Replying to Topic \'Eesti - Island\'
Tõepoolest ülikõva.. Kui Kaarel of Berg mulle teise poolaja keskel ütles, et tuleb 0:0, siis tundus see tõesti üprsiki tõenäoline. Aga siis jah hakkas juhtuma
Viikmäe tegi tõepoolest supermängu ja oleks minu arust pidanud ka Belgia vastu algusest saadik mängima. Mehe nägu, kui ta juubeldades käed tõstis ja pilgu meie tribüünile suunas, ütles kõik: Nägite mehed, vara on mind maha kanda!
Väljak tallati tõepoolest porimülkaks, siiski suutsid meie mängijad suurepäraselt ilmastikuoludega kohaneda, kuigi tehti ka mõned rumalused, näiteks Hohlov-Simsoni üritus mööda maad sööduga äärt vahetada, mille islandlane vahelt võttis (sest pall jäi poolel maal seisma). Muidu aga oli Sergo väga tubli nagu ikka
Taas paistis praagiga silma Kristal, ning hästi tegutses Reim. Poomil õnneks-kahjuks tööd polnud :P
Kui Opi teise palli Islandi võrku saatis, siis oli ekstaas staadionil ikka täielik
Parimat hooaja lõppu poleks soovida osanud. Eelmise aastaga võrreldes, kui öö ja päev. Hea töö, Arno!
Tõepoolest ülikõva.. Kui Kaarel of Berg mulle teise poolaja keskel ütles, et tuleb 0:0, siis tundus see tõesti üprsiki tõenäoline. Aga siis jah hakkas juhtuma
Viikmäe tegi tõepoolest supermängu ja oleks minu arust pidanud ka Belgia vastu algusest saadik mängima. Mehe nägu, kui ta juubeldades käed tõstis ja pilgu meie tribüünile suunas, ütles kõik: Nägite mehed, vara on mind maha kanda!
Väljak tallati tõepoolest porimülkaks, siiski suutsid meie mängijad suurepäraselt ilmastikuoludega kohaneda, kuigi tehti ka mõned rumalused, näiteks Hohlov-Simsoni üritus mööda maad sööduga äärt vahetada, mille islandlane vahelt võttis (sest pall jäi poolel maal seisma). Muidu aga oli Sergo väga tubli nagu ikka
Taas paistis praagiga silma Kristal, ning hästi tegutses Reim. Poomil õnneks-kahjuks tööd polnud :P Kui Opi teise palli Islandi võrku saatis, siis oli ekstaas staadionil ikka täielik
Parimat hooaja lõppu poleks soovida osanud. Eelmise aastaga võrreldes, kui öö ja päev. Hea töö, Arno!
Teine poolaeg oli muidugi imeline, eriti pärast esimest väravat, sellest saime nagu indu juurde ja mäng läks veelgi võimsamaks. Viikmäe tõukab nii Zellu pingile. Mul ei ole küll Zelinski vastu midagi, aga isiklikult pean Viikmäed temast mõneski elemendis paremaks.
, aga väga hea mängu tegi minu silmis ka Simson, kelle head võitlusvaimu ning osavat tegutsemist oli tore jälgida.
neile, kes staadionile kohapeale ennast vedasid - tõelised fännid tõesti!
- millised tulemused=areng !!! Järgmisse aastasse läheme veelgi näljastemana nüüd !
Kommentaar