Replying to Topic \'Bulgaaria vs. Eesti\'
olime sõbraga, tahtsime vaadata jalgpalli. läksime baari, kus seda mängu näitas(mitte tallinna baar). ütlesin baaridaamile, kas saaks jalgpalli vaadata. võis. vaatasime, kuni tuli üks mees ja ütles mulle, et eesti jalgpall on täielik sitt, vaata parem markko märtinit. ma ei tahtnud. ta käis mulle pinda. ma lõin teda. kas tegin õieti??
olime sõbraga, tahtsime vaadata jalgpalli. läksime baari, kus seda mängu näitas(mitte tallinna baar). ütlesin baaridaamile, kas saaks jalgpalli vaadata. võis. vaatasime, kuni tuli üks mees ja ütles mulle, et eesti jalgpall on täielik sitt, vaata parem markko märtinit. ma ei tahtnud. ta käis mulle pinda. ma lõin teda. kas tegin õieti??
Mina rõhutasin nimelt kokkumängu, mitte koondise eest peetud mängude arvu (kuigi praeguse statistika järgi on nüüd sedagi flora noortel rohkem) või üldse palluri elu jooksul professionaalsel tasemel mängitud mängude koguhulka. Hmm Flora noored sa ütled...seega mõtled sellega eelkõige Reinumäed, Klavanit, Saharovi, Jääger-it, siis JAH neil on paremad kokkumängu kogemused, kuna neil on :
)
Kommentaar