahepeal oli juba ülitšill ja Eesti kodumängud samasuguste Lääne televisiooni jaoks ebapopulaarsete koondistega algasid kell 19.00. Nüüd jälle 21.45. Eriti jabur tundub sellest vaatenurgast, et Jerevanis on kell 1 tund ees veel.Kommentaar
-
Ma olen selles mõttes nõus, et koondis peab ennekõike väikesed ja lühiajalised eesmärgid punktide peale mängudes täitma hakkama. Ja selleks on praegu püsimajäämine. Eelistatult läbi alagrupis minimaalselt 3nda koha.
Mingid suurturniiride mõtted las esialgu jääda.Kommentaar
-
Armeeniale teh. kaotus seoses nende rikkumistega?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar