320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Austria - Eesti (27.03.2023 kell 21.45 @ Linz)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #16
    Kõigepealt Eesti poistele respect! Suutsid päris pikalt Austriat tagasi hoida, aga nagu ikka jäi lõpuks oskustest ja füüsisest puudu. Ütleks, et see kaotus läks ikkagi enamjaolt Häberli kapsaaeda. Vahetustega jäi ta selgelt hiljaks... no väsinud jalgadega ei saa lihtsalt sellisele pressile vastu. Teniste pingile jätmine on tõesti väga kummaline. Kui ta just endiselt vigastatud pole, siis ei näe küll põhjust miks Häberli teda sisse ei toonud.

    Üldjoontes siiski oli 90% mängust emotsioon päris hea, ja põnev oli vaadata. On näha, et meestel on välismaale siirdumised ikka kasuks tulnud. Mõned aastad tagasi oleks me ilmselt nüri 0-4 kaotuse siit saanud. Häberli on ka tegelikult head tööd teinud koondisega. Detailide kallal muidugi annab nuriseda, aga süsteem on koondises paigas ja tundub, et selline meeskonna vibe on ka tekkinud. Ega midagi muud polegi öelda kui klassikaline siit on hea edasi minna.

    Kommentaar


      #17
      Tunne on huvitav. Päeval ootasin kolmekat tuti vahele, kuid vahetult enne mängu hakkas süda taguma nagu EM2012 valiktsükli ajal, kui tiinekana sai taskuraha eest pilet ostetud ja kohale mindud. Oli täpselt see tunne nagu Rüütli ajal, et jah, kuradi raske mäng tuleb, aga miks me ei võiks siit punkti võtta? Aga mängijaid tunnelis nähes tundus, et midagi on võlssi: mängijad on närvilised, piidlevad vastaseid. Vaid Hein tundus rahulik, ehkki ka see vaatlus osutus petlikuks. Mõtlesin alul, et hea, et Hein selle palli kohe vastu vastast lõi ja me pääsesime, et äkki raputas värina lahti. Ei ühtigi. Sinjavski ja Zenjov on mõneti väga sarnased mängijad. Nad on mõlemad ilgelt flegmaatilised, saavad palli omaks, ajavad kaela ette, annavad mingeid imelikke välisküljesööte, mis veerevad nagu kaameli ila, kukuvad kergesti pikali ja siis loivavad edasi. Ma suudan nende mängimist nähes alati üllatuda, kuidas sellised kaikad väljakul olla saavad. Ja siis sähvatab! Tuleb löök, tuleb väravasööt, tuleb värav. Ja vaatad seda väravat ja ise ka ei saa aru, kuidas see nii läks. Zenjov on selliseid löönud küll ja veel. Küll on need 1v1 olukorrad keskele jne. Aga jalgpall on ju väravate löömiseks. Sinjavski miiemeetirised audid on kah omaette ooper, ma ei tea, kas ta peaks kodus hantlid kätte võtma või kuidas seda arendada saab? Risto Kallaste autide ajaks sisse vahetada!

      Vahetuste koha pealt.. Juba 60. minutil oli näha, et meie omad ei jõudnud enam korralikult mehi üle anda, liikumisi kaasa teha, kõik käis äärmiselt loivates. Kui pall läks auti, ei rahustatud otseselt mängu, vaid ahmiti õhku, et üldse jalul püsida. Vanameister Vassiljev tegi mitu meeletut spurti. Zenjov oli läbi. Aga keda oli pingilt võtta? Shein ja Sorga olid Ungari vastu kehvad, Tunjov ei näidanud kah mingisugust minekut. Ise ootasin Zenjovi-Ojamaa vahetust. Samas tundus ikkagi imelik, et puhtalt ausõna pealt jalgadel püsinud mehi välja ei vahetatud. Teha esimene vahetus 12 minutit enne mängu lõppu ja sedagi sunnitult... Kas Häberli tõesti ei usalda mehi, kelle ta ise on koondisesse kutsunud, või usub ta, et vaevu jalgel püsiva Vassiljevi üks sööt võiks olla ohtlikum kui näiteks värske Tunjov, kes teeb seda, mida ta oskab ja suudab?

      Kokkuvõttes ongi vist kahju, et see kõik nii lähedal oli. Siis saab otsa vaadata, et kas oleks saanud midagi kuskil juurde panna. Hein tegi kah tüüpilist noort väravavahti, et üks mäng on hea, järgmises jälle so-so nagu öeldakse uuemas maakeeles. Ma ei saa ka aru, et Inglise liiga peaks ju ometi jõuline olema, Heinal on ju pikkust ka, kuidas ta neid kõrgeid palle sedasi puterdab?

      Seda kõike arvesse võttes tuleb öelda, et vähemalt tekitab koondis jälle emotsioone. 2015–2020 oli üks masendav aeg, millest mäletan vaid 3:0 võitu Horvaatia üle.

      Kommentaar


        #18
        Kui Preemium Liiga hakkaks veebruari alguses, siis me oleks viigi kätte saanud.

        Aga üldiselt seis on suht normaalne. Poistel duhhi on ja Häberli vist saab aru, mis ta teeb. Peale alg II on muidugi koosseis hõre hetkel. Hein on muidu hea klassiga väravavaht, aga eile oli päris rabe mäng. Esimese Austria värava puhul ei oleks ideaalis vaja sinna enda ette tõrjuda palle. Milleri puhul oli kaks varianti: kas ei jõua pallist lahti saada ennem kui vastane jaole saab või söödab täiesti vänta kuskile. Oli ka mõned erandid muidugi. Sinyavski mängib valel äärel, äkki seepärast näeb nii õnnetu välja.
        Ma tooks välja Artur Pika. Kui mees koondise eest mängib, siis üldiselt teeb oma ära ikka. Ta tundub selline mängija, kes koondise eest on parem kui klubis mängides.

        Kommentaar


          #19
          Pikk jäi ka mulle positiivselt silma. Õigeaegse ja kiire pressiga sageli.

          Kommentaar

          Working...
          X