Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Horvaatia - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Horvaatia - Eesti\'

See jutt, et ei saanud sellepärast mängida, et olime pidevalt suure surve all on natuke nokk kinni-saba lahti jutt. Suure surve all olime sellepärast, et andsime ise lihtsad pallid ära ja lihtsad pallid andsime ära sellepärast, et olime suure surve all.

Kokkuvõttes on tulemus aga ikkagi väga hea. Kaitse poolelt oli see Eesti koondise parim mäng. Horvaate eriti ei pressitud aga kohe kui nad natuke kastile lähemale jõudsid tõmmati ilusasti keskel kokku ja üksteise aitamine oli samuti tasemel. Äärtel jöi sellevõrra liikumisruumi rohkemaks ja sealt tuli ka paar ohtlikku olukorda.
    Kui arvestada, et horvaadid valdasid 65% ajast palli, siis tegelikult vägapalju ohtlikke olukordi meie värava all ei tekkinudki.
    reim oli kindlalt parim mees, ta jõudis pidevalt kaitset aidata ja samas oli ta ka ainuke, kes vähegi suutis palli kontrollida-vallata.

Üks as, mis eriti silma torkas on see, et Zelinski on ikkagi liiga aeglane. Vähemalt 2-3 olukorda olid sellised, kus natukenegi kiirem mängija (Oper) oleks võinud pallini jõuda. Zelinski jäi aga Horvaadi kaitsestki aeglasemaks.

Järgmine on siis Belgia.
    Y R A

Kommentaar

Inetu mäng, palju õnne, palju musta tööd, suurepärane tulemus. Paremat ei oleks osanud tahtagi.
      poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

muide rahvas selle lemsalugu on nii, et ta läks põhimõtteliselt Pijpersiga tülli, ta oli midagi koondises olemise ja muu kohta kritiseerinud või midagi sellist, Igastahes Arno ütles küll Marek ise kõige paremini teab, mis ta ütles, kui tal uuesti leiab motivatsiooni koondist esitada, küll ma ta siis tagasi võtan.

Kommentaar

Väga hea tulemus, mis siin iriseda Horvaatia on meile olnud läbi aegade kõige ebameeldivam vastane ja nüüd 0:0 võõrsil, kusjuures nii nende fännid kui ka ajakirjanikud pidasid horvaatia parimaks mängijaks väravavahi.

Eesti mängijatest IMHO: Reim (meie mängu parim) oli tõesti hea. Ta on ainukene sellest koondisest (ehk ka Oper heal päeval), kes suudab palli endal hoida üle poole sekundi. Ülejäänud on kõik tüüpi \"second touch is a tackle\" tüüpi mängijad.

Mis veel mängust. Lõpuks vist saab pärast eilset ja Moldaavia mängu väita, et Eestil on ka tekkinud normaalne paremkaitse, see tuli eriti hästi välja siis kui horvaadid hakkasid teise poolaja alguses läbi nende vasakuääre suruma, siis lõppkokkuvõttes ei tekkinud sealt neil eriti midagi. Nüüd veel Rooba istutada vasakule ja ongi kaitse korras (pisiunelm on küll veel, et äkki Lemsalu pannakse Stepanovile paariks, aga see on rohkem irisemine, käib Piiroja kah kui ta seda oma \"headless-chicken\" rutiini vähemaks võtaks, samas aga on tal cojoned oma koha peal, nii et hää küll).

Poolkaitse ongi siis peamine probleem. Kristal - aitähh nende 4000 maavõistluse eest, aga ehk oleks aeg leida midagi uut (ja kiiremat klipkonnast, kui sinust on pall kahe meetri kaugusel ja horvaat sinust 3-4 meetrit selja taga, siis ei saa teda mööda lasta). Lindpere - kindlasti on tal talenti ja lootust, aga tundub, et vara veel teda niipalju usaldada.

Ehk minu natukene idealistlik koondis:

Poom

Allas - Stepanov, Lemsalu - Piiroja

M.Rooba - Reim, Kes Iganes - U.Rooba

Oper, Zelinski

P.S. enne kui keegi minu poolt piiroja vasakkaitsesse ja U.Rooba poolkaitsesse valimist kritiseerib rämeda serbo-horvaadi sõimuga, kordan: \"idealistlik\" koondis.
          "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Mis puudutab seda Lemsalu küsimust, siis: ma saan aru, et seda foorumit loevad ka mitmed tegevad spordiajakirjanikud - helistage õige Lemsalule ja küsige mehe käest otse, et mis seis on. On ta midagi Arnole öelnud, tahab ta koondises mängida, miks jne. Väga lihtne, tehtagu ära ja asi palju selgem.
            Elämä on laiffi!

Kommentaar

Veidi teemaväline küsimus küll, aga mis siis...Kas Mart Poom on Vasakujalgne (tugevam jalg)?
              Musta kassi pimedas toas on raske näha. Eriti kui teda seal pole. Aga mõned siiski näevad ...

Kommentaar

Originally posted by Da Booob

Originally posted by gnat

tõesti sellega nõus et olgem õnnelikud ..... Horvaatias suutsime võtta horvaatidelt võidu .... mäng oli mäng .... kui me mängime horvaatide vastu nende kodu staadionil välja viigi ja suudame luua mängus kaks ohtlikumat olukorda mille pärast pletikosa valiti man of the match -iks siis mis te vingute. punkt on punkt... and remeber.... kaitse on parim rünnak.... see mingi lause kuskilt kellegi sõnadest üldiselt olen ise sellega ikkagi nõus :P

...parim kaitse on rünnak...

ok meibi on sul õigus aga see mäng oli vastupidi

Kommentaar

Veidi teemaväline küsimus küll, aga mis siis...Kas Mart Poom on Vasakujalgne (tugevam jalg)?
                  Jah, Poomi tugevam jalg on vasak. Samas olles tõeline proffessionaal, suudab Poom vajaduse korral ka paremaga mängida.

Kommentaar

Originally posted by Kaarel

Jah, Poomi tugevam jalg on vasak. Samas olles tõeline proffessionaal, suudab Poom vajaduse korral ka paremaga mängida.
                    Puhtast uudishimust tundsin huvi...
                    Jäin nagu mõtlema, et Horvaatia mängul olid need väljalöögid kuidagi kehvakesed, kusjuures kõiki neid lõi ta vasakuga, ju see siis ikkagi vigastusest tingitud, mitte sellest, et Mart nõrgema jalaga väljalööke sooritas...

Igatahes, aitäh kiire info eest!
                    Musta kassi pimedas toas on raske näha. Eriti kui teda seal pole. Aga mõned siiski näevad ...

Kommentaar

Originally posted by T20s

Originally posted by Kaarel

Puhtast uudishimust tundsin huvi...
                      Jäin nagu mõtlema, et Horvaatia mängul olid need väljalöögid kuidagi kehvakesed, kusjuures kõiki neid lõi ta vasakuga, ju see siis ikkagi vigastusest tingitud, mitte sellest, et Mart nõrgema jalaga väljalööke sooritas...

Igatahes, aitäh kiire info eest!
                      Just nii, ta löögijalg on vasak, vigastuse töttu ta väljalöögid nii kaugele ei lendand kui tavaliselt. Aga 5. sept. treeningul, mida sai vaatamas käidud, harjutas ta spetsiaalselt paremema jala väljalööke, juhuks kui vasak enam ei kannata. Tegelt oleks ta siis arvatavasti pannud kellegi teise lööma, aga see ei ole psühholoogiliselt eriti hea - näitab vastasele nõrka kohta.
                      \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Tublid poisid , et vastupidasid.

Kommentaar

Mis mina mängust arvan - usun et Erkol oli lihtsalt halp päev, mäng läks nässu noh. Metsik õnn oli see, et ühtegi viga ei karistatud. Sama palju kui Erko mängis keskmisest halvemini, mängis Allas keskmisest paremini - mees pani ikka väga kindlalt.

Mina ausalt öelda ei näe põhjust et Lemsalu põhisse panna - varusse kindlasti, miks mitte. Piiroja on minu arvates juba ammu Eesti keskkaitses asendamatu mees, nii et jääks järgi ta Stepanovi asemele panna. Ma ei oska öelda, kas Lemsalu on individuaalselt nii palju parem, et tuua ohvriks Piiroja-Stepanovi väljakujunenud arusaamine/koostöö. Minu meelest on üldse Lemsalu-Pijpersi vahel arusaamatus (muidugi ma ei tea täpsemat tausta). Intervjuudest on jäänud mulje nagu oleks Pijpers oma otsuse teinud selle põhjal, mida Lemsalu kunagi sõnumilehes ütles ja et mehed pole päris jutte selgeks rääkind. Samas kui Lemsalul oleks motivatsioon, siis ta ajaks ise asja korda. Arvan, et kui Lemsalu on nõus vaid põhisse tulema, on Arnoldus Dick teinud õige otsuse. Nii ei saa suhtuda, kuigi Lemsalu on väga sümpaatne miiz.

Reim oli küll metsikult hea, ta tegi nii head kaitsetööd, oli kogu aeg õiges kohas, temata oleks löödud meile vähemalt 3 kolli. Tema oli selles mängus põhimõtselt meie kaitse tugitala. Arvan, et kuigi Kristal ei ole oma tippvormis, on ta siiski hetkel õigem valik kui keegi mu, talle lihtsalt pole asendajat. Pealegi on Kristal mulleti-aegadest saati mu Eesti lemmikmängija! Rooba vennad olid mõlemad tegijad kui välja arvata mõlemalt üks suur kala (U-lt puhas palli kinkimine, ja M-ilt kriitilisest olukorras suutmatus õige otsus teha, viimane tuleb puhtalt kogemusega). Arvan, ka et Lindpere õigustab oma kohta koondises - mees on megaandekas ja kiire, vajab puhtalt kogemusi ja kähku! Usun, et järgmine Oper.

Oper pani megahästi, jõle sefilt kasutas pidevalt oma kiirust ära - minu meelest parim d
                          kiirusedisplei seni. See polnud Zelinski mäng, tekkis vaid üks temale sobiv olukord. Zelinski on Eesti parim finisher (ainulaadne nähtus Eestis ) ja mängu algul seda ta ka näitas. Aga ülejäänd mängu sattus ta vaid Operi-tüüpi olukordadesse, kus on kiirust vaja. Nendega ta aga paraku sellise vastase vastu hakkama ei saa. Arvan, et kindlasti oleks pidand Terja teise poolaja algul Zelinski asemele panema. See ei oleks mängu tasakaalu ja koostööd rikkund nagu Arno arvas, sest Innu tegutses teistest suhteliselt sõltumatult mõnes mõttes. Aga Terja oleks mõnel vasturünnakul individuaalse kolli ära teind. Mu meelest on Terja Eesti alahinnatuim mängija ja mees peaks just ründaja olema, ta oleks ideaalne üllatusvahetus Zelinski vastu. Ja palun, Arno, pane Terje karistuslööke lööme. Ollen näinud, mida see mees treeningul palliga 25lt meetrilt teeb, ei saa tavaliselt paar ööd magada.

Ok, pikk jutt tuli, loodan, et mitte väga lame.
                          \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Nyyd ka viimased fännitajad euroopatuurilt tagasi - eurouniv fc i drugije.

Kogu komplekt sõnaseletamatu elamus - EESTI!

Kommentaar

Oli hea mäng kaitses,kuid nüüd tuleb ka ründama hakata.
                              Ma tean mida räägin!

Kommentaar

Originally posted by greenday

Mis mina mängust arvan - usun et Erkol oli lihtsalt halp päev, mäng läks nässu noh. Metsik õnn oli see, et ühtegi viga ei karistatud. Sama palju kui Erko mängis keskmisest halvemini, mängis Allas keskmisest paremini - mees pani ikka väga kindlalt.
                                Olen sinuga täiesti nõus, kui välja arvata üks episood päris mängu alguses, kus ta Poomi söötu omaks ei võtnud ja selle üle jala auti lasi, mispeale ta lähiplaanis emotsionaalse MINE P*TSI! kuuldavale tõi
                                Jalgpallihaigla patsient #172
                                Diagnoos: raskekujuline futboliit

Kommentaar

Working...
                                X