Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mitmendaks jääb Eesti Koondis MM valikturniiri alagrupis?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Mitmendaks jääb Eesti Koondis MM valikturniiri alagrupis?\'

maksimum teine sest portugal võtab oma.
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

Eesti ikka esimene

Kommentaar

Hmmm.. ma arvan et 3daks oleneb kuida mängime Läti ja Venemaa vastu
        Jalgpallihaigla liige
        Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Noh mina ei hakka mõtisklema mis kohale eesti jääb aga on selge et 6 võ 7 oleks läbipõlemine. loodan, et Eesti saab rohkem punkte kui 11 oma parimas valikturniirilt siis oli 6 meeskonda . Tsehhi, šotimaa, Leedu, Bosnia-Hertsogoviinia, Fääri saared(kes ka noppisid punkte meenub viik šotimaaga) Kui teha matemaatiline arvutus, et kui 6 meeskonnaga saadi 11 punkti kui palju see võrduks 7 punktiga 6-11 7-x tehes ristkorrutist siis selgub, et Eesti peab saama rohkem kui 13 punkti et teha parem valikturniir kui 2000 aasta EM kvalifikatsiooni mängudes.

Kommentaar

loodame et 2. aga reaalne 3-5.

Kommentaar

Originally posted by $Ruud$

loodame et 2. aga reaalne 3-5.
              esimest kohta alagrupis ei loodagi või? mina küll loodan. aga nõustun enamustega et 3. on suhteliselt ebatõenäone ja 4. koht alagrupis on väga hea. kõige reaalsem on minu arust 5. koht. põhiline et Eesti suudab endast nõrgemate(Luxemburg ja Liechtenstein) vastu näidata ründavat jalgpalli ja kõigist neljast mängust 3 punkti koju tuua.
              ½121½

Kommentaar

Originally posted by Hughes

esimest kohta alagrupis ei loodagi või? mina küll loodan. aga nõustun enamustega et 3. on suhteliselt ebatõenäone ja 4. koht alagrupis on väga hea. kõige reaalsem on minu arust 5. koht. põhiline et Eesti suudab endast nõrgemate(Luxemburg ja Liechtenstein) vastu näidata ründavat jalgpalli ja kõigist neljast mängust 3 punkti koju tuua.
                Ma ausalt öeldes kardan neid kahte väikeriiki. Nägin Liechtensteini mängu Šveitsiga (enne EMi), õigemini ühte osa sellest, ja eeldatav nõrgem näitas paremat mängu kui näiteks Andorra meie vastu, sest kui Andorra ainult lõhkus mängus, siis Liechtenstein ka üritas midagi luua. Šveitsi hoiti nulli peal kuni 90. minutini, alles esimesel lisaminutil lasti ära lüüa.

Ka Arno ütles ühes intervjuus, et Jelle Goes käis ühte Liechtensteini mängu vaatamas ja et tema arvates on meeskond tugevam kui Andorra.

Eesti koondise viimase aja esitusi vaadates tekib vähemalt mul kahtlus, kas ründavat jalgpalli näeme. Hea kui võidupunktid saame.

Kommentaar

Vastus teemale \'Mitmendaks jääb Eesti Koondis MM valikturniiri alagrupis?\'

Eile arutasime meestega (ja soolise korrektsuse nimel kahe naissoost isikuga) seda MM-i asja. Alguses oli valdav arvamus, et Eesti väga tõenäoliselt 4-ndaks ei tule, pigem 5-ndaks. Allapoole ka tõenäoliselt ei langeta.

Tunni (ja 2,5 õlle) möödudes oldi juba valmis möönma, et kui treenerivahetus uue hingamise ja teravuse kaasa toob, siis on 4. koht üsna reaalne. Hea õnne ja vastaste \"kaasabil\" on võimalik isegi 3. koht.

Kahe tunni (ehk siis 4 õlle) pärast lepiti kokku, et alla 4. koha oleks Eestile altminek, 3. koht on Eesti õiglane tase.

Õhtu lõppedes (ehk siis rohkem kui 8 õlle manustamise järel) oldi veendunud, et Läti ja Venemaa paneme raudselt kotti, Slovakkiat võidame kodus ja mängime võõrsil viiki ning Portugalile tasume kaotuse eest kodus kätte vähemalt 5:0.

Kuna alkohol teeb targaks, siis võidab Eesti arvatavasti alagrupi.

its sammetaim!!!

Kommentaar

ja tuleb ka hiljem maailmameistriks kui saku on õllest tühjaks joodud
                    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                    Ott Järvela

Kommentaar

Eesti tuleb/jääb teiseks alagrupis.
                      The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                      If you're good at something, never do it for free - See above.
                      I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

mina sinuga 1000% samal meelel.läti jääb 6ndaks.
                        Ott Järvela

Kommentaar

ml karvane tunne, et kui Eesti teeb L2tile ja Slovakiale 2ra siis neil isegi v6imalus MM-ile saada, tore oleks kui saaks...

Kommentaar

Working...
                          X