Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti Jalgpalli Liit - Eesti 0:5 Pohlak

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas boobek Vaata postitust

Millest see arvamus, et härra Viktor nii väga "Slava Ukraiina" on? Pluss muidugi see, et kolmkümend(?) aastat Levadia jalgpalliklubi. Aga ei oma staadionit, kunstmuru ega eestikeelseid fänne.
    Kas mitte pro-ru vendadele ust näidatud?

Võib olla enda vahendite ja lühiteid mitte kasutades asjad võtavadki aega ning inimestel puudub kannatus ning keegi peab slaavlastega ka Tegelema.
    Tead kaua Paljassaare arendus on käinud, sest seal on võetud hoiak, et ei supsutata?
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
      Minu meelest tehti eile hea otsus. Minu lemmik spordiala võitis sellest kõvasti. Kasutades Oti sõnu, siis tegemist on tõelise seljavõiduga. Kuna aastatega on tehtud suurt tööd ja ala tippu viidud, võiks öelda isegi eestlaste südamesse, siis siit saab see ainult paremaks minna. Eriti peale sellist järjekindlust liidu poolt. Selle kolmekümne aasta jooksul on olnud kõrghetki, kui ka languseid, aga kogu selle aja jooksul on alati mind hoidnud ala toetamise juures see koondislaste iha anda endast parim mängus. Isegi, kui on tulnud (suured) kaotused. See, kui mängus ei anta alla, vaid antakse endast parim. Viimase aja tõus ja populaarsus on kõik selle vili. Aitäh Jalgpalli liit ja need valikud, mis te tegite, tänud selle eest siiralt. Eile oli hea päev korvpallile!
      hoidsin kõike seda lugedes hinge kinni, kuniks jõudsin lõpuni. Well played, sir!

Kommentaar

Korvpall ongi eestlasele loomupärasem mäng. See, et meil jalka võimutseb on paljuski (ka) Pohlaku teene.
        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

.......

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust

Kas mitte pro-ru vendadele ust näidatud?

Võib olla enda vahendite ja lühiteid mitte kasutades asjad võtavadki aega ning inimestel puudub kannatus ning keegi peab slaavlastega ka Tegelema.
            Tead kaua Paljassaare arendus on käinud, sest seal on võetud hoiak, et ei supsutata?
            Kes seal see venemeelne nüüd niiväga oli peale Nikita, võibolla? 90 protsendise tõenäosusega võib öelda, et sõja lõppedes lipatakse tagasi, naerul näoga, idapiiri taha bisnisit tegema. Ja mis see Paljassaare siia puutub? Enamik meistriliiga klubidest on suutnud vähemalt oma kunstmuru püsti panna. Ja neil pole sellist papihunnikut nii lihtsalt kusagilt võtta.
            Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Korvpall ongi eestlasele loomupärasem mäng. See, et meil jalka võimutseb on paljuski (ka) Pohlaku teene.
              jep, kui ma 6 aastasena maja ees palli tagusin, siis korra oleks korvpalli läinud mängima, aga tuli meelde vest ja ei teinud seda. täpselt tänu pohlakule on jalgpall populaarne! geenius.
              Dreams cant be buy

Kommentaar

Pane siia võrrandisse Leva ka - kui ta poleks Pohlaku taga, siis oleks vene-kaarti ööd ja päevad taotud. Nüüd vajus see võimalus ära..
                Ma pole kindel, et kas ma su mõttest õigesti aru sain ja võib-olla triivin kuhugi mööda, aga see n-ö vene häälte nüpeldamine väga kuhugi ei vii. Mis sest, et ilmselt mingi 4/5 neist läkski Pohlakule. Sa ei saa seda auditooriumi valida mis sul on.

Pohlaku juhtimises on kindlasti aspekte, mis on eesti keelt emakeelena kõnelejatele vastumeelsemad, aga pragmaatikud on kõik meie klubijuhid, hoolimata keelest või kui kiirelt keegi on valmis idapiiri kaitsma. Ehk siis ilmavaatelised aspektid ei ole väga määravad. Vene taustaga meie inimesed ehk on vaid veel rohkem pragmaatilisemad ja ka umbusklikumad (ehk siis vajavad rohkem aega, nagu sa vist ka oma teises postituses viitasid). Üldistada, siis ilmselt nad kõik tahavad väga konkreetseid asju. Eriti kui sul on laual Pohlakult, et minuga saad selle ja selle kuskil x perioodi jooksul (ning varasem kogemus toetab, et pigem saad), siis selle ületamiseks ongi sul vaid variant, kui suudad veenvalt lauale panna rohkemat. Ehk siis piltlikult pead duubeldama iga pallikoti, mis teine osapool annab.

(Ma isiklikult ei teeks jõhkrat üldistust, et meil pole neid, kes kodus räägivad vene keeles, et nad ei võiks häda korral olla Eesti eest väljas.)

Ma arvan, et Dmitrijevi kaasamine Klavanilt oli väga hea samm (ta on ka inimene, kellel on n-ö käega katsutavaid tulemusi näidata), aga ideaalis oleks see võinud juhtuda väga palju varem. Lisaks ma ei tea arvata, et milline see sisuline töö või kuidas see suhtlus üldse oli vene keelt emakeelena kõnelejatega.

Kommentaar

Tänaval käies ei ole suhe üks üheksale, vaid täpselt vastupidine - üheksa inimese kohta, kes tulevad tänaval vastu ja soovivad head, on üks, kes vaatab kõvera pilguga

Kommentaar

Andres - end venelaseks või venekeelseks pidavad inimesed peavad palju rohkem prioriteediks karmi käega tugevat juhti kui eestlased või eestikeelsed. Sellest oli Baltikumis üks uurimus tehtud paar aastat tagasi.
                    “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Nagu ütlesin tänukõnes: kirjutasin enne üldkogu oma ees olevale paberile täpselt sellesama tulemuse, mis lõpuks tuli.

Kommentaar

Kriminaaluurimise kohta ma ei oska midagi öelda. Jaanuari alguses võttis minu hea tuttav ühendust, kes nägi ühes advokaadibüroos plaani minu mahavõtmiseks. Seal oli kirjas näiteks kohtunike intervjuu ja seesama krimasi. Kui see on nii mõttetu kriminaalasi, siis ..."

Kommentaar

See plaan oli seal büroos seinapeal kõigile vaatamiseks.

Kommentaar

Vest muidugi rääkis, kuidas ta peitis end meedia eest, sest "hoolis" jalgpallist nii palju (mida iganes see tähendama peaks)...siis süüdistas teist osapoolt lõhestamises, kui me teame, kui halvad on suhted klubide vahel ja kehv kommunikatsioon EJL poolt, ning lõpuks väitis, et nemad on olnud kaasavad ja avatud, mis on nii ilmselge vale, et pole mõtet hakata näiteid isegi tooma selle kohta (kas meediaga mitte suhtlemine ja valimisdebattides mitte osalemine on "avatus" ta jaoks?). Kusjuures, mõtlesin ka ise Savisaare peale - see võrdlus on päris tabav, too ka pidevalt rääkis, kuidas "meie oleme kõigele avatud" ja "meie saame kõigiga hästi läbi". Ehk siis demagoogia meistriklass, braavo naisepeksja vest!

Siit tuleb ühtlasi välja ka kurb tõsiasi. Klubijuhtidel on Eesti jalgpalli arengust suht poogen ning tähtsam on isiklik kasu. Ühest küljest ma saan natuke aru, teisest küljest üldse mitte. Eks ma muidugi üldistan ka, sest kindlasti iga klubi puhul see pole nii. Kindlasti peaks Klavan (või keegi teine) jätkama pildis püsimist ning tegema 4 aastat tööd selle nimel, et uuesti proovida (jah, seda on mul lihtne öelda, aga siiski...). Äkki siis on võimalik teha imet ja diktaatorist lahti saada. Sest Klavani kolmandik häältest pole paha tulemus, kui arvestada, et tema programm on üsna värske ning varem polnud üldse alternatiive. Tegelt tahaks teada - kui palju üldse oli vestil neid riiuli- ja pereklubisid? Kui need vesti häältesaagist maha lahutada, siis sellest ei piisaks, aga tuleks äkki oluliselt tasavägisem lõpptulemus?

Kommentaar

Algselt postitas onoz9 Vaata postitust
                              Vest muidugi rääkis, kuidas ta peitis end meedia eest, sest "hoolis" jalgpallist nii palju (mida iganes see tähendama peaks)...siis süüdistas teist osapoolt lõhestamises, kui me teame, kui halvad on suhted klubide vahel ja kehv kommunikatsioon EJL poolt, ning lõpuks väitis, et nemad on olnud kaasavad ja avatud, mis on nii ilmselge vale, et pole mõtet hakata näiteid isegi tooma selle kohta (kas meediaga mitte suhtlemine ja valimisdebattides mitte osalemine on "avatus" ta jaoks?). Kusjuures, mõtlesin ka ise Savisaare peale - see võrdlus on päris tabav, too ka pidevalt rääkis, kuidas "meie oleme kõigele avatud" ja "meie saame kõigiga hästi läbi". Ehk siis demagoogia meistriklass, braavo naisepeksja vest!

Siit tuleb ühtlasi välja ka kurb tõsiasi. Klubijuhtidel on Eesti jalgpalli arengust suht poogen ning tähtsam on isiklik kasu. Ühest küljest ma saan natuke aru, teisest küljest üldse mitte. Eks ma muidugi üldistan ka, sest kindlasti iga klubi puhul see pole nii. Kindlasti peaks Klavan (või keegi teine) jätkama pildis püsimist ning tegema 4 aastat tööd selle nimel, et uuesti proovida (jah, seda on mul lihtne öelda, aga siiski...). Äkki siis on võimalik teha imet ja diktaatorist lahti saada. Sest Klavani kolmandik häältest pole paha tulemus, kui arvestada, et tema programm on üsna värske ning varem polnud üldse alternatiive. Tegelt tahaks teada - kui palju üldse oli vestil neid riiuli- ja pereklubisid? Kui need vesti häältesaagist maha lahutada, siis sellest ei piisaks, aga tuleks äkki oluliselt tasavägisem lõpptulemus?
                              Kuskil 15-20 peaks olema neid "Pohlaku" klubisid. Et isegi kui need maha arvata, oleks ikka võitnud.

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Kuskil 15-20 peaks olema neid "Pohlaku" klubisid. Et isegi kui need maha arvata, oleks ikka võitnud.
                                Allikas? Oled kokku lugenud?

Kurat, seda oleks ikka hirmus palju, sisuliselt 15-20% kõigist häältest? Sest noh, oletame et 20 häält lahutame maha - nüüd kokku 82 häält, lõppseis tuleks siis 34-48 Pohlaku võit. Mitte väga suur võit enam ju.

Kommentaar

Working...
                                X