Algselt postitas Linnupoja
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti Jalgpalli Liit - Eesti 0:5 Pohlak
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
-
Algselt postitas Andres. Vaata postitust
Ma pole kindel, et kas ma su mõttest õigesti aru sain ja võib-olla triivin kuhugi mööda, aga see n-ö vene häälte nüpeldamine väga kuhugi ei vii. Mis sest, et ilmselt mingi 4/5 neist läkski Pohlakule. Sa ei saa seda auditooriumi valida mis sul on.
Pohlaku juhtimises on kindlasti aspekte, mis on eesti keelt emakeelena kõnelejatele vastumeelsemad, aga pragmaatikud on kõik meie klubijuhid, hoolimata keelest või kui kiirelt keegi on valmis idapiiri kaitsma. Ehk siis ilmavaatelised aspektid ei ole väga määravad. Vene taustaga meie inimesed ehk on vaid veel rohkem pragmaatilisemad ja ka umbusklikumad (ehk siis vajavad rohkem aega, nagu sa vist ka oma teises postituses viitasid). Üldistada, siis ilmselt nad kõik tahavad väga konkreetseid asju. Eriti kui sul on laual Pohlakult, et minuga saad selle ja selle kuskil x perioodi jooksul (ning varasem kogemus toetab, et pigem saad), siis selle ületamiseks ongi sul vaid variant, kui suudad veenvalt lauale panna rohkemat. Ehk siis piltlikult pead duubeldama iga pallikoti, mis teine osapool annab.
(Ma isiklikult ei teeks jõhkrat üldistust, et meil pole neid, kes kodus räägivad vene keeles, et nad ei võiks häda korral olla Eesti eest väljas.)
Ma arvan, et Dmitrijevi kaasamine Klavanilt oli väga hea samm (ta on ka inimene, kellel on n-ö käega katsutavaid tulemusi näidata), aga ideaalis oleks see võinud juhtuda väga palju varem. Lisaks ma ei tea arvata, et milline see sisuline töö või kuidas see suhtlus üldse oli vene keelt emakeelena kõnelejatega.
Lihtne.
Siin samas ja tribüünidel väjendati, et Pohlak on vanka.
Leva, kes küsis ka, et kas ja kes on vanka, astus ASi selja taha.
Ja.
Kadus ära võimalus, variant, versioon, Kroonika jne, et AS vankaks tembeldada (kas ta seda on või pole, ma ei oskq öelda).
Ja oi kui hea olnuls seda kaart kasutada. Ja see toonuks hääli.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Kuskil 15-20 peaks olema neid "Pohlaku" klubisid. Et isegi kui need maha arvata, oleks ikka võitnud.
'
eks umbes nii oli see juba paarkümmend aastat tagasi
Väike parandus. Ma usun, et ma ei eksi kui väidan, et ükskõik milline omaagne inimene kinnitaks sulle, et Pohlak on olnud nr. 1 jalgpalli asjade otsustaja alates 90ndatest. Ja see, et ta vaid 18 aastat on olnud presidendi tiitliga, see on puhas formaalsus.
Uue ametiaja lõpus saame rääkida, et põhimõtteliselt on meie vutti tüürinud neli kümnendit üks ja sama inimene.
Jah, ei Savisaar ega Peeter Küttis polnud EJLi presidentidena mingid jalgpalli tegelikud juhid
ja ka Kannik tunnistab, et Pohlak kutsus teda
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
- Likes 3
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Ei. Lihtsalt. Ei.
Lihtne.
Siin samas ja tribüünidel väjendati, et Pohlak on vanka.
Leva, kes küsis ka, et kas ja kes on vanka, astus ASi selja taha.
Ja.
Kadus ära võimalus, variant, versioon, Kroonika jne, et AS vankaks tembeldada (kas ta seda on või pole, ma ei oskq öelda).
Ja oi kui hea olnuls seda kaart kasutada. Ja see toonuks hääli.
Ma arvan, et väga paljudel muudel juhtudel või kuidagi vähem professionaalset asja ette võttes oleks see üritus päädinud kuskil 20 kandis, kui üldse esialgnegi ports kandidaatiks nimetamisel oleks kokku saadud, ja ma arvan, et enamus juhtudel poleks saadud. Ebapädevaks oleks kuulutatud kõik inimesed, iga oponendi ja programmi puhul oleks leitud mingid nurgad, et miks ta kehv, ei sobi või miks ikka Pohlak on parem (tundub kasulikum/kindlapeale minek).
- Likes 1
Kommentaar
-
Olen veendunud, et ükskõik kes ja ükskõik millise programmiga poleks Pohlaku vastu saanud täna märgatavalt üle 40 hääle (vastupidiseks juhuks oleks Pohlak pidanud ise mingi tuumapommi lõhkama). Ja isegi kui seal lõpu eel paar häält ära kukkus, siis 34 häält on väga okei tulemus. Ning minu selgitus sellele, et miks võis tekkida kaugelseisjatel tunne, et saak võiks olla oluliselt suurem, on seetõttu, et mitmed hääletajad jätsid avalikkuses mulje, et nad pole otsutanud, ent tegelikult olid ammu ja see kõik oli suits ja peeglid. Seetõttu väljendasin ka varasemalt umbusku (ma ei mäleta, et kas siin või Tribüünis või mõlemas kohas), et ma pole 100% veendunud, et kinnine hääletamine soosib vaid Klavanit. Avalikkuse ees pole lihtne tunnistada, et oled Pohlakuga ning see oli juba enne seda nii kui mis tahes hetkel võis Klavani pähe tekkida mõte, et võiks kandideerida. Varasemalt n-ö päästis lihtsalt see välja, et sai öelda, et aga meil polegi ju kedagi teist.
Ma arvan, et väga paljudel muudel juhtudel või kuidagi vähem professionaalset asja ette võttes oleks see üritus päädinud kuskil 20 kandis, kui üldse esialgnegi ports kandidaatiks nimetamisel oleks kokku saadud. Ebapädevaks oleks kuulutatud kõik inimesed, iga oponendi ja programmi puhul oleks leitud mingid nurgad, et miks ta kehv, ei sobi või miks ikka Pohlak on parem (tundub kasulikum/kindlapeale minek).
Annab mõtlemisainet.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Jutt oli n.ö vanka-kaardist, mida ei saanud kasutada.
Annab mõtlemisainet.
Ka täna kõlbab see igaks asjaks: maksutõusud, laste- ja sporditoetuste vähendamine, Rail Baltic jne jne.
Samal ajal: Vahur Kraft, Eesti panga president, TSL International ja 32 milj, massiivsest rahapesust rääkimata. Ehk siis vanka-süüdistajad võivad vabalt selliste süüdistustega elimineerida teised, et ise rõõmsalt vanka-äri teha.
Seega sellised süüdistused on nende inimeste DNA-s, ja nagu märgid, siis neid oli nüüd keeruline kasutada.
Kommentaar
-
Sry, ma ei saa sellest teoreetilisest "vanka kaardist" ikka aru, et mis selle point EJLi presidendivalimiste kontekstis oleks olnud? Vaid mõni üksik hääl võib-olla (samas olnuks oht panna see pool lukku, kus sul oleks lisa tarvis), kui arvestada, et sul juba on arvestav kogus endaga samameeliseid selja taga. Pohlaku ja tema lähedaste hääli poleks see mitte kuidagi mõjutanud, lisaks vaevalt oleks see n-ö vene hääli pööranud. Avalikkus oli ka nagunii juba ammu võidetud, ning kui kellelgi Pohlakuga/Floraga hea kahepoolne diil/koostöö, siis vaevalt saaks meelsusküsimus saatuslikuks saada. Aga ses mõttes päri, et kui põhjust oleks antud, siis üldsus kindlasti reageeriks, kuid on seal vahet, kas üldsus on sinu taga 80%, 85%, 90% või 95%-ga.
Muul teemal. Seni on vaid ühes artiklis silma jäänud, aga tundub, et FC Viljandi ja PJK n-ö elustamised polnud ainsad teadaolevad Pohlaku leeri viimase hetke tõmbed. Äriregistri põhjal on 29.05 Dünamo Artjuhhovile läinud (Legion).
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar