Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-21 koondis
Collapse
X
-
Keilas on samuti uus korralik muruväljakAlgselt postitas Tofoa Vaata postitustEt Rakvere inimesed saaksid ka vahel mängu näha oma kodus. Ootaks koondist kunagi Pärnu kah.
Leave a comment:
-
kordan veel, et mul on Rakvere mängule kak vabapääset ja ise ma sinna mängule ei jõua. Töö ja värgid. Et kui keegi huvitet, siis võtke ühendust PM või dannar.leitmaa@epl.ee
Leave a comment:
-
Et Rakvere inimesed saaksid ka vahel mängu näha oma kodus. Ootaks koondist kunagi Pärnu kah.Algselt postitas marrrtin Vaata postitustmiks on teine mäng rakveres
Leave a comment:
-
miks on teine mäng rakveres
täitsa meeldis mäng, eriti mošnikovi ja saagi koostöö
ning muidugi anieri värav

väga super
Leave a comment:
-
Mäng + väravad ,kui keegi veel ei näinud
Anieri värav oli ikka väga magus
Ja lisaks on Eesti ainuke meie alagrupis, kellele pole ühtegi väravat löödud.
Leave a comment:
-
olin samuti üllatunud, et ta pingile ei mahtunud. aga see näitab, et meil on mängijaid kelle vahel valida.Algselt postitas PatriotsFan Vaata postitustKeegi oskab öelda , miks Ojamaa ei olnud isegi pingil ?
Leave a comment:
-
See oli nüüd küll kõige haledam vale ever.Algselt postitas dannar Vaata postitustaa, ma päris nii noori ei mõelnud.
Leave a comment:
-
aa, ma päris nii noori ei mõelnud. Selliseid noh, täisealisi naisi oli ka üllatavalt palju. Vahetasin ka vaheajal kohta ja ülemisel rõdul oli palju rahulikum. Esimesel poolajal sai ühele pinistajale ka öeldud meie seltskonna poolt, et pasunda siis kui värav tuleb. Noorsand läks selle peale mingite omavanuste plikside juurde ja pinistasid seal teineteisele kõrva edasi.Algselt postitas zip Vaata postitustKoolides jagati tasuta pileteid, see pärast sa neid seal ka nägid.
Minul istus kaks pasundajat nina all, mingid 8-10 aastased, proovisid seal erinevaid pasundamisviise, väga pinda käis, viis selleni et vaheajal pidin kohta vahetama.
Leave a comment:
-
Koolides jagati tasuta pileteid, see pärast sa neid seal ka nägid.Algselt postitas dannar Vaata postitust1. mäng oli kena ja Eesti poisid võitlesid ilusti. KAhjuks lasti vastastel ka liialt palju rünnata ja parema klassiga meeskonnaga oleksime kõvasti hädas olnud.
2. värav Anierilt oli iludus
3. ilus oli ka see, et võrreldes a-koondisega on mängudel rohkem noori ja ilusaid tüdrukuid.
4. piripasunad pistke endale persse.
Minul istus kaks pasundajat nina all, mingid 8-10 aastased, proovisid seal erinevaid pasundamisviise, väga pinda käis, viis selleni et vaheajal pidin kohta vahetama.
Leave a comment:
-
1. mäng oli kena ja Eesti poisid võitlesid ilusti. KAhjuks lasti vastastel ka liialt palju rünnata ja parema klassiga meeskonnaga oleksime kõvasti hädas olnud.
2. värav Anierilt oli iludus
3. ilus oli ka see, et võrreldes a-koondisega on mängudel rohkem noori ja ilusaid tüdrukuid.
4. piripasunad pistke endale persse.
Leave a comment:
-
No nii, väga hea mäng oli tahaks kõige pealt. Rahvast oli tulnud päris tublisti, ise kartsin väiksemat numbrit. Kuigi oli Fair Play päev olid mõlemad meeskonnad sellega osati hädas ja vaat et vahepeal oli hoopis Eesti see kes rohkem vigasi tegi. Kiita tasuks Kaimar Saagi kes oli tänases mängus väga tubli, tekitas väga häid võimalusi, oli palliga hea ning tema eeltöö esimeses väravas oli väga osav. Anieri värav oli kohe väga hea, väga osavalt möödus kaitsjatest ja saatis palli külmalt võrku, Eestil oli veel üks super võimalus teisel pool ajal kui üks meie mängijatest (numbrit ei mäleta) sai väravavahiga värava all silmitsi kuid grusiin suutis tõrjuda. Siiski, väga tubli U21! Kiidusõnad kindlasti Saagile, Anierile ja Pedõkile!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: