Replying to Topic \'Eesti vs. Uus-Meremaa\'
kas keegi teab et kas need davis ja hickey on tampere unitedi algkooseisus vää? pole neid nagu näinud kusagil liigamängudes niiet ei tea nagu kas skilli on...
...see ka nõme et mul mingi 10 postitust ainult... teistel mingi 5-600 noh... mul ikka tubli mitu aastat veel foorumit külastada...
kas keegi teab et kas need davis ja hickey on tampere unitedi algkooseisus vää? pole neid nagu näinud kusagil liigamängudes niiet ei tea nagu kas skilli on...
...see ka nõme et mul mingi 10 postitust ainult... teistel mingi 5-600 noh... mul ikka tubli mitu aastat veel foorumit külastada...

Üldiselt oli asi nii: alguses oli mäng kahvatu, Eesti 1:0 värav tuli tühjast kohast. Poolaja lõpuni kontrollis mängu Eesti. Siis eksiti lapsikult 2 korda ja seis oli 1:2. Teisel poolajal haaras kohe Eesti initsiatiivi ja tulid ka tulemused. Uus-Meremaal oli teisel poolajal vaid 2-3 võimalust. Vahetused tõid Eesti mängu kõvasti jõudu juurde. Viikmäe mööda löödud penalt jääb muidugi kripeldama, aga üldiselt oli meeldiv näha ründavat Eesti jalgpalli Saharovi, Haavistu, Viikmäe, Zelinski ja teiste esituses
Terja oli minu mõiste parim mees väljakul. Mees on heas vormis - väga hea näitaja. Haavistu tegi vahepeal päris osavaid trikke väljakul - tubli.
, tavaliselt näeme teda ikka paremini vastastelt palli rüüstamas.
Selline palli valdamine ja ründav mäng koodise poolt - wau!
Siis oli küll kiire-kiire, sest ega mina ju ei teadnud, et väravad hoopis Saarlastepoolsed olid.
Üsna suur pettumus.
Kommentaar