Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-21 koondis
Collapse
X
-
Ma vastan sulle ise Pohlaku eest.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustSamal ajal kui meile räägitakse siin mingit paska protsesside juttu mida keegi tegelt ei usu ja varsti hakkab tulema ja tegelt on kõik väga vinge, siis Andorra U21 poistele seda juttu ilmselt ei ole räägitud, sest just tehti väga kvaliteetne mäng Inglismaa U21 vastu ja tulemuseks 3-3 viik. Tahaks veel kuulata neid jutte, et me oleme väike ja ei suuda, saaks vähemalt natukene naerda.
See on Andorra klubide hea töö eelmisel kümnendil. Jalgpall on rohkem kui tulemused ning asi on protsessides. Me oleme käivitanud solidaarsusmehhanismid ning nüüd käivitame ka noortetööjuhtide projekti.
Leave a comment:
-
Samal ajal kui meile räägitakse siin mingit paska protsesside juttu mida keegi tegelt ei usu ja varsti hakkab tulema ja tegelt on kõik väga vinge, siis Andorra U21 poistele seda juttu ilmselt ei ole räägitud, sest just tehti väga kvaliteetne mäng Inglismaa U21 vastu ja tulemuseks 3-3 viik. Tahaks veel kuulata neid jutte, et me oleme väike ja ei suuda, saaks vähemalt natukene naerda.
Leave a comment:
-
Jejee, oleme eelviimased ikka veel.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustHomme on suht põhimõtteline mäng Läti U21 vastu. Ma loodan, et selle mängu eesmärk on võita. Kaotus oleks väga kurb taaskord.
Leave a comment:
-
Ma panin naljaga sümboolse 5eka sest no ikkagi 20, aga reaalsuses ma tunnen, et ma oleksin võinud selle kuhugi sinna lastehaigla toetuskasti panna oleks vähemalt mõne patu andeks saanud. Hetkel tundub nagu konkreetne raha põletamine.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustEesti võit 20.
Edit: Kui Eesti u21 võidab siis pool võidusummast ehk 50 eurot panen heategevuseks.
Leave a comment:
-
Eesti võit 20.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKihlveokontorites oleme nii selged autsaiderid, et Eesti võitu on võimalik saada 8+ koefiga. Kui see ei kirjelda meie hetkeseisu, siis ma ei tea, mis kirjeldab.
Leave a comment:
-
Kihlveokontorites lihtsalt ei aduta protsessi, filosoofiat ja kui headeks inimesteks meie noored kasvavad.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKihlveokontorites oleme nii selged autsaiderid, et Eesti võitu on võimalik saada 8+ koefiga. Kui see ei kirjelda meie hetkeseisu, siis ma ei tea, mis kirjeldab.
Leave a comment:
-
Kihlveokontorites oleme nii selged autsaiderid, et Eesti võitu on võimalik saada 8+ koefiga. Kui see ei kirjelda meie hetkeseisu, siis ma ei tea, mis kirjeldab.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustHomme on suht põhimõtteline mäng Läti U21 vastu. Ma loodan, et selle mängu eesmärk on võita. Kaotus oleks väga kurb taaskord.
Leave a comment:
-
Homme on suht põhimõtteline mäng Läti U21 vastu. Ma loodan, et selle mängu eesmärk on võita. Kaotus oleks väga kurb taaskord.
Leave a comment:
-
Hoopis hullem on see, et te kõik panete minutite järele punkte (lugeda: "Henri Välja kaheksateistkümnendat minutit!").
Leave a comment:
-
Halloo, see on klubi konto. Isegi pugemine on sinna automaatselt sisse kodeeritud.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustEi saagi aru, kas sa teed nüüd diipi nalja või mitte, kui nope, siis vast kõik oleneb kontektsist, antud juhul see tubli pingutus on siiski enam kui naljakas peale häbiväärset pakki( mis oleks võinud olla üle 10 kolli ) ja nulli pealöögi . Aga vb oleme ka sinna maale jõudnud, kus selliseid asju võetaksegi juba uue normaalsusena ja keegi eriti köhi ka ja see ongi tubli pingutus!
Romariole sisuliselt sama vastus. Las Kalju teeb siis neid superneutraalseid ja eriti objektiivseid teateid. Floral teine stiil, kelle asi on.
Näiteks Kalju viimane postitus: “ Nõmme Kalju teeb igakülgset koostööd Terviseameti ja EJL'ga, et leida keerulisele olukorrale parim lahendus. Kõik antud kaasuses olevad isikud on isoleeritud eraldi üksteisest vastavalt reeglitele ja Terviseamti nõuetele.
Usume, et saame teile peatselt edastada ka häid uusideid ning Nõmme Kalju mäng Europa Liigas pole veel lõplikult kadunud.
Aitäh toetava suhtumise eest, seljatame viiruse ja saame hakkama! ��”
Selle võib koolides laiali jagada “leia kirja- ja stiilivead” ülesandena. Et võib ka sae käima tõmmata.
Leave a comment:
-
Äärmusest äärmusesse.Algselt postitas Martin Vaata postitustMa tahaks ka olla klubis, mis oleks kirjutanud, et "Saime räigelt põske, eriti imesid Poom (83. minutit), Soomets (täislaks) ja Välja (15. minutit), loodame, et 8. septembriks arenevad nad paremateks inimesteks ja läheb normaalsemalt."
Klubi asi ongi omasid toetada, iga asja kallal ei maksa nüüd ka iniseda.
"Kahjuks pidi koondis täna tunnistama Poola paremust. Markus Poom võitles Eesti eest 83. minutit väljakul, Markus Soomets 90. minutit ning Henri Välja 18. minutit!"
Sellest oleks täitsa piisanud, kuigi ma eeldan, et ühe teadaande oluline osa võiks ka lõpptulemus olla. Praegu tundub, et me tegeleme U21 vanuses jätkuvalt lastespordiga, kus osavõtt ongi tähtsam kui tulemus ja kõik ongi tublid.
Leave a comment:
-
Ei saagi aru, kas sa teed nüüd diipi nalja või mitte, kui nope, siis vast kõik oleneb kontektsist, antud juhul see tubli pingutus on siiski enam kui naljakas peale häbiväärset pakki( mis oleks võinud olla üle 10 kolli ) ja nulli pealöögi . Aga vb oleme ka sinna maale jõudnud, kus selliseid asju võetaksegi juba uue normaalsusena ja keegi eriti köhi ka ja see ongi tubli pingutus!Algselt postitas Martin Vaata postitustMa tahaks ka olla klubis, mis oleks kirjutanud, et "Saime räigelt põske, eriti imesid Poom (83. minutit), Soomets (täislaks) ja Välja (15. minutit), loodame, et 8. septembriks arenevad nad paremateks inimesteks ja läheb normaalsemalt."
Leave a comment:
-
Ma tahaks ka olla klubis, mis oleks kirjutanud, et "Saime räigelt põske, eriti imesid Poom (83. minutit), Soomets (täislaks) ja Välja (15. minutit), loodame, et 8. septembriks arenevad nad paremateks inimesteks ja läheb normaalsemalt."
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: