Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tartust Bussiga Põhja-Iirimaale!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Tartust Bussiga Põhja-Iirimaale!\'

Omq!

Käesolevaga võib vististi nimekirja suletuks lugeda. Viimane tegelane, kes oma makse sooritas ja nimekirja läks, oli VILLU (tema nimi kirjas kuskil nimekirja keskel).

Tänud kõigile koopereerunutele ja kohtumiseni kolmapäeval enne kella 2!

aiFo.

Jalgpallihaigla liige
    Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Originally posted by aiFo

Omq!

Käesolevaga võib vististi nimekirja suletuks lugeda. Viimane tegelane, kes oma makse sooritas ja nimekirja läks, oli VILLU (tema nimi kirjas kuskil nimekirja keskel).

Tänud kõigile koopereerunutele ja kohtumiseni kolmapäeval enne kella 2!

aiFo.
      Niimoodi, nagu ma Aifole kunagi ka mainisin, siis ei saa ma kahjuks pidubussiga seda reisi kaasa teha. Aga nagu aus kodanik ei hakanud ma raha tagasi nõudma :P

Kuid kui nüüd, mil buss juba täis, leidub veel mõni õnnetu, kes võib maha jääb, siis teadmiseks, et minu koht on vaba

Kommentaar

Selline küsimus teile tartlastele, et kas teie tee peale ka wellington jääb enne staadionile jõudmist või on teil mingi teine marsruut??
        “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Pealik, ilmselt käime (vähemalt osa meist) Wellist läbi jah korra.

Ja mis nimekirja puutub, siis seda ei viitsi täiendada, kuna kogu aeg tekib kõiksugu vastukäivat informatsiooni. Igatahes, buss on täis, ehkki pisut erinevalt nimekirjast, aga siiski. Kes registreerisid -- aitäh, teretulemast pardale; kes niisama nalja tegid -- no, thanx.

Kohtumiseni homme!

Juks, Aff, aiFo.
          Jalgpallihaigla liige
          Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Nii, kilomeetrid ja mänguminutid on selja taha jäetud. Vast ollakse juba ka masendusest üle saadud ning ollakse valmis heitma pilk tagasi kolmapäeva, 31. märtsi.

Ühesõnaga, pildid reisust, mängust ja muust on nüüd täiesti saadaval. Kui keegi soovib pilti originaalsuuruses, võtku ühendust (MSN -> siimjuks@hotmail.com)! Ja kui keegi tunneb piinlikkust mõne pildi üle :P , siis vajaduse korral saab asja tuhandete pilkude eest maha võtta.

Tänan Affi, AiFo ja enda nimel kõiki toreda reisu eest ning loodame siis uuesti kohtuda juba aprilli lõpus, mil lööme hääled sisse Albaania bussile!

Kommentaar

Working...
            X