Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Balti Turniir 2003

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Balti Turniir 2003\'

Miks kurat ei võinud Eesti kuuevarbalisi võita?ma niii ootasin seda mängu ja lootsin,et lätlased lahkuvad siit kaotusega.Mis Pareikosse puutub siis kui tahtmist ei ole,ärgu tulgu jah Eesti koondist enam esindama kui klubi tähtsam.Vot teile patriooti.
    Olen kindel,et Eesti jalgpallikoondis jõuab lähiajal suurturniirile,kuid Eestlasena võin EM tiitlist vaid unistada. -Enar Jääger

Kommentaar

huvitav ksut saada sed amängu etv ei korda kah seda enam

Kommentaar

Mäng lõppes küll viigiga, kuid mulle oli igatahes mängupilt meelt mööda. Me domineerisime kohtumist. Kui tihti seda ikka juhtub meie koondise puhul? Kuidagi avatum, julgem ja aktiivsem tegutsemine meie meeste poolt platsil. No eks tabeliseis sundis ka riskivabamalt ründama. Lätlased olid ootamatult ohtlikud igasugustest standardolukordadest. Igatahes oli üle mõne aja üks põnev 0-0 mäng.
        Täitsa tegijad - Lindpere, Stepanov (nagu rahu ja kindlus ise), Terehhov ja Teever.
        Võidust jäi siiski vist puudu üks Andres Oper. Reimist oli kah nagu puudus - Liivo oli küll täitsa ok, kuid kui oli vaja ründavalt tegutseda, siis tema kõige paremaid teravusi ei loonud. Vennad Roobad said täna väga palju palli.

Anyway - pikka iga Balti Turniirile.

Kommentaar

Originally posted by xKxAxPxUx

Originally posted by magicm

Nii, Lätis siis Balti turniiri ära võitis, kuna neile 0-0 viigsit Eesti vastu piisas. Eesti tegi küll parema mängu, kui Leedu vastu, kuid ma ei saa aru, kuhu on kadunud see, millega me tavaliselt läbi lööme - võistlusvaim, miks jäi üritusest puudu? Tavaliselt see meid edasi viibki, sest nii väikses riigis ei ole tähtmängijaid jalaga segada. Tundub, et seda Balti turniiri ikka väga kergekäeliselt võeti, loodame, et siis Euro valikmängudes jälle hoo sisse saame ja mängijaid võitlema hakkavad, sest sellist uimerdust ei taha enam näha, kuna oleme rohkemaks võimelised, meil ju tegelt väga hea koondis on. Järgmine aasta võiks ikka asja tõsisemalt võtta ja asja tasku paneme, kuigi jah kodus oleks seda ilusam teha olnud.
          järgmine aasta ei ole turniiri see on ülejärgmine aasta jälle
          Või nojah läks korraks meelest, et see iga kahe aasta tagant toimub.

Kommentaar

magicm sa pole mõelnud minna ntx sl olehte tööle, sul nii osavad sõnamängud?

Kommentaar

Originally posted by märt

magicm sa pole mõelnud minna ntx sl olehte tööle, sul nii osavad sõnamängud?
              Pole veel pakkumist tehtud, muidu hakkaks asja kaaluma :P See lause jah natukene üle kivide kändude läks, kuid võin seda ju muuta, siis sul vähemalt süda rahul :P

Kommentaar

ei vahva kle tee eesti-läti mängust ylevaade ma ei näind mängu:P

Kommentaar

Arvan, et ei ole selleks õige inimene. Eks sa loe esmapäevasi ajalehti ja interneti lehekülgedelt, kuid nii palju võin õelda, et esimene poolaeg täitsa korralik oli ja meeskonna tegutsemine jättis väga hea mulje, kuid teine poolaeg, kuidagi asi käest lasti, ei võideldud enam iga palli pärast ja valesi sööte ka rohkem oli. Eks see väsimus olevat neid seganud, kuid miks lätlased siis nii ära ei kustunud, neil ju alles eile mäng oli. Anyway, oleks teine poolaeg ka selline olnud, kui esimene oleks ehk väravanigi jõudnud ja võib olla ka ära teinud, kuid oleks on sitt mees ja ei maksa midagi :P Samas jah, Leedu mänguga ei anna võrrelda, nii et nagu Pijperski ütles, miski pole veel kadunud ja küll ka uuesti võidud tulema hakkavad

Kommentaar

Originally posted by märt

huvitav ksut saada sed amängu etv ei korda kah seda enam
                    mul on see mäng lindistatud
                    izerman@hotmail.com

Kommentaar

Originally posted by Kosk

Sellessuhtes küll, et selline kaotus ajab pisut närvi, eriti kui käid mängu vaatamas linnas, mis põhimõtteliselt on Läti Vabariik ja kus kuuvarbalised piiri ületavad, et oma sugutungi rahuldada ja eesti totsidele tited taha keerata.
                      Mis oli, pidid käega leppima,või..

Kommentaar

minu arust tegi väga hea mängu Enar Jääger päästis paar korda eestlased Läti ohtlikest läbiminekutest jätab väga kindla keskkaitsja mulje ainult lõpus läks üks löök korra üle jala .....aga muidu ma loodan et sellest vennast tuleb midagi väga head!
                        fc pohmell

Kommentaar

Originally posted by duff_K

minu arust tegi väga hea mängu Enar Jääger päästis paar korda eestlased Läti ohtlikest läbiminekutest jätab väga kindla keskkaitsja mulje ainult lõpus läks üks löök korra üle jala .....aga muidu ma loodan et sellest vennast tuleb midagi väga head!
                          Seda usun ka mina, kuna ta on alles 18 ja kõik mängud mis ta koondise eest on pidanud, on mees väga hästi hakkama saanud ja ennast tõestanud Seekord tegi üldse kaitse suht hea mängu, sest Stjopa oli ka väga heal tasemel ja ka vennad Roobad täitsid oma ülesanded ilusti.

Kommentaar

Originally posted by magicm

vennad Roobad täitsid oma ülesanded ilusti.
                            ja mis ülesanne see siis oli?!
                            The other line moves faster.

Kommentaar

Oli aasta 1938, olin siis alles 8-aastane poisikene minu poeg aavo ei olnud veel syndinud

Kommentaar

Originally posted by uuno73

Oli aasta 1938, olin siis alles 8-aastane poisikene minu poeg aavo ei olnud veel syndinud
                                I wonder if this guy is for real?
                                \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Working...
                                X