Estonia
1 Pedõk
2 Veis
3 Tšegodajev
4 Jahhimovitš
5 Morozov
6 Frolov
7 Jevdokimov
8 Luts
9 Zenjov
10 Mošnikov
11 Saag
Bench
12 Savitski
13 Artjunin
14 Kallaste
15 Taar
16 Võtti
17 Alliku
18 Anier
U21 Algkoosseis nigi varupink täna.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-21 koondis
Collapse
X
-
Vutikoondis laenas Kaimar Saagi üheks poolajaks noortekoondisele
mõistlik otsus. kirik keset küla...
UEFA.com pakub sellist algkoosseisu
Estonia
- 1 Pedõk
- 2 Veis
- 3 Tšegodajev
- 4 Jahhimovitš
- 5 Morozov
- 6 Frolov
- 7 Jevdokimov
- 8 Luts
- 9 Zenjov
- 10 Mošnikov
- 11 Saag
- Bench
- 12 Savitski
- 13 Artjunin
- 14 Kallaste
- 15 Taar
- 16 Võtti
- 17 Alliku
- 18 Anier
- Frank Bernhardt
Leave a comment:
-
Eesti A koondis peatub/elab alati enne koduseid kohtumisi Pirita TOP-is. Võib-olla ka U-21 koondis. Ise olen vähemalt korduvalt enne valik/sõprus kohtumisi eesti koondislasi TOP-i ja selveri kandis hängimas.
Leave a comment:
-
Täna oli mingi Šveitsi U21 mehed Shnelli staadionil, mitte mängijad aga mingi personali moodi vist. Punases ja selja peal "Suisse." Ei saanud täpselt aru kumb, aga Eesti U21 või A koondis oli täna Pirital, bussiga mööda sõites sai nähtud.
Leave a comment:
-
Sa pole vist tuumale hästi pihta saanud.Keegi ei räägi vägisi kinnihoidmisest. Hetkel noortel suur võimalus edasi saada ja seda peaks toetama.See ju meie tulevik. Seda enam, et edasipääsemisel saadakse kogemusi, mis rohkem väärt, kui rahvusmeeskonna mõnelt mängult puudumine. Keegi ju ei räägi "vägisi" kinnihoidmisest vaid hetke olukorrastAlgselt postitas kesa Vaata postitustEi ole mängija suhtes aus kui teda vägisi noortekoondises kinni hoitakse.
Kui tase hoolimata noorusest vastab, tuleb igal võimalikul juhul mängija A-koondisse edutada.
Ja üldse võiks noori julgemalt A-koondises vähemalt sõprusmängudes proovida, et põlvkondade vahetused sujuvamalt laabuksid.
Leave a comment:
-
Tuletaks kõigile tööinimestele meelde, et aegsasti on vaja hoiatada lühikese reede eest tööandjaid, sest reedene mäng Šveitsiga algab Kadriorus 16.00
Leave a comment:
-
Ajakiri Jalka esikaanelt saad välja lõigata kupongi.Algselt postitas ukuullevald Vaata postitustkas keegi teab kus saab kuponge mille eest saab vetisi mängule 25 eeguga pileti?
Leave a comment:
-
kas keegi teab kus saab kuponge mille eest saab švetisi mängule 25 eeguga pileti?
Leave a comment:
-
14.11.2009 Republican staadion, Jerevan, Armeenia - Eesti
18.11.2009 Rize staadion, Rize, Türgi - Eesti
Hetkel on Armeenia-Türgi piir veel kinni aga paari kuu jooksul peaks see avanema. http://www.nytimes.com/2009/09/02/wo...rkey.html?_r=1
Jerevani ja Rize vahemaa on iseenesest ainult 300 km. Huvitav, mismoodi transport korraldatakse.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustOleks minu teha siis mina panustakski praegu kogu auru U-21- le .Tooks mõlemad Purid ,Teniste , Saagi , ühesõnaga kõik paremad lipu alla ,et reaalset edasipääsu üritada. A-koondise laev on nii või naa praegu läinud ja üsna kahtlane kas järelejäänud kahest mängus üle ühe punkti saavad. Mis tähendab ,et tabeliseisu me ei paranda ja jääme ikka loosimisel samasse potti.
.
101% aga miskipärast ei taheta teha nii julgeid valikuid.
Leave a comment:
-
Sander Puri ma jätaks siiski A-koondisesse kuid muidu olen nõus, U21-l on võimalus midagi korda saata siin.Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustOleks minu teha siis mina panustakski praegu kogu auru U-21- le .Tooks mõlemad Purid ,Teniste , Saagi , ühesõnaga kõik paremad lipu alla ,et reaalset edasipääsu üritada. A-koondise laev on nii või naa praegu läinud ja üsna kahtlane kas järelejäänud kahest mängus üle ühe punkti saavad. Mis tähendab ,et tabeliseisu me ei paranda ja jääme ikka loosimisel samasse potti.
.
Leave a comment:
-
Sellepärast ongi vajalik, et just kõikvõimalike U-de koosseisude avaldamisel mängija positsioon ära märgitakse.Algselt postitas teadlane Vaata postitust. To Kesa: et Peitre on ikka vasakkaitsja , mitte ründaja
Soccernet annab:
Meelis Peitre
Kodakondsus: Eesti
Asetus: Ründaja
Sünnipäev: 27. märts 1990
Minu meelest ei ole õige U-21-te komplekteerimisel eelistada A-koondisele.
Iga punkt valikmängudes mõjutab aastaid Eesti A-koondise reitinguid, mille järgi pannakse paika tugevusgrupid järgmistel loosimistel.
Iga mängija eesmärk on mängida A-koondises, ükskõik kui hästi U-21-l läheb. Ei ole mängija suhtes aus kui teda vägisi noortekoondises kinni hoitakse.
Kui tase hoolimata noorusest vastab, tuleb igal võimalikul juhul mängija A-koondisse edutada.
Ja üldse võiks noori julgemalt A-koondises vähemalt sõprusmängudes proovida, et põlvkondade vahetused sujuvamalt laabuksid.
Leave a comment:
-
Nõus Rootsi Kunniga, ja Pohlak võiks tõesti alustada u-21-le panustamisega, sest pealegi seal olevad poisid on paljud aastast 1990, mis tähendab, et nemad saavad ka järgmises valiktsüklis järgmise u-21 eest mängida ja siis edasipääsemine veelgi võimalikum ju. To Kesa: et Peitre on ikka vasakkaitsja , mitte ründaja
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: