kas U-21 koondise mängude kohta ka online infot kuskil vaadata saab? tänud
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-21 koondis
Collapse
X
-
Football live scores page on Flashscore.com offers all the latest football results from Africa Cup of Nations 2025 and more than 1000+ football leagues all around the world including EPL, LaLiga, Serie A, Bundesliga, UEFA Champions League and more. Find all today's/tonight's football scores on Flashscore.com.
leidsin sellise lingi
ja wikipedias selline lehekülg olemas:
Kommentaar
-
Poolajal 4 vahetust, kuid mõlemad esimesel poolajal kollase kaardi teeninud kaitsjat jäävad sisse... :/
Ja ongi nii, isegi rutemini kui ma arvasin irw. Baranovile teine kollane otsa ja viimased 35 minutit tuleb vähemuses mängida. Mida sitta Reim?
77' - Valgevene juhtima, minut hiljem Anier viigistab.
Kommentaar
-
hetkel käib Läti-Eesti mäng, venelased kirjutavad huvitavalt Karol Metsa nimeAlgselt postitas Meintz Vaata postitusthttp://instatfootball.tv/commonwealth2013/
Live ülekanne
Valgevene võitis Tadzikistani 5:2
Kommentaar
-
mina esialgu väga ei muretse. turniir on 1991 vanusele, meil on 1992-93 mehed (ok, kõik juba täismehed, vahet pole, mis aastal sündinud), seega jäi koju ju terve rida häid 1991 mängijaid ning lisaks veel Luigend, Tamm, Goldberg jne.Algselt postitas levkoi Vaata postitustkusjuures nii halba kubokit (ka vana formaadi järgi klubi tasandil) ma ei mäletagi
Peterburi järgmine mäng 24.jaanuaril kell 14.30, vastane veel teadmata, sest C-grupi viimane voor peetakse täna.
PS. urmar, jalkaliit võiks nüüd erinevate U-koondiste aastaplaanid ja nimekirjad-pildid välja vahetada
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar