Kas jällegi pole Tamme staadionil piisavalt valgustust ,et mäng niivõrd nõmedal kellajal peetakse ? Mis sellest siis kasu on ,et see mäng Tartus peetakse ,kui kohalikud inimesed ikka sinna ei jõua . Bullisitt .
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-21 koondis
Collapse
X
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustKas jällegi pole Tamme staadionil piisavalt valgustust ,et mäng niivõrd nõmedal kellajal peetakse ? Mis sellest siis kasu on ,et see mäng Tartus peetakse ,kui kohalikud inimesed ikka sinna ei jõua . Bullisitt .
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustKas jällegi pole Tamme staadionil piisavalt valgustust ,et mäng niivõrd nõmedal kellajal peetakse ? Mis sellest siis kasu on ,et see mäng Tartus peetakse ,kui kohalikud inimesed ikka sinna ei jõua . Bullisitt .
Selles osas nõus, et kellaaeg on idiootne. Isegi arvasin, et kunagi õhtul ja nüüd märkasin, et keset tööpäeva.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustTeen üleskutse sõita suurema seltskonnaga Tartusse U-21 mängule .Korraldaks ühe korraliku mürgli. Belfastist oleme selleks ajaks juba tagasi ja aklimatisreerunud ilmselt.
Aklimatiseerumine võtab aega...
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustTartus ju on valgustus, üks neist vähestest Eestis, kus see on. Kuid U21 jaoks on mingi erilambinõue, et säraks kõvamini kui päike? Mihkel oskab kindlasti selgitada.
Selles osas nõus, et kellaaeg on idiootne. Isegi arvasin, et kunagi õhtul ja nüüd märkasin, et keset tööpäeva.
Kommentaar
-
Algselt postitas asdf Vaata postitustTartu staadioni valgustus on 700 luxi, rahvusvaheline miinimumnõue 800 luxi. Seega saab Tartus mängida ainult päevavalgusega, mis omakorda tähendab, et kell 16 on tol päeval hiliseim võimalik algusaeg.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKas sellest ei räägitud linnaga, kui seda statat korda tehti? Või kuidas see 700 peale saab?
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustSee valgustuse asi tuleks küll Tartus korda ajada aga teine mure on kohe ,kohe tekkimas.Nimelt on oht ,et piletid võivad otsa saada !!!! . Nagu vutiliit just teatas siis on vaid 500 piletit veel saadaval ehk tuhat juba müüdud või jagatud nii ,et Piletilevi ootab.
Soovitame kõigil huvilistel pääsmed soetada eelmüügist Piletilevist, et tagada sissepääs staadionile."
"LHV Jalgpallikaardi omanikule kaardi esitamisel sissepääs tasuta."
Tulen siis oma LHV kaardiga ja selgub et 1500 istekohta on välja müüdud, seisukohad ei ole lubatud.
Ah ma niisama ajan, ma ei tule niikuinii. Aklimatiseerumine ja kell 16.00 Tartu. Ei.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustTulen siis oma LHV kaardiga ja selgub et 1500 istekohta on välja müüdud, seisukohad ei ole lubatud.
Ah ma niisama ajan, ma ei tule niikuinii. Aklimatiseerumine ja kell 16.00 Tartu. Ei.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar