Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Eesti - Brasiilia maavõistlus
Collapse
X
-
Kommentaar
-
...selle mänguga saab minu teise elu e. jalgpalli elu üks suuremaid unistusi täidetud (esimene selles vallas on Eesti pääsemine MMile või EMile)...SUPER!!!!
Kuigi ma seda uudist mõniaeg varem etteteadsin ei uskund ennem kui täna kuulsin ja nägin..respekt EJL!!!
Brasiilia mängudest 78MM/Argentiinas ja eriti 82 MM/Hispaanias algas minu pöördumatu jalgpalliarmastus mis kestab elu lõpuni..ja nüüd siis augustis ja kodus kaks lemmikut vastamisi...liiga hea et olla tõsi... ilmselt mäng mis toimub kord elus!
lahinguväljal näeme, rsk!!!!RummaBastards!Kommentaar
-
Nüüd on ehitushinnad langenud ja ka metall peaks odavam olema. Seega võiksid EJL ja Levadia koostööd teha, et lisatribüün valmis teha. See Brasiiliavarijant on veidi ootamatu, kuulsin kuskilt, et juubeliks tuleb hoopis Portugal. Aga Brasiilia on ka jee vääriline.Kommentaar
-
EJL võiks edaspidi kuidagi suurmängud ( sõprus+ alagrupp) kohaliku ML- külastamisega siduda. Kui oled vaadanud 5 mängu saad 5 %soodust ,kui 10 mängu saad 10 % jne. Kui ei ole üldse vaadanud maksad nats rohkem . Huvitav ,mis reaktsioon sellele järgneks.
FCF ForeverKommentaar
-
Ma tunnen inimesi, kes tunnevad inimesi.
(milani foorumis küsiti minu vastust sellisele mängude graafikule ... vist isegi ei olnud tegu brasiillasega)Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar