Replying to Topic \' EESTI-ISLANDI afterparty\'
Mul on igatahes sallil Eesti-Islandi märgile koht broneeritud
Mul on igatahes sallil Eesti-Islandi märgile koht broneeritud
...ehk teeme takkajärele..
Muuseas, Kunn, kas sul pole ehk ühte Uus-Meremaa märki kuskil veel üle? Hirmsasti oleks vaja
...ehk teeme takkajärele..
Pubisse oli kogunenud üliarvukas seltskond, istekohtade osas käis pidev tsirkulatsioon
Tšehhi õlu, soe toit, Becherovka ja live muusika on mõned märksõnad sellest õhtust
). Palju temal ja hiljem saabunud Andres Operil ja Urmas Roobal sel õhtul autogramme tuli jagada ja fännidega pildi peale jäädvustuda, kes seda lugeda jõudis
Heameelt tegi, et kõikse tuumik oli siiski otsustanud Wellingtoni koguneda, vaid Raix viilis miskipärast 
ja tööle jõudsin alles pool kaks :P Suured tänud kõigile pidulistele ja baari personalile - lahedad olite!
aga neile, kes Dreamphishi kohale sebisid, live-esinemised annavad melule tohutult juurde.
Aga kui nüüd lugeda, et hiljem käisid Oper ja Rooba ka kohal, siis tuleb
tunne peale.
, kes sõitis tagasi koju Imaverre. Ja miks tal lipp maha kukkus? Nimelt oli Piiroja kogemata peaga talle vastu kätt löönud ning siis oligi lipp maha kukkunud. Pull oli veel see, et tüüp (nimi jäi kahjuks küsimata, kuid need õnnelikud, kes kava said, võivad järgi vaadata) oli suht kriitiline mängu peakohtuniku käes. Esimese Eesti värava paneb ta osaliselt vilemehe süüks, kes liiga kiiresti mänguvile andis, kuna Islandi väravavaht polnud oma postide juurde veel jõudnud. Kui nüüd tagantjärgi mõelda, siis oleks selle vennaga hoopis muid asju arutanud, kuid jah nii see elu on. Igatahes lahe punkt õhtule.
karmid tööpäevad olid seljataga (loe: olin ysna läbi omadega) ning täna ka veel tähtis päev, nii et...
ja hakkan tasapis samme Wellingtoni seadma..
)

Kommentaar