Algselt postitas Tännnu
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti koondis FIFA edetabelis
Collapse
X
-
Mehhanisaator
Ma ei tea Kuressaare võidust küll midagi pikka polnud kuigi see ka ikkagi vägagi Pomm!Oli hoopis Roobade duell ja et Meelis on Sportlandis müüa
Kommentaar
-
Mehhanisaator
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustAprillikuu ajakirjas Tarkadeklubi on välja toodud valem kuidas koostatakse FIFA edetabel.lähen toon ka uue ajakirja täna äraI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustAprillikuu ajakirjas Tarkadeklubi on välja toodud valem kuidas koostatakse FIFA edetabel.lähen toon ka uue ajakirja täna äraväärt žurnaal
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustooo, ootan koju postkastiväärt žurnaal
Kommentaar
-
Algselt postitas salajane33 Vaata postitustPole sulle veel postkasti tulnud? mul tellitud ja tuli nädala algul
Kommentaar
-
9 (8). Venemaa – 1117
22 (14). Ukraaina –832…
51 (57). Soome – 591…
57 (52). Leedu – 555…
61 (71). Läti – 541…
80 (88). Valgevene – 431…
92 (98). Moldavia – 387…
109 (111). Gruusia – 322…
115 (126). Eesti – 293…
124 (120). Armeenia – 268…
136 (130). Kasahstan – 214…
Uues reitingis on arvestatud 109 mängude tulemused (77 valikmängud + 32 sõpruskohtumist)Lootus sureb viimasena!
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas zip Vaata postitustOleks me ka esimese mängu võitnud...Aga võtame Brasiili,Portugali ja ülejäänud selle aasta mängud ära siis saaks alles tõusta.Eriti agus oleks võit Hispaanias ja Türgis
See pole Realistlik jutt aga ''Lootus Sureb Viimasena''!
Kommentaar
-
minu arust on Eesti praegune tase tegelt kuskil 80nda koha kanti.
ehk siis umb. Valgevenega ühe pulga peal.http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
Klavani debüüt Meistrite liigas!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar