San Marino ja Malta on suvisel ajal kenad
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Küpros (24.03.2022 kell 19 @ A. Le Coq Arena)
Collapse
X
-
Algselt postitas dnb Vaata postitusteriti ei mõista mida see või kasvõi ukr lippude lehvitamine koondisele andma peaks
Kommentaar
-
Algselt postitas dnb Vaata postitusteriti ei mõista mida see või kasvõi ukr lippude lehvitamine koondisele andma peaks
Aga kui see kõik kõrvale jätta, siis peaks ju üsna selge arussam olema enamus maailmas, et selle toreda laulu sõnum on vägagi tõene
Kommentaar
-
Kuidagi pikka koondisepausi oli tunda ja murul (esimsel pooajal ebakindlust). Lisaks liigne ettevaatlikus esimesel jättis meile summa-summaarium vähem aega võimalusteks, aga noh tuppa ei tahtnud ju ka saada. Teise poolaja mäng mulle meeldis, kuigi vahepeal liialt kitsaid äärekoridore otsiti, pall peaks keskelt ka ikka vahepeal liikuma. Väravast on ikka väga kahju, ilus kombinatsioon ja lahendus, aga mingid lollakad offi millimeetrid - ma ei tea, seda võiks ikka lugeda okeiks, pigem pooldada väravaterohket jalgpalli. St kui Küpros oleks löönud värava ja tõmmatud samasugune millimeetrite joon ja see oleks lugenud, ma poleks kurtnud. Oeh see teema on nagu on. Igatahes mängu parim Käit - tüüp eile oli minuarust rohkem Kostja kui Kostja ise, see mängupraktiga on hästi mõjunud. Ojaamaal oli minuarust pigem kehv päev, aga kas meil talle asendust polegi?
Egas midagi, Küprosel läheb nüüd päris kuumaks see teine 90min poolaeg.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustOjaamaal oli minuarust pigem kehv päev, aga kas meil talle asendust polegi?
Egas midagi, Küprosel läheb nüüd päris kuumaks see teine 90min poolaeg.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar