Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-21 koondis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• fcfloraforever
    replied
    Estonia
    1 Pedõk
    2 Veis
    3 Tšegodajev
    4 Jahhimovitš
    5 Morozov
    6 Frolov
    7 Jevdokimov
    8 Luts
    9 Zenjov
    10 Mošnikov
    11 Saag
    Bench
    12 Savitski
    13 Artjunin
    14 Kallaste
    15 Taar
    16 Võtti
    17 Alliku
    18 Anier

U21 Algkoosseis nigi varupink täna.

Leave a comment:

• El President
    replied
    Vutikoondis laenas Kaimar Saagi üheks poolajaks noortekoondisele

mõistlik otsus. kirik keset küla...

UEFA.com pakub sellist algkoosseisu

Estonia
    • 1 Pedõk
    • 2 Veis
    • 3 Tšegodajev
    • 4 Jahhimovitš
    • 5 Morozov
    • 6 Frolov
    • 7 Jevdokimov
    • 8 Luts
    • 9 Zenjov
    • 10 Mošnikov
    • 11 Saag
    • Bench
    • 12 Savitski
    • 13 Artjunin
    • 14 Kallaste
    • 15 Taar
    • 16 Võtti
    • 17 Alliku
    • 18 Anier
    Coach
    • Frank Bernhardt

Leave a comment:

• Jonnipunn
    replied
    Eesti A koondis peatub/elab alati enne koduseid kohtumisi Pirita TOP-is. Võib-olla ka U-21 koondis. Ise olen vähemalt korduvalt enne valik/sõprus kohtumisi eesti koondislasi TOP-i ja selveri kandis hängimas.

Leave a comment:

• v50
    replied
    Täna oli mingi Šveitsi U21 mehed Shnelli staadionil, mitte mängijad aga mingi personali moodi vist. Punases ja selja peal "Suisse." Ei saanud täpselt aru kumb, aga Eesti U21 või A koondis oli täna Pirital, bussiga mööda sõites sai nähtud.

Leave a comment:

• hassan74
    replied
    Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Ei ole mängija suhtes aus kui teda vägisi noortekoondises kinni hoitakse.
    Kui tase hoolimata noorusest vastab, tuleb igal võimalikul juhul mängija A-koondisse edutada.
    Ja üldse võiks noori julgemalt A-koondises vähemalt sõprusmängudes proovida, et põlvkondade vahetused sujuvamalt laabuksid.
    Sa pole vist tuumale hästi pihta saanud.Keegi ei räägi vägisi kinnihoidmisest. Hetkel noortel suur võimalus edasi saada ja seda peaks toetama.See ju meie tulevik. Seda enam, et edasipääsemisel saadakse kogemusi, mis rohkem väärt, kui rahvusmeeskonna mõnelt mängult puudumine. Keegi ju ei räägi "vägisi" kinnihoidmisest vaid hetke olukorrast

Leave a comment:

• gianluca
    replied
    Tuletaks kõigile tööinimestele meelde, et aegsasti on vaja hoiatada lühikese reede eest tööandjaid, sest reedene mäng Šveitsiga algab Kadriorus 16.00

Leave a comment:

• räim
    replied
    Algselt postitas ukuullevald Vaata postitust
    kas keegi teab kus saab kuponge mille eest saab švetisi mängule 25 eeguga pileti?
    Ajakiri Jalka esikaanelt saad välja lõigata kupongi.

Leave a comment:

• odralauk
    replied
    kas keegi teab kus saab kuponge mille eest saab švetisi mängule 25 eeguga pileti?

Leave a comment:

• andre26
    replied

Leave a comment:

• willane
    replied
    muuladega, muuladega

Leave a comment:

• Hellik
    replied
    14.11.2009 Republican staadion, Jerevan, Armeenia - Eesti

18.11.2009 Rize staadion, Rize, Türgi - Eesti

Hetkel on Armeenia-Türgi piir veel kinni aga paari kuu jooksul peaks see avanema. http://www.nytimes.com/2009/09/02/wo...rkey.html?_r=1

Jerevani ja Rize vahemaa on iseenesest ainult 300 km. Huvitav, mismoodi transport korraldatakse.

Leave a comment:

• Keiss
    replied
    Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
    Oleks minu teha siis mina panustakski praegu kogu auru U-21- le .Tooks mõlemad Purid ,Teniste , Saagi , ühesõnaga kõik paremad lipu alla ,et reaalset edasipääsu üritada. A-koondise laev on nii või naa praegu läinud ja üsna kahtlane kas järelejäänud kahest mängus üle ühe punkti saavad. Mis tähendab ,et tabeliseisu me ei paranda ja jääme ikka loosimisel samasse potti.
    .

101% aga miskipärast ei taheta teha nii julgeid valikuid.

Leave a comment:

• zip
    replied
    Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
    Oleks minu teha siis mina panustakski praegu kogu auru U-21- le .Tooks mõlemad Purid ,Teniste , Saagi , ühesõnaga kõik paremad lipu alla ,et reaalset edasipääsu üritada. A-koondise laev on nii või naa praegu läinud ja üsna kahtlane kas järelejäänud kahest mängus üle ühe punkti saavad. Mis tähendab ,et tabeliseisu me ei paranda ja jääme ikka loosimisel samasse potti.
    .
    Sander Puri ma jätaks siiski A-koondisesse kuid muidu olen nõus, U21-l on võimalus midagi korda saata siin.

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Algselt postitas teadlane Vaata postitust
    . To Kesa: et Peitre on ikka vasakkaitsja , mitte ründaja
    Sellepärast ongi vajalik, et just kõikvõimalike U-de koosseisude avaldamisel mängija positsioon ära märgitakse.

Soccernet annab:
    Meelis Peitre
    Kodakondsus: Eesti
    Asetus: Ründaja
    Sünnipäev: 27. märts 1990

Minu meelest ei ole õige U-21-te komplekteerimisel eelistada A-koondisele.
    Iga punkt valikmängudes mõjutab aastaid Eesti A-koondise reitinguid, mille järgi pannakse paika tugevusgrupid järgmistel loosimistel.
    Iga mängija eesmärk on mängida A-koondises, ükskõik kui hästi U-21-l läheb. Ei ole mängija suhtes aus kui teda vägisi noortekoondises kinni hoitakse.
    Kui tase hoolimata noorusest vastab, tuleb igal võimalikul juhul mängija A-koondisse edutada.
    Ja üldse võiks noori julgemalt A-koondises vähemalt sõprusmängudes proovida, et põlvkondade vahetused sujuvamalt laabuksid.

Leave a comment:

• teadlane
    replied
    Nõus Rootsi Kunniga, ja Pohlak võiks tõesti alustada u-21-le panustamisega, sest pealegi seal olevad poisid on paljud aastast 1990, mis tähendab, et nemad saavad ka järgmises valiktsüklis järgmise u-21 eest mängida ja siis edasipääsemine veelgi võimalikum ju. To Kesa: et Peitre on ikka vasakkaitsja , mitte ründaja

Leave a comment:

Working...
X