Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Belgia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Eesti - Belgia\'

mis arvate sellest kui oper hakkax mängima nr. 9 kohta ja kas zelinski või lindpere nr. 10 kohale panna.ehk olex see joonis mõnevõrra ohtlikum.....

Kommentaar

Originally posted by märt

mis arvate sellest kui oper hakkax mängima nr. 9 kohta ja kas zelinski või lindpere nr. 10 kohale panna.ehk olex see joonis mõnevõrra ohtlikum.....
      Milleks? See on ju ebaloogiline, kui kasutada mehi valel kohal. Nr 10 koht peab olema kiirele mängu ehitavale mängijale ning 9 lihtsalt rünnakute lõpetajale. Milleks panna mehi kohale, mille mängijatüüpi nad pole. See oleks sama jabur kui proovida Kristalit liberona - mida on ka edutult koondises tehtud.

Kommentaar

Originally posted by Stennur

Milleks? See on ju ebaloogiline, kui kasutada mehi valel kohal. Nr 10 koht peab olema kiirele mängu ehitavale mängijale ning 9 lihtsalt rünnakute lõpetajale. Milleks panna mehi kohale, mille mängijatüüpi nad pole. See oleks sama jabur kui proovida Kristalit liberona - mida on ka edutult koondises tehtud.
        Väga õige. Zelinski võib platsil välja näha vahel laisk ja aeglane nagu amatöörmängija kuid samas on ta eestlastest ainuke, kes oskab tõeliselt hästi rünnakuid lõpetada. (seda eriti perfektselt 5 meetri raadiuses väravast, kaugemalt jääb ta löök nõrgaks ja vähe täpseks.)
        \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Originally posted by Stennur

Vastupidi, tuletagem meelde Ubakivi esimest mängu mida ei kaotatud ja mis oli ühtlasi ka ainuke mäng 1994.a. mida Eesti ei kaotanud - sügisene maav6istlus Lätiga, mis jäi 0-0. Bussiga mängule s6ites olevat Rommi bussis ringi käinud ja küsinud, kes tahab liberot mängida. Kristal, vana naljahammas olevat siis kostnud, et miks mitte. Tema järgmine etteaste kaitses - 1995.a. Horvaatia vastu v66rsil paremkaitses läks küll natuke kurvemini, kui Shuker ja Mladenovic tema ümber ringiratast jooksid ja äär lekkis mis hirmus. Penalti sai Marko ka tehtud, kui läks palli vastaselt \"ära v6tma\".
          “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
          The Special One

Kommentaar

Täna juhtus üks tuttav belglane ette. Arutasime siis temaga mõistagi ka veidi äsjast mängu. Tema jutu järgi võtsid nad ja ka sealne ajakirjandus Eestit juba ette kui täiesti tõsiseltvõetavat vastast ning tuleb olla ilgelt rahul et sellistes ilmastikuoludes (neil seal lund ikka praktselt üldse ei ole - seetõttu ikka täielik hämming) kolme pungaga naasta õnnestus. Lisaks veel see jutt noorest meeskonnast jne. Kuid mees lubas ka, et kui meie meeskond sinna läheb, siis organiseerivad nad ka võrreldavalt rasked tingimused. Et kui meil on palju lund, siis neil jälle palju relvi (Belgias on korralik relvatööstus) ning nad lasevad näiteks mõne meie mehe maha. Et siis teate
            Elämä on laiffi!

Kommentaar

Originally posted by peapall

Kas keegi viskas kohtunikku fännisalliga vaheajale minnes, \"teie fännisektorist\"?
              Kohtunikebrigaad vilistati konkreetselt vaheajale minnes välja. Ja üks sini-must-valge lipp (mitte sall) tõepoolest kukkus või visati Rileyle peale. Täpsemalt ei oska kommenteerida. Kui visati, siis tõepoolest häbi-häbi, sest esiteks on see rahvuslipu mõnitamine ja teiseks kohtuniku ründamine. Igatahes oli see ebameeldiv intsident, mispeale ka Falcki turvad pärast fänne sealt sissepääsu kohalt eemal hoidsid, kui meeskonnad sisse-välja marssisid. Ei ole vaja ise niimoodi omale probleeme tekitada.

Mu sõbra käest küsis üks Falcki turva, et kas ta tahab mängu telekast edasi vaadata. Just nimelt seepärast, et peale eelpool nimetatud intsidenti ronisid turvad üles tribüünile ja ajasid meid eemale, mis muidugi mu sõbrale ei meeldinud ja ta selgitust küsis. Suhtlemine küll Falcki turvade parimate omaduste hulka ei kuulu...
              Jalgpallihaigla patsient #172
              Diagnoos: raskekujuline futboliit

Kommentaar

Originally posted by Rainman

Mu sõbra käest küsis üks Falcki turva, et kas ta tahab mängu telekast edasi vaadata. Just nimelt seepärast, et peale eelpool nimetatud intsidenti ronisid turvad üles tribüünile ja ajasid meid eemale, mis muidugi mu sõbrale ei meeldinud ja ta selgitust küsis. Suhtlemine küll Falcki turvade parimate omaduste hulka ei kuulu...
                Rääkides veel turvadest..sissepääsu juures taheti minu drumm ära korjata. Küsiti, mis ma sellega teen ?!?! Õnneks tuli mingi kõvem boss sinna värava juurde ja ütles kuldse sõna peaaegu umbkeelsetele turvadele: \"barabann!\" Mille peale mul siiski lubati drumm alles jätta

Järgmine arusaamatus oli ühe idiootliku kaameramehega..Läksin piletil märgitud kohale, mis oli 5 sektoris 11 reas (ehk siis ülemise tribüüni 1.rida). Seisin sõbraga seal ääre juures, mille peale tuli see kaameramees ja ütles, et me ei saa seal olla, sest tal on vaja nurgalööki filmida. Me ütlesime talle, et meil nagu kohad siin..mille peale ta ütles: \"see pilt läheb Euroopasse ja mul on vaja nurgalööki võtta. Ma võin turvamehed ka kutsuda, mul on õigus...\" jne jne jne.. Oeh..sellepeale võtsin sõbraga asjad ja läksin alla 1 ritta seisma..
                P.S. Pärast mängu selgus, et nurgalööki oli vaja sel kaamermehel vaja filmida täpselt 1 kord kogu mängu jooksul..
                Kallid A. Le Coq Arena haldajad - ärge siis müüge piltetid kohtadesse, kust inimesi minema aetakse!

Kommentaar

Eesti turvameestega on üldse 90% ulatuses v6imatu suhelda, kui sa neid just ei tunne. Väikestele inimestele on v6im pähe löönud.
                  “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                  The Special One

Kommentaar

Originally posted by Rainman

Originally posted by peapall

Kas keegi viskas kohtunikku fännisalliga vaheajale minnes, \"teie fännisektorist\"?
                    Ja üks sini-must-valge lipp (mitte sall) tõepoolest kukkus või visati Rileyle peale.
                    Minu meelest see lipp ei kukkunud kuhugi, vaid visati kohtunike suunas. Mille peale kohtunik selle maha viskas. Seejärel üritati seda alt tribüünile üles visata, kuid alguses tulutult ja nii see vahepela ka poris vedeles...
                    "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Turvade suhtes üks meeldiv kogemus oli Belgiaga mängu ajal,kui üks neist mulle seljatagant ligi astus ja üle õla küsis,et mis ma arvan kas trummipulgaga võib siin olla,mille peale ma vastasin et arvan et ei või ta siis viisakalt ütles et ära sellega eriti nähtavalt vehi,õnneks(või kahjuks)oli trumminahk mingitel põhjustel juba ribadeks nii et ma siis enam ei vehkinud.point selles et enamus turvadest ma arvan oleks lihtsalt mul selle pulga käest võtnud
                      sigpic

Kommentaar

Anniste hea?

Paljud siin enne kiitsid Annistet? Positiivne on küll tema puhul võib-olla kaitsetöö, samas rünnakute algatamine ääerlt oli olematu, palli kätte saades ei liikunud ta mööda äärt edasi tsenderduseni, vaid tõmbas kohe tempo alla. Haavitsu oli selgelt parem.
                        Antz (FCF)

Kommentaar

aga tuleb vaadata sellest nurgast ka et esimesel poolajal mingi ikke valdavalt kaitsetaktikat mängima.....ja see tõttu ei ruttanud meie ääred kuigi hagaralt ette....ja kui vaheajal taktikat muudeti siis ka liikusid meie ääred julgemalt üles.....selles on ehk point.....kui anniste tegi ühe väääga hea sõõdu pärast belglaste väravat....kahju et oper ei ulatanud.....

Kommentaar

aga tuleb vaadata sellest nurgast ka et esimesel poolajal mingi ikke valdavalt kaitsetaktikat mängima.....ja see tõttu ei ruttanud meie ääred kuigi hagaralt ette....ja kui vaheajal taktikat muudeti siis ka liikusid meie ääred julgemalt üles.....selles on ehk point.....kui anniste tegi ühe väääga hea sõõdu pärast belglaste väravat....kahju et oper ei ulatanud.....
                            Operil oli jah, nii et kui vaja oli, siis ei ulatand, ja kui vaja ei olnud, siis ulatas (tsenderdus, millele Opi end peaga vahele upitas, mis ehk Terehhovile jala peale tulnuks) :P
                            Jalgpallihaigla patsient #172
                            Diagnoos: raskekujuline futboliit

Kommentaar

mina loll saabas tahaks teada yldiselt kas ja juhul kui on siis kus asuvad uus-meremaa mängu ja belgia mängu ajal tehtud pildi ja nende hulags mõtlen ma ka wellingtonis tehtud pilte ... ma yhtesi olen näind ... aga ma miskipärast usun et neid on veel, aga kas nad kusagil internetis yleval on et ka mina neid näha saaksin vat seda ei tea

tänan abi eest

Kommentaar

Originally posted by Antz

Paljud siin enne kiitsid Annistet? Positiivne on küll tema puhul võib-olla kaitsetöö, samas rünnakute algatamine ääerlt oli olematu, palli kätte saades ei liikunud ta mööda äärt edasi tsenderduseni, vaid tõmbas kohe tempo alla. Haavitsu oli selgelt parem.

Üldiselt kui Anniste palli sai , siis juhtus see tavaliselt oma väljakupoolel ja sealt oleks ka paras ime tsenderduse jaoks sobivale positsioonile edasi joosta , Haavistu aga paiknes ründavamal positsioonil ja suutis seetõttu rohkem vastavaid positsioone saavutada . Mõlemad olid head , ma küll ei ütleks ,et üks teisest selgelt parem oli
                                PS - Anniste võitles paaril korral palli vastase poolel omale ja ka tsenderdas , igastahes oli ta selgelt hingega asja juures ja teda võiks minu meelest Islandi vastu katsedada Reimi positsioonil ( tema koha võiks täita Haavistu )

Kommentaar

Working...
                                X