Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Itaalia - Eesti (05.09.2025)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Olin kohapeal ja kas selle mängu kohta saab öelda et mängisime hästi? Aga selline tase meil ongi.

Eilne Israel - Italia oli hea, sooviks ka meile selliseid kommentaatoreid kes ytlevad asjadest nende nimedega nagu nad on.
    MY EYES WERE BLEEDING BLUE | ISRAEL 4-5 ITALY - YouTube

Kommentaar

Algselt postitas Fed Vaata postitust
      meil tegelikult on kujunemas
      DE-JA-VU, neid jutte on ennegi olnud, aga sama kergelt ka ära vajunud. Piisab vaid välisklubides mittemängimise faasi jõuda ja nii need karjäärid ja stabiilsus untsu lähevadki meie välisleegionääridel. Seda öeldes ma kuidagi ei poolda ka koduses hoovijalgpallis tiksumist, sest siinne füüsiline tase on naeruväärne. Itaalia mängus, mis silma paistis enim highlightsidest, kuidas meie mehed lihtsalt ei JAKSA JOOSTA järgi Itaallastele. Kas see on ka kaasasündinud "viga". Ütleks et ei ole, talent veel....

Kokkuvõtte, me ei tee enda koondise puhul neid asju tugevaks, mis saavad olla meie eelised ja ilusale tehnilisele jalgpallile keskendumine on bound to fail, kui sul ei ole isegi võhma rsk.

Ah ma enam ei tea tea ka kuidas seda kõike päästa annab, nii krdi lootusetuse tunne on, et ideed on otsas ja ming penskar-töll on oma maffiaga kogu arengu tropiks. Õudne.

Kommentaar

Andorra mängu järgselt oleks kena, kui selline koondis annaks oktoobris Itaalia vastu loobumiskaotuse ja teeks restardi. Alustaks sellest, et Sappineni ja ehk ka Anieri me enne koondisse ei kutsu, kui nad (taas)õpivad väravale lööma (kui üldse õpivad). Me ei kaota absoluutselt mitte midagi (pigem võime võita), kui nende asemele U-koondisest mõni ründaja võtta. Mängustrateegia vajab samuti totaalset restarti, sest sellega me ei jõua kuhugi.

Kommentaar

Norrakad rapivad seda vaest Moldovat ikka mõnuga.

Kommentaar

Algselt postitas cyrusvk Vaata postitust
            Andorra mängu järgselt oleks kena, kui selline koondis annaks oktoobris Itaalia vastu loobumiskaotuse ja teeks restardi. Alustaks sellest, et Sappineni ja ehk ka Anieri me enne koondisse ei kutsu, kui nad (taas)õpivad väravale lööma (kui üldse õpivad). Me ei kaota absoluutselt mitte midagi (pigem võime võita), kui nende asemele U-koondisest mõni ründaja võtta. Mängustrateegia vajab samuti totaalset restarti, sest sellega me ei jõua kuhugi.
            Sa tõesti usud, et noor Usta või kes iganes mängiks paremini või sama taseme välja? Või ma ei tea, saadame üldse U satsi Itaalia vastu ja saame 0-12? Kuidas ja kellele see hea oleks

Kommentaar

Algselt postitas cyrusvk Vaata postitust
              Me ei kaota absoluutselt mitte midagi (pigem võime võita), kui nende asemele U-koondisest mõni ründaja võtta
              Vana laul pealkirjaga "Laseme duubli näljased kutid platsile​".

Kommentaar

Working...
              X