Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Slovakkia (5.09.2024 kell 21:45 @ A. Le Coq Arena, Tallinn, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma ei mäleta millal viimati nii hästi mängisime. Pisar tuleb silma, ma saan jälle jalgpalli nautida. (Manu fännid saavad aru)
    Dreams cant be buy

Kommentaar

Mängupilt oli tunduvalt parem. Selge see, et pöidlanipsust mäng paremaks ei lähe aga loodame, et vaikselt hakatakse tõusma. Peaasi, et turniiri lõpuks asereid selja taga hoida suudaksime.

Kommentaar

Okei mäng, kuigi võinuks vabalt jääda ka 0-3 v 0-4. Siiski on mul sellesse "uude" meeskonda usku üsna kõvasti!

Kommentaar

Tundus, et peale slovakkide väravat tegid nad enda jaoks üsna ohtliku vea, et rohkem kaitsesse tõmbusid. Hea õnne korral oleks Eesti sellest viigi välja pigistanud. Huvitav saab olema see, milline on slovakkide ja rootslaste praegune omavaheline tasemevahe, arvestades just EMil saavutatut.

Kommentaar

Algselt postitas cyrusvk Vaata postitust
            Tundus, et peale slovakkide väravat tegid nad enda jaoks üsna ohtliku vea, et rohkem kaitsesse tõmbusid. Hea õnne korral oleks Eesti sellest viigi välja pigistanud. Huvitav saab olema see, milline on slovakkide ja rootslaste praegune omavaheline tasemevahe, arvestades just EMil saavutatut.
            Ma ütleks, et Rootsi indivuaalne kvaliteet on kõrgem - küll aga, Slovakkia on väga ühtlane ja töötav meeskond, see press oli ikka maailma tase.

Kommentaar

Asjad mis on nõrgad:
              - Parem äär on siiani kohutav ja seal pannakse lihtsalt plaastreid peale, Lilander kõrgel ei tööta
              - Ainsalu poleks pidanud alustama, Palumetsal umbes 3x töövõimet, võibolla hindan valesti ka aga kuna Shein on kastist-kasti ja Palumets playmaker ei peaks liiga palju probleeme olema
              - Kaitse katmine ja mängu mittelugemine, ikka need overlapid tulevad kergelt vastastel ja meie kaitsjad alles teevad 180 kraadi peapööret
              - Treeneritelt ma eeldan tuli käsk mängida väravast pikka palli, pole neid nii palju vaja, saime lühikesega ehitatud ilusti täna

Hea:
              - Press oli tugev mõndadel hetkedel, surusime isegi 3-4 mängijaga vahest nende kaitset ja hoidsime neid taga
              - Hein on meile ülimalt vajalik ja hea mängija, loodan et vigastus ei tõsine, midagi tundub ikka olevat viga jalas
              - Sinjavski on ümbersündinud? Võttis edukalt ette mitmel puhul ja julgeb teha. Vinge et vastased meie triblamiste peale kollaseid võtavad, tähendab et teeme miskit ohtlikku lõpuks

Kommentaar

Algselt postitas Reina Vaata postitust
                Asjad mis on nõrgad:
                - Parem äär on siiani kohutav ja seal pannakse lihtsalt plaastreid peale, Lilander kõrgel ei tööta
                - Ainsalu poleks pidanud alustama, Palumetsal umbes 3x töövõimet, võibolla hindan valesti ka aga kuna Shein on kastist-kasti ja Palumets playmaker ei peaks liiga palju probleeme olema
                - Kaitse katmine ja mängu mittelugemine, ikka need overlapid tulevad kergelt vastastel ja meie kaitsjad alles teevad 180 kraadi peapööret
                - Treeneritelt ma eeldan tuli käsk mängida väravast pikka palli, pole neid nii palju vaja, saime lühikesega ehitatud ilusti täna

Hea:
                - Press oli tugev mõndadel hetkedel, surusime isegi 3-4 mängijaga vahest nende kaitset ja hoidsime neid taga
                - Hein on meile ülimalt vajalik ja hea mängija, loodan et vigastus ei tõsine, midagi tundub ikka olevat viga jalas
                - Sinjavski on ümbersündinud? Võttis edukalt ette mitmel puhul ja julgeb teha. Vinge et vastased meie triblamiste peale kollaseid võtavad, tähendab et teeme miskit ohtlikku lõpuks
                Just vastupidi. Esimesel poolajal prooviti ainult lühikesega tagant ehitada ja mängiti end lihtsalt surve alla. Teisel poolajal pika palliga mängimine ei lasknud vastasel meid enam nii kergelt kasti ligidal pressida.

Lilander ja Miller olid natuke ansamblist väljas. Jube palju tuldi sealt äärelt. Mõlemad Slovakkia äärekaitsjad olid tihti ründeliiniga samal joonel ja täiesti üksi sealjuures. Täiega häiris.

Kahju, et meie värav ei lugenud. Maru hästi mängitud olukord ründaja poolt. Hein muidugi tase omaette.
                Maailmameistrid!!

Kommentaar

Karm et siit viiki ei suutnud välja pingutada, sest mängu oli ja suluka värav viis kohapeal rahva ikka väga meeleolukaks. Ainult 1 tuli sisse just siis kui oli vaja natuke rohkem valvas olla - classic, aga eks meil natuke enne ka joppas nende postide ja lattidega. Väga tugev vastane oli ja suutsime tegelikult päris viisakalt hakkama saada, lõpus oli pigem meie värav õhus. Arvestades kui hiljuti aega tagasi koondis alles puha mudas oli - siis selline mäng, mina magan rahulikult täna. Asjad ei paista enam lootusetud, pigem vastupidi!

Kommentaar

Väga vahva võitluslik mäng. Minu primitiivne jalka nägemine ei saa aru Milleri mängitamisest. Lisaks, on kergelt aru saada mängu vaadates kes mängivad Preemium Liigas. Vlasy on jälle vana hea terav äär. Yakovlev paistis äge tüüp olema, pole teda varem liiga palju mängimas näinud. Oli küll offside, aga Sapi realiseerimine oli tasemel. Viimased 15 minutit oli kena vaadata.

I pa mängiti alt pikaga, peale Svk väravat proovisime lühikesega tulla.

Kommentaar

Algselt postitas Rudy Vaata postitust
                      Väga vahva võitluslik mäng. Minu primitiivne jalka nägemine ei saa aru Milleri mängitamisest. Lisaks, on kergelt aru saada mängu vaadates kes mängivad Preemium Liigas. Vlasy on jälle vana hea terav äär. Yakovlev paistis äge tüüp olema, pole teda varem liiga palju mängimas näinud. Oli küll offside, aga Sapi realiseerimine oli tasemel. Viimased 15 minutit oli kena vaadata.

I pa mängiti alt pikaga, peale Svk väravat proovisime lühikesega tulla.
                      Essal poolajal siksiti just oma kasti ümber lühikesega läbi Heina ja kui surve tuli, läks mingi meeleheitel pass ette vastasele. Teine poolaeg hakati kohe Heina poolt pikemat ette mängima ja sealt tuli ka positiivne muutus üldpilti.
                      Maailmameistrid!!

Kommentaar

Mängupilt polnud paha, aga jube kahju ikka, et viiki kätte ei saanud.
                        Kui me ei taha alagrupis viimaseks jääda siis kodumängudest peab igatahes punkte saama. Aserid juba eelmine kord näitasid, et suudavad suuremaid kodus nõelata (3-0 võit Rootsi vastu) ja meid Alecoqil ju ka loputasid.

Kommentaar

Eks peamine vahe on selles, et slovakid liigutasid palli kiiremini. Kui eestlased palli kätte said, jäädi liiga kauaks mõtlema, tehti halb puude või löödi suvaliselt ette ja oldi jälle ilma. Teisel poolajal muutus Eesti mäng märgatavalt paremaks.
                          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
                            Ma ei mäleta millal viimati nii hästi mängisime.
                            Aga muret tekitab see, et meie mängijad ja treener pärast seda kaotust (!) ei näinud väga kurvad. Nendest õhkus isegi vaoshoitud rahulolu. Kuni iga (!) kaotust ei hakata mängijate ja treenerite poolt pidama tohutuks läbikukkumiseks, ei tule rahvuskoondise tulemuste paranemist.

Meie noortekoondise ajaloos oli periood, kui räägiti, et iga väiksema skooriga kaotust tuleb pidada tööprotsessi tavaliseks osaks. See ei ole, küll, otsene tsitaat, aga mõte oli selline.

Kommentaar

Jäin ise seda mõtlema, et kui eile istunuks pingil Häberli, siis ilmselt oleks kogu toon hoopis kurjem Sest oleme ausad, Slovakkia oleks võinud eile vabalt 4-5 lüüa ja meil oli üldse kokku 2-3 võimalust, Dubravkat pm kordagi proovile ei pandud.

Aga nagu ma juba varem siin kirjutanud, siis mul on sellesse meeskonda usku ja lähiaastad saavad olema põnevad!

Kommentaar

Selles mängus on huvitav statistika "blokeeritud löökide" kohta:
                                meie koondisel 0 blokeeritud lööki
                                Slovakkial 9 blokeeritud lööki​

Kommentaar

Working...
                                X