Replying to Topic \'Tilk tõrva meepotis\'
Selles osas olen aiFoga täiesti ühel nõul. Keset teed jooksmine ja liikluse segamine võib järgmine kord kaasa tuua rongkäigu keelamise. See oleks väga rumal, sest mäletatavasti nägid Kojamees ja teised väga suurt vaeva, enne Venemaa mängu rongkäigu organiseerimisega. Samuti punase tule all MASSIGA üle tee minemine on väga nõme ja jätab meist jõhkardite mulje. Kui läheksime organiseeritult ja teisi mitte häirides, siis võiksime loota, et ka meie soovidega arvestatakse. Praegu teeme ainult endale s***a sellega ju. Viimane aeg oleks sellest aru saada
Originally posted by aiFo
mis veel siinse teema alla v6iks k2ia... rongk2ik, mis l2bi linna liigub... k6ik on ju tore ja puha ning isegi faierid sobisid asja juurde p2ris ilusti viimati, aga... mulle p6hjusm6tteliselt ei meeldi tegelased, kes...
*jooksevad keset teed ja h2irivad ilma p6hjuseta liiklust
*taovad busse ja autosid jalaga
*mölisevad vastutulevate inimestega ja blokeerivad nende liikumist
*loobivad neidsinaseid suitsevaid pulkasid teedele ja mujale kus mitte nende koht ei ole...
*on kogu selle möllu juures veel hirmk6vad mehed ning arvavad et nii peabki...
sellises seltskonnas tunnen ma ennast pisut imelikult... ja taandun... ja tunnen h2bi... see oli nyid siuke moraalijutt vms, aga kogu see tramburai on l2inud niikaugele, et muud ei j22 yle lihtsalt. alkohol teeb inimesega imep2raseid asju kyll, aga korraks v6iks m6elda ka sellele, mis muljet me tahame endast j2tta kaasmaalastele, kulla jalkaf2nnid. praegu me kujundame oma mainet, mitte ei taha, et eestlased ise arvaks, et eesti jalkaf2nnid on destruktiivsed joodikud, kes arvavad, et EESTI-EESTI karjudes on neile k6ik lubatud...
mis veel siinse teema alla v6iks k2ia... rongk2ik, mis l2bi linna liigub... k6ik on ju tore ja puha ning isegi faierid sobisid asja juurde p2ris ilusti viimati, aga... mulle p6hjusm6tteliselt ei meeldi tegelased, kes...
*jooksevad keset teed ja h2irivad ilma p6hjuseta liiklust
*taovad busse ja autosid jalaga
*mölisevad vastutulevate inimestega ja blokeerivad nende liikumist
*loobivad neidsinaseid suitsevaid pulkasid teedele ja mujale kus mitte nende koht ei ole...
*on kogu selle möllu juures veel hirmk6vad mehed ning arvavad et nii peabki...
sellises seltskonnas tunnen ma ennast pisut imelikult... ja taandun... ja tunnen h2bi... see oli nyid siuke moraalijutt vms, aga kogu see tramburai on l2inud niikaugele, et muud ei j22 yle lihtsalt. alkohol teeb inimesega imep2raseid asju kyll, aga korraks v6iks m6elda ka sellele, mis muljet me tahame endast j2tta kaasmaalastele, kulla jalkaf2nnid. praegu me kujundame oma mainet, mitte ei taha, et eestlased ise arvaks, et eesti jalkaf2nnid on destruktiivsed joodikud, kes arvavad, et EESTI-EESTI karjudes on neile k6ik lubatud...

Kommentaar